Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar mrb bi sorum olacaktı sizlere bana yardımcı olursanız sevinirim.ben 1 aydır plaquenil ve kan sulandırıcı kullanıorm hızlı bi şekilde kilo aldım bu durum canımı çok sıktı.acaba ilaçların bi etkisi varmı kilo almamda merak ediyorum :S
merhabalar bugün nasılsınız ,ben kendimi kötü hissediyorum şimdilik dr bana bebek için izin vermedi tahlillerimin biraz daha düşmesini bekliyecekmişim ve benimde canım sıkıldı ALLAH HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERSİN iyi akşamlar
bahsettiğin sendromu internetten biraz araştırdım.gebeliği etkilediği için sanırım doktorun değerlerin düşmesini bekliyor.hayırlısı olsun canım geç olsun ama güç olmasın.allaha şükürki organ tutulumumuz yok bu çok avatantaj .iyi yönden bakalım.nerde oturuyosun,kaç yaşındasınmerhaba fbetuly teşekkür ederim bugün daha iyiyim Allaha şükür şuanda organ tutulumum yok ama IgG IgM ve bunun gibi degerler ve antifosfolipid sendromun var ama dr dediğine iyi gidiyormuş herkese sağlıklı günler dilerim.....
iyi pazarlar iyisinizdir inşallah bi şey soracağım hiç kahvelokum ile görüşen varmı ben onunlada görüşmek istiyorum da teşekkür ederim iyi günler
bende ankarada rom sedat kiraza gidiyorum ve suan tedavi goruyorum siz de mi rom gidiyorsunuz?
bende lupus hastasıyım ve bunu bir ay önce ögrendim bu yüzden biraz tedirginim tam olarak ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ilaç tedavisine başladım ve yan etkileri oldugunu öğrendim.gözleri etkiliyomuş galiba.
bende lupus hastasıyım ve bunu bir ay önce ögrendim bu yüzden biraz tedirginim tam olarak ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ilaç tedavisine başladım ve yan etkileri oldugunu öğrendim.gözleri etkiliyomuş galiba.
öncelikle geçmiş olsun.ilaç tedavisine başladım demişsin.hangi ilaçları alıyorsun.plaquenil den bahsediyosun muhtemelen çünkü gözleri etkileyen ilaç bu.ben bu ilacı uzun süredir kullanıyorum.6 ayda bir görme alanı muayenesi yaptırman yeterli.doktorunda seni yönlendirir zaten.ayrıca kortizon da gözleri etkiler ama uzun vadede.benim olduğu gibi.kortizon kullnımına bağlı katarak oluştu .bide kortizon alırken tuzu oldukça azaltmalısın.bide kiloluysan bu ilaç iştahını açaçağı için biraz az yemelisin
lupus her insana özgü bi hastalıktır.herkesin ayrı bi yerini etkilemiştir.o yüzden herkesin lupusu kendine:)senin organ tutulumun varmı
?ne gibi etkiler yaptı nasıl teşhis edildi?
öncelikle geçmiş olsun.ilaç tedavisine başladım demişsin.hangi ilaçları alıyorsun.plaquenil den bahsediyosun muhtemelen çünkü gözleri etkileyen ilaç bu.ben bu ilacı uzun süredir kullanıyorum.6 ayda bir görme alanı muayenesi yaptırman yeterli.doktorunda seni yönlendirir zaten.ayrıca kortizon da gözleri etkiler ama uzun vadede.benim olduğu gibi.kortizon kullnımına bağlı katarak oluştu .bide kortizon alırken tuzu oldukça azaltmalısın.bide kiloluysan bu ilaç iştahını açaçağı için biraz az yemelisin
lupus her insana özgü bi hastalıktır.herkesin ayrı bi yerini etkilemiştir.o yüzden herkesin lupusu kendine:)senin organ tutulumun varmı
?ne gibi etkiler yaptı nasıl teşhis edildi?