- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi 26yasindayim
-
altı ay önce biriyle tanıştım. arkadaşlık teklif etti sadece dört beş kere görüştük. hareketlerindeki tuhaflıktan dolayı sevgili olmadım herşey en baştayken bitirdim. şizofreni olduğunu düşünüyorum. çalıştığım yere gelmişti sonra peşimi bırakmadı çiçek göndermeler falan bende denemek amacıyla bir kaç kere görüştüm. bana bir şirkette mühandis olduğunu söylemişti. bir kere beni öğle yemeğine davet etmişti. biraz gecikmiştim masaya elini vurarak beni azarlamıştı o anda kötü şeylerin olacağını düşünerek sustum. sonra çalıştığı yeri araştırdım o şirkette öyle biri yoktu. arkadaşlarım bu çocuk kesinlikle şizofreni dedi bende bir daha görüşmek istemiyorum dedim. bir ay falan karşıma çıkmadı sonra evimin önünde beklemeye falan başladı. tuhaf tuhaf konuşmalar yapıyordu. öldürcem kendimi falan. işyerinin önünde bekliyordu. işten çıkınca iyice etrafa iyice bakıp farklı yollardan gidiyorum. bir bakıyorum bir ay ortada yok tamam unuttu diyorum tekrar çıkıyor karşıma. şuan dört aydır görüştüğüm erkek arkadaşım askeriyede çalıştığı için çok görüşemiyoruz. bu durumu ona hiç bahsetmedim. ailem edirnede oturuyor. burda ev arkadaşımla oturuyorum. polise nasıl şikayet edebilirim içeriye alırlarmı birde başıma daha çok sarar diye korkuyorum.yardımcı olursanız sevineceğim siz olsaydınız ne yapardınız.
Merhabalar, öncelikle bu kişinin şizofren olup olmadığını anlattıklarınızla pek bilemeyiz, şizofrenler devamlı halisülasyonlar görürler ve bir hayal dünyasında yaşarlar. Bu kişinin psikolojik sorunları olduğu ortada, nedir ne değildir orasını tabi bizler pek bilemeyiz.
Size gelince benzer bir durum benim başıma gelmişti. Bir tanıdık vasıtasıyla birisiyle tanıştırıldım, tanıştığım ilk gün Kızılay meydanında rezil etti, çünkü o kişinin pek sağlıklı olmadığının bilincindeydim ve doğal olarak itmişti beni.Buda onun farkına vardı.Onu beğenmediğimi, istemediğimi.. Bana milletin içinde sen şöylesin, sen böylesin aşağılayacı hareketler, çok kötü olmuştum. Hemen orayı terkettim.O andan itibaren telefonlarım susmaz oldu, mail adresim..Bana devamlı beni seveceksin, seni çok seviyorum, benim olacaksın, tatlılıkla olmadı zorla gibisinden mesajlar. Bizi tanıştıran kişi gitmiş konuşmuş, kaçıracağım felan demiş..Tabi ben korktum senin gibi, epey tedirgin yaşadım. Onun attığı mesajlara, telefonlara, maillere hiç cevap vermedim. Bu süreç 6-8 ayı buldu. Sonra kendiliğinden bıraktı..
Sizde duruma göre bişeyler yapın, ben sessiz kaldım, onun yok kendimi öldürürüm felan laflarına kulak asmayın, intihar meğilli kişiler bunu zaten çevreye söylemezler, içiniz rahat olsun..
bugün erkek arkadaşım geliyor. ev arkadaşımın erkek arkadaşı bu çocuk hakkında hiçbir iz bulamadı hayalet gibi bişey. benim erkek arkadaşımda o çocuğu bulup geberticem falan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?