skinny jeans+yürüyüş=süper bir vücud

6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1

Yoga Meltdown Level 1

Leslie Sansone 3 mil

Yoga Meltdown Level 1

Ata sporu okçuluk

Leslie Sansone 3 mil

Leslie Sansone 3 mil

ssllmmm kızlarrr
bugün jillian ablamın cardio kickboxing i ve yoga meltdown level 1 ni yapmayı planlıyorum :)
özlemişim spor yapmayı

ssllmmm kızlarrr
bugün jillian ablamın cardio kickboxing i ve yoga meltdown level 1 ni yapmayı planlıyorum :)
özlemişim spor yapmayı
Jillian bacının yoga programı çok iyi.:)O kadar antrenmanli olmama rağmen o hareketleri yapınca bir hafta hareket etmekte zorlanmistim:))))

Jillian bacının yoga programı çok iyi.:)O kadar antrenmanli olmama rağmen o hareketleri yapınca bir hafta hareket etmekte zorlanmistim:))))
ooowww bunu demeyeydin iyiydi
ben zaten bayadır spor yapmıyorum sanırım bi kaç gün yerimden kalkamıycam

gulhilal sonunda jillian ablamla başladım amaaa yarına çıkamıycam şimdiden belli..nasıl hamlamışsam üzerimde şuan çok hoş bi yorgunluk var ama rahatlamalı bi yorgunluk :)) yoga meltdown yapamadım hamlıktan ..ikisini aynı anda yapmasam iyi olur dedim inşallah onun da tadına bi bakacağım

Gazan mübarek olsun canim

jilliana biraz ara havalar soğuk olmuyorrr yapamıyorum onun yerine 1 aylık 3 güzel ve basit egzersizler tabiki karatayla :)
bu akşam başlıyorum

gulhilal

Eklentiler

• $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 132
  • 64d3e27f69fd0f7e2d693aa0055d156b.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 73
  • aylık-mekik-program.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…