Yok nefret kusmak bu değil, normal hatta pozitif bir yorumda bulunmuşsunuz, teşekkürler.Adam açık ilişki yaşıyor sizle. Gayet de net. Size ayrı çevresine ayrı oynamıyor. Size "senle evlenmek istiyorum" diyip ortam içinde evlenmem ben demiyor. Her şey apaçık ortada. Size göre bu tür yorumlar "içimizdeki nefreti kusmak" (o da ne nefretse kus kus bitmedi) bize göre ise görünen köy kılavuz istemez meselesi.. Düşürmeyin kendinizi bu konumlara.. Sizi göğsünü gere gere her ortamda koluna takıp "sevgilim" diyen bir adamı hak etmiyor musunuz gerçekten de?
hiç bir bekar yetişkin kadın, o yasta bir erkeğin arkadaşı falan olamaz, buradan manipüle edildiğini anlayabilirsin,Şimdi diyor ki Ben o Eskişehir’e gidelim lafını gırgır şamata olsun diye söyledim, sen bunu nasıl bu şekilde anlarsın! O benim kız kardeşimden farksız. Sen onu kendine rakip almışsın.’ Sonra masada ettiği evlilik lafını da kimse benim gibi anlamamış. Kimse bilmiyormuş ben öyle sanıyormuşum. Konuşuyoruz ve ikna olur gibi oluyorum. Ama içime sinmiyor. Manipüle edilip edilmediğimi nasıl anlarım ?
Çalıştığım yerde dedikodu çıkarsa zarar görmemem ona göre. Ben de başta bu şekilde olmasını istedim çünkü kendisini henüz tanımıyordum ve bir kaç hafta konuştuktan sonra ondan hoşlanmayıp konuşmaya devam etmezdim belki. İlişkinin başında bu sebepleydi, sonra öyle kaldı. Fakat ilişki ilerledi.Birlikte olduğunuzu ilan etmemenizin nedeni nedir?
sal ipini gitsin, erkek arkadaşın onun erkek arkadaşı olmak istiyor belliKız erkek arkadaşımla gezmek istemiyor, erkek arkadaşım kızla gezmek istiyor.
Erkek arkadaşı kıza beni gezdirir misin demiş. Okuduğumuzu anlayalım önce.İlişkinizi kimseye söylemediyseniz, neden size de teklif etsin ki kız beraber gezmek için onu anlamadım? Eğer kız bekarsa, erkek arkadaşınızla vakit geçirmek istemesi çok normal, belki beğeniyor.
Bence de evlilikten önce ilişkiyi neden sakladığına yönelik bir çözüm bulun.
erkek arkadaşınız bana ciddi gelmedi .. üzgünüm ..
Teşekkürler ne kadar incesinizErkek arkadaşı kıza beni gezdirir misin demiş. Okuduğumuzu anlayalım önce.
Ok. Basliga cevap veriyorum; muhtemelen.Moralim yeterince bozuk,daha da bozmak için ‘acı gerçekler’ ardına sinsice saklanarak içindeki nefreti kusmayı gelenler de hiç yazmasın. Yeterince kötüyüm şuan.
Bence yavas yavas degil bi anda kopar baglati o da bi dumura ugrasin o gereksiz egosu bi sarsilsinYorumlar için teşekkürler. Ayrılmak istesem de bunun için yeterli özgüvene sahip değildim konumu açarken ancak şimdi ayrılmaya karar verdim. Kendisine kararımı bildirmeyi düşünmüyorum. Yavaş yavaş kopacağım.
Yorumlar için teşekkürler. Ayrılmak istesem de bunun için yeterli özgüvene sahip değildim konumu açarken ancak şimdi ayrılmaya karar verdim. Kendisine kararımı bildirmeyi düşünmüyorum. Yavaş yavaş kopacağım.
Yorumlar için teşekkürler. Ayrılmak istesem de bunun için yeterli özgüvene sahip değildim konumu açarken ancak şimdi ayrılmaya karar verdim. Kendisine kararımı bildirmeyi düşünmüyorum. Yavaş yavaş kopacağım.