- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
Ben Hacettepede Takip edilen ve tedavisi devam eden bir SLE hastasıyım SLE hastası olan ve hamilelikte tedavi almış olan anne adaylarından ve annelerden bilgi almak istiyorum tedavi acısından
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün galiba sizdede sle var geçmiş olsun Sle için ne kadar süre tedavi süreciniz oldu ve gebelik için izin verildi merakediyorum bende sle old için bebeğinizi güle güle büyütün
hercev merhaba, ben 2000 den beri tedavi görüyorum... 4. gebeliğimde nasip oldu kucağıma almak.. merak ettiğiniz bir şey olursa sorun lütfen...
merhaba arkadaşlar öncelikle allah herkese acil şifalar versin burdan çocuk istiyenlere sesleniyorum bende sizler gibi hamile kalmadan çok tedirgindim.doktorlar düşük yaparsın,bebeğin kalbinde problemler olur,hastalığın ilerler demelerine rağmen ikinci bebeğime hamile kaldım kendi açımdan çok problemler yaşadı[yani ağrılarım fazlalaştı] ama bebeğim hep sağlıklıydı çok şükür şu an bebeğimi dünyaya getirdim ve yirmi günlük gayette sağlıklıtabiki ağrılarım oluyo ilaç kullanamadığım için çocuğu emzirmeyi bırakıp ilaçlarımı kullanmam gerektiğini söylüyolar ama ben bebeğime kıyamıyorum ağrılarımada dayana biliyorum allah sabrını veriyor diyeyim.her güzel şey için fedakarlık etmek gerekmezmi zaten bunu annelik ise fazlasıyla gerektiriyor sizlere diyeceğim allaha sığının allah yardım ediyor allah herkesin muradını versin.yardımcınızolsun banada dua edin
merhaba, analı babalı büyütsün inş...benim de 1.5 aylık oğlum var.. ben emziriyorum ama ilaçlarımı da kullanmaya devam ediyorum.. siz neden kullanmıyorsunuz ilaçlarınızı? bebeğin sağlığı kadar sizinki de önemli.