• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlere birkaç sorum var, bakar mısınız kızlar.

Beyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
344
0
66
Samsun
Ben 1.63 boyundayım 46 kiloyum. 50yi hiç göremedim. Doğal olarak amacım da bu. :)

Ben de kendimi bildim bileli 43-45 arasında gidip gelirdim senelerdir. Boyum uzar kilom sabit kalır bu yüzden uzun bi süre sonra beni her görenin ayyy ne kadar zayıflamışsın bu ne böyle sözlerine maruz kalırım. geçen yaz bu artık canıma tak etti. ....... daha önce 2 gün falan içmiştim. bu kararı verince 2 3 ay içmeye karar verdim. ramazan ayı ve sonrasındaki 1.5 Aylık sürede bu sayede sürekli sürekli yiyerek 5 kilo aldım 48 oldum. giysilerimi doldurdum yüzüme renk geldi halsizliklerim baş ağrılarım geçti gitti acayip mutluydum. Fakat okul başlayıncaa yıl içinde 47 46 45 düştüm. :(((
sizce hızlı aldığım için mi hızlı verdim ?? bu kiloları sabitlemek için ne yapmak gerek sizce?

bir de benim sorunum taa bebeklikte bile olurmuş annem söyler yemek yerken bi noktadan sonra midem ağzıma gelir. yanı karnım daha tıka basa doymamışken.. kendimi tutup yutkunuyorum. bazen de engelleyemiyorum istifra ediyorum. bu nerdeyse her öğünde oluyor. Toplulukla yemek yerken de çok sıkıntı yaratıyor. :( sizin de böyle bir sorununuz var mı? yoksa bir ben miyim merak ediyorum :((

Son düzenleyen: Moderatör:
canımmm aynı benım gibisin.bende 1,63 / 47-48 kiloyum şuan.50 olamadım bi türlü:) ama dengeli beslendiğimde ve pekmez,bal, gibi kan yapıcı şeyleri bol bol yediğimde biraz kendime geliyorum.istifra olayını çok şükür yaşamadım ama miden küçülmüş oldugu için yaşıyosun bence.doktora gitmende fayda var:s onun dışında ara öğünleri sık tut ve sürekli ağzına bişeyler at gelip gidip.yoksa halsizlik baygınlık bile geçiriyorum ben :(bünyen zayıftır benim gibi muhtemelen.almayınca alamıyosun bi türlü.küçükken nasıl büyüdüğünde de aynı. bir de bademcik problemin var mı?

Zayıf insanlarda olan bir sorun galiba bu bende çok kolay kilo vermeme rağmen çok zor alıyorum ve miden küçüldüğü içinde yemek yediğin an miden onu kabul etmiyor bunun için az az ama çok sık yemen lazımki miden genişlesin bu şekilde hem mide bulantın geçer hemde kilo alırsın :)

canımmm aynı benım gibisin.bende 1,63 / 47-48 kiloyum şuan.50 olamadım bi türlü:) ama dengeli beslendiğimde ve pekmez,bal, gibi kan yapıcı şeyleri bol bol yediğimde biraz kendime geliyorum.istifra olayını çok şükür yaşamadım ama miden küçülmüş oldugu için yaşıyosun bence.doktora gitmende fayda var:s onun dışında ara öğünleri sık tut ve sürekli ağzına bişeyler at gelip gidip.yoksa halsizlik baygınlık bile geçiriyorum ben :(bünyen zayıftır benim gibi muhtemelen.almayınca alamıyosun bi türlü.küçükken nasıl büyüdüğünde de aynı. bir de bademcik problemin var mı?

mide rahatsızlığım oldu sıkıntılı zamanlarımda endoskopi falan oldum. Reflüm var. eskiden daha çok oluyordu bu istifra işi artık yutkunup engelliyorum öğrendim az çok başetmeyi. Geçen sene iştahım açık olduğu zaman dediğin gibi hiç yaşamıyordum bunu canımm..
sürekli sürekli yiyordum marketten bir şey alırken kalorisine bakıyordum yüksek mi diye 1.5 2 aya yakın yeme alışkanlığım değişmişti okul başlayınca çok boşladım :((
bebek gibiyiz sürekli kendimizi beslememiz dikkat etmemiz gerekiyo :)
ilkokuldayken geniz eti ameliyatı olmuştum bademcik problemim küçükken vardı ama şimdi şişmiyor öyle.. :) kaç yaşındasın canım

Zayıf insanlarda olan bir sorun galiba bu bende çok kolay kilo vermeme rağmen çok zor alıyorum ve miden küçüldüğü içinde yemek yediğin an miden onu kabul etmiyor bunun için az az ama çok sık yemen lazımki miden genişlesin bu şekilde hem mide bulantın geçer hemde kilo alırsın :)

mide büyütmek asıl mesele gerçekten.. siz de sofraya oturunca tıka basa yemeye özen gösteriyor musunuz midecikler büyüsün diye :)

mide büyütmek asıl mesele gerçekten.. siz de sofraya oturunca tıka basa yemeye özen gösteriyor musunuz midecikler büyüsün diye :)

eskiden yapıyordum ama işe yaramıyor artık her saat başı yiyebildiğim kadar yiyorum ve kilo almaya başladım bile :)

resmen vicdan azabı çekiyorum sofradan tıka basa doymadan kalkarsam.. tamam o zaman ben de öyle yapacağım bundan sonra daha çok sürekli yemeye odaklanacağım :) gittim elimi kolumu doldurdum markette az önce zaten kuruyemişler ıce tealar çikolatalar.. :)

resmen vicdan azabı çekiyorum sofradan tıka basa doymadan kalkarsam.. tamam o zaman ben de öyle yapacağım bundan sonra daha çok sürekli yemeye odaklanacağım :) gittim elimi kolumu doldurdum markette az önce zaten kuruyemişler ıce tealar çikolatalar.. :)
oh oh doldurmussun yaşın kaç canım senin?

Son düzenleme:
mide rahatsızlığım oldu sıkıntılı zamanlarımda endoskopi falan oldum. Reflüm var. eskiden daha çok oluyordu bu istifra işi artık yutkunup engelliyorum öğrendim az çok başetmeyi. Geçen sene iştahım açık olduğu zaman dediğin gibi hiç yaşamıyordum bunu canımm..
sürekli sürekli yiyordum marketten bir şey alırken kalorisine bakıyordum yüksek mi diye 1.5 2 aya yakın yeme alışkanlığım değişmişti okul başlayınca çok boşladım :((
bebek gibiyiz sürekli kendimizi beslememiz dikkat etmemiz gerekiyo :)
ilkokuldayken geniz eti ameliyatı olmuştum bademcik problemim küçükken vardı ama şimdi şişmiyor öyle.. :) kaç yaşındasın canım

23 yasındaym canım bende de malesef mide problemi var:(

Back