• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zoraki bir beraberlikmi:S

arkadaşlar bunların hepsini bn yazdım.. hepsini bn yaşadım..
hepsini bn yaşamışım.. hani hepsi kopuk kopukmuş.. hepsi farklı zamanlardaymış..
öyle birden sizde ortaya koyunca kendi kendime way be falan oldum..bn neler yapmışım oldum..

artık sorumun cvbını buldum..
mehmete karşı mantıgım hep zorladı beni.. bu yzden sanırım aklımın köşesinde hep o var..
şuanki sevgiliminde bana olan sevgisini seviyorum.. kimse bni öyle sevip okdar değerli oldugumu göstermedi çünkü..
el tutma olayına gelincede ben mehmeti 2009 tanıdım.. şuanki sevgilimlede eylül2010 başladım.. ve 2011 şubat ta yanıma gelmişti.. yani mehmet bni terch etmediği zaman benm gerçkten elimi ozaman kmse tutmamıştı..

olaylar karışık ve samimi görünmüyor.. ama hiç bi zaman niyetm birine zarar vermek olmadı. hiç bi zaman kimseyi oylamak olmadı..
ailede bi yuvam olmadı.. ve evlenince bi yuvan olsun istiyorum..
ve sanırım bu acelem bu yüzden..

babamın ev olayını gelincede şöyle anlatim, bn 12 yaşındyken memleketten yanına geldiğimizde bizi evine anlamadı ve annemden boşanmak istediğini söyledi. örf ve adetlerimize göre bu olmadı.. bu yaşına kadar annem babam aynı odalarda birbirlerinin yüzüne bakmadan yaşadılar.. şimdide aynı evde yaşıyoruz.. benm maaşımı alıyor.. vermezsem çalıştırmicagını söylüyor.. çnkü bn 800 alıyorum.babam 500 biliyor. ona 300 veriyorum. 200 bnm harçlıgım die biliyor. toplamda bana 500 kalmış oluyor. onuda benden kçk 4 kardeşim için harçıyorum mutfak masrafı oluyor. bunun için alışmam gerekiyor.. bnm paramla karıya kıza gideni bn zaten evi terk etmiş kabl ediyorum!

afferdiniz ama bu kelimeyi kullanmak zorundayım. ben kaşar değilim:S yalancıda değilim:S sadece duygularımı zahpedememişim.. ve bunuda bu 3 konuyu bir arada görünce fark ettim.. yanlış yaptımmı die sordum kendime.. ve cvb şu,
mehmeti sevmek safça bi sevgiydi.. zaten sevmekten ileri gidemedim..

aarayışmı bu bilemedim konu başlığımda "gçen gün bize kavak yelleri ni anlatmıştım.. ne halde oldugumuda
bi arayıştamıyım bilmiyorum hani birini hayatıma alarak kendimi onlara ıspatlamaya çalışcam bilmiyorum.." şunu başa yazmışım.. yani eski konumu sizden saklamadımki.. ozman cvbını bilmiyodum sizlere sormuştum.. evet tek kelimeyle arayışmış.. boşlukla oldugumda birinin elini tutup çekme isteğiymiş.. ve bana sevgilini aldattın diyemez kimse.. çnkü o süre zarfında ayrıydık.. ayrılma nedenimizde bana yakın olma isteğiydi.. öpüşme vs. bunlar bana ters şeyler.. ama onla olunca ister istemez bi istek geliyordu..kendimi gerçi çektim.. ama bi süre sonra çekemicğimden korktum.. nefsimi kontrol edemiyeceğimi düşündüğüm için ondan ayrılmayı terch ettim.. bidaha böyle şeylerin olmicagını inandırdığı için bidaha barıştım sevgilimle...

bu arada bu konuya hiç cvb vermeyebildim.. ama alnım ak olgudu için cvb verme gereği duydum..

kükrediniz arkadaşlar.. bilip bilmeden söylediniz.. keşke bide cvb yazsaydınız. neyse kalın sağlıcakla.. hakkınız varsa helal edin..

kükrediniz arkadaşlar.. bilip bilmeden söylediniz.. keşke bide cvb yazsaydınız. neyse kalın sağlıcakla.. hakkınız varsa helal edin..

senin durumunu bende çok yaşıyorum, ifade etmekte zorlanma olayı yüzünden yalan yanlış anlaşılıyorum hep(umuyorum ki seninki de gerçekten öyledir). takma kafana o kadar haliyle diğer kızlarda o kadar çelişkili konuyu görünce öyle tepkide bulunmuşlar :61:

yok bn kimseyi yagırgamıyorum..empati kurup acaba onların yerinde ben olsam ne düşünürdüm diye..
yaşadıklarım öyle yuh be dedikleri şeyler değil.. kaybetlerime gerçekten üzlüyorum.. istediğim şeyleri yaşamamada..

Back
X