Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım benim de baldırlarım çok kalındır. çizme giymek benim için işkencedir zor kapatırım fermuarını. basenlerim de olduğu için böyle yukardan aşağıya kadar dar kesimli kotkarı giymiyorum çünkü hiç güzel durmuyor. tunik de giymem tarzım değil. o nedenle, benim vücut yapımda olan kişilere tavsiyem, paçası bol yani ispanyol paça kesim, çok düşük bel olmayan, üst tarafı da çok dar olmayan kesimler giyilmesi. böyle olunca bacaklar daha güzel duruyor, yuvarlak hatlar göze daha güzel görünüyor...bende çok beğeniyorum ama bacaklarım kalın olduğu için giyemiyorumçizmelerim bile zor kapanıyo okadar kalın yaniii
![]()
bende çok zor buluyorum dengesiz bir vücudum var sanırım bacaklar hafif tombiş ama 34 bedenim
en küçük bedeni neyse onu alıyorum ama bazı yerler yapışıyo bazı yerler bol duruyo yani tam anlamıyla skinny durmuyo bende
son çare kendime en uygunu bulup daralttırıyorum..en son zaradan almıştım tam terzi sağolsun anladı nasıl birşey istediğimi üstümdeyken iğneledi pantolonu zor çıkardım
gerçi terziden geldikten sonra giymem dakikalarımı aldı ama zamanla açıldı ve tam istediğim gibi olmuştuhatta her giydiğimde bollaşıyo bende sık sık yıkıyorum o zaman daralıyo sanki
![]()
terzi mantıklıymış canım yaa aslında ama modelini bozmasından korkuyorum ama bi deneyeyim en iyisi önceki giydiklerimden içime sinerse yeni aldıklarımı da götürürm![]()
bende çok zor buluyorum dengesiz bir vücudum var sanırım bacaklar hafif tombiş ama 34 bedenim
en küçük bedeni neyse onu alıyorum ama bazı yerler yapışıyo bazı yerler bol duruyo yani tam anlamıyla skinny durmuyo bende
son çare kendime en uygunu bulup daralttırıyorum..en son zaradan almıştım tam terzi sağolsun anladı nasıl birşey istediğimi üstümdeyken iğneledi pantolonu zor çıkardım
gerçi terziden geldikten sonra giymem dakikalarımı aldı ama zamanla açıldı ve tam istediğim gibi olmuştuhatta her giydiğimde bollaşıyo bende sık sık yıkıyorum o zaman daralıyo sanki
![]()