dayanamadım yazıyorum. bir şizofrenle evliydim. 7 yıl çıktım, 3 yıl nişanlı 3 yılda evli kaldım. 13 yıl etti. boşandıktan sonrada kötü geçen bir üç yıl...16 yılım heba oldu gitti. sen devam etsende zaten onlar bir gün terkeder giderler arkalarına bakmadan. onlar bağlandıkları insana düşman olurlar bir süre sonra. gitgide kötüleşirler. tabi tedavi kabul etmeyenlerden bahsediyorum. iyi düşün taşın.
öncelikle gecmis olsun.. Eminim 16yıl cok zor gecmistir. Ben birsey sormak istiyorum müsadenizle. 7 yıl flört dönemi ve 3yıllık nisanlılık döneminde anlamadınız mı hic ? Herhangi bi davranıs bozuklugu asırı sinir vs.
gerçekten konulmuş tıbbi bir tanısı varsa ilaç tedavisi görmesi gerekir tabi bir süre hastanede gözlemlenmesi için yatması gerekir öyle sinir falan hafif kalır çünkü stres anında hastalığı yeniden tekrarlar genetik olarak çocuğuna geçişi çok yüksek bir ihtimaldir biraz zalimce gelebilir ama huzurlu bir evlilik ve sağlıklı çocuklar istiyorsan o kişiyle birşeylere adım atma
öncelikle psikiyatrik bozukluklar çok çeşitlidir.. hastalıkların da kendi alt kümeleri vardır
tam olarak şizofreni teşhisi konulmamış olabilir ama buna benzer başka hastalıklar da var ve bu hastalıklar da aynı ilaçlarla tedavi ediliyor hemen hemen
teşhisi bilmediğimiz için kesin bişi diyemeyeceğim..
ama şizofreni gibi önemli bir hastalıkta tedavi süresi ömür boyudur.
ama genelde hastalar tedaviye uyum göstermediği için atakla tekrar hastaneye gelirler.
maalesef genelde bu böyle oluyo..
bunun içinden uygulancak tedavi için bi bilginiz varmı.. ilk etap için..
sorumu yanlış sordum sanırım:s
demek istediğim, bana kendini ispatlayacakmış.. hani temiz raporu alabilirim beraber gdip alırız dio.. bnm görmeden inanamam artık ona..
yani bu temiz raporu için nereye gitmek gerekiyo.. piskologamı, psikiyatriyemi yada nereye gitmem gerekiyo..
aslında çok düzgün bi insandır.. hani bigün byk çapta kırdıgı yoktur.. hani dengesiz hareketleri olsa illaki ne tuaf şey derdim.. bilmiyorum hani kafam beynim durmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?