kizlar, merhaba. babam sizofreni hastasi, hem kendisi icin hem dd bizler icin biraz zor. surekli biz soyluyoruz yapmasi gereken seyleri. ancak en buyuk sorunumuz temizlik. banyo yaptiramiyoruz. ben sinir krizi gecirmek uzereyim artik bu yuzden. evimiz her daim temizdir, annem de oldukca titizdir. tamam babam rahatsiz olabilir ama kavga etmek zorinda kaliyoruz her seferinde banyo konusunda.
15 gunde 1 kez igne vurulmasi gerekiyor, onu da surekli biz hatirlatiyoruz. 10000 kere soyluyoruz, sonrasinda da kendisi gidip saglik ocaginda yaptiriyor ama 15 gun oluyor 20 gun.
doktor ( ege uni) antidepresan ve hareketlerindeki gariplik icin ilaclar vermisti, bi tanesi bitti digerinden dd sadece 3 tane icmis. ben icmicem bunlari diyor.
eger boyle devam ederse, doktor manisaya yatiracagini soylemisti.. hayati bize de zindan ediyor anlatsam roman olur. ben de tip 1 diyabet hastasiyim, ister istemez etkileniyorum ama orda da yatmasini istemiyorum. doktor randevusu var ama bana gore durumu ic acici degiil..
bu durumlari kismen de olsa yasayan insanlar fikirlerini paylasirsa sevinirim