skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

Bugünde Zumba/Dans karışımı, Mari Winsor Pilates ve 10dk karın yaptımm.

Bugün Mari Winsor Pilates ve 10dk karın yaptımm.

Siz neler yapıyorsunuz, tam gaz devam edelimm :)
ay edek edek ama ben üşütmekten korkuyorum
akşama jillian ablamı yapmayı pplanlıyordum..Triumph workout fena bişey beni baya baya terletmişti

ay edek edek ama ben üşütmekten korkuyorum
akşama jillian ablamı yapmayı pplanlıyordum..Triumph workout fena bişey beni baya baya terletmişti

Az da olsa sporu eksik etmeyelim canım gidecek bu kilolar inceleyeceğiz :)

dün spora başladım amaaaa gelin görünki nasıl hamlamışıımmm çok zorladı beni

25 minute interval cardio workout sadece 10 dakkasını yapabildim
6w6p-2 bunun da 10 dakkası

kendimi kasmak istemiyorum yavaş yavaş toparlarım 1 haftada...

25 minute interval cardio workout bugün hepsi yapıldı wuuhuuu

hava ısınmış anladım, acaip terledim

bugün egzersiz süremi arttırmayı düşünüyorum :) ve aşağıdaki egzersizi planlıyorum..bunlar yeni başlayanlar yada orta seviye egzersiz yapanlar için..hamladığımdan ötürü bi süre bunlarla devam edicem..

bugün de tamamdır...total body workout 42 dakka sürüyor son 4-5 dakkası soğuma ama süper yarın kolumu bile kaldıramıycam

düşündüğüm gibi olmadı :) ağrı sızı hiç bişey yok..sadece omuzlarım da hafif bi yorgunluk var..tam gaz devam :)

Yürüyüş yaptım bugün epey, bol su içtim, 60 kiloyum tam bugün tartıldım, vermem gereken daha çok kilo var devam ediyorum :)

Bu aralar güzelce yapıyorum sporumu, bugün 1 saat Leslie yaptim ve bacak çalıştım :)

ben evde oldugum her Zaman Leslie yapiyorum.Bugun de Leslie ve ebru sallayi birlikte yaptim.Cok sweviyorum iki sporuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…