• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerdende sıvı akıntı geliyor mu???

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
kızlar sizlerdende böyle su gibi birşey geliyor mu:uhm:ne koku var nede başka birşey resmen su gibi.affedersiniz iç çamaşırım ıslanıyor lavaboda bakıyorum su yani.sizlerde de oluyor mu:uhm:

oluor canım .ama genellılle cınsel ılıskıden sonra oluor yanı spermın fazlsı cıkıo

akıntının yumurtlama donemıylen alakası yok arkadslarrrrr.adetıme yakında akıntı gelıo benden bazen bazende adetım bıttgınde.yumurtlama donemı zamnında hıc akıntı gelmedıgıde oluo

cinsellikle ilgili değil galiba ben bekarım yani adetten sonraki katı olanı değil bu sıvı su gibi akıntı

akıntı benden de geliyor ama doktora gidemiyorum muayeneyi nasıl yapacağını tahmin ediyorum ve çok utanıyorum ama sen doktora gidersen banada bilgi verirmisin...

kızlar benimde oluyordu.bekarken.hatta bazen öyle çok geliyordu ki acaba adet mi oldum diye düşünürdüm.doktora gittim.bekarsanız eğer şöyle bir bakıyor alttan ve kulak çubuğuna benzer birşeyi oraya sürüyor (kulak çubuğu deyince korkmayın.sadece akıntıyı almak için kenarına sürüyor yani.hissetmiyorsun bile.)örnek alıyor.tahlilden sonra ne olduğunu söylüyor.hem hiç acımıyor, hem de kızlık zarına yapısına bakmış oluyor.evlenince ilişkiye giremeyeceğimi kızlık zarının çok kalın olduğunu söylemişti mesela.bende düşük enfeksiyon çıkmıştı antibiyotikle geçti.ama evliyim şimdi hala su gibi akıntı geliyor bazen.bazen kasıklarımda ağrı da oluyor koku da.ama çok az.ama işte evlilere nasıl baktıklarını bildiğim için korkuyorum gitmeye

Kadın-doğum uzmanına görünmen gerekiyor. İlerlerse kötü netice doğurabilir.

canım bendede olur kokusuz renksiz çok gittim doktora çok kültürler alındı bakıldı ama ilaç tedavisi yapıyolar hiç bir işe yaradığını görmedim.yinede baktır kadınlar en çok bu bölgelerinden sıkıntı çekiyorlar seninki belki farklı bi durumdur

Bende de oluyor, öyle çok geliyor ki bazen pantolonum bile ıslandığı oluyor. Ama her zaman değil ne zamanlar olduğunu anlayamadım bakire iken de oluyordu şimdi de oluyor.. Doktor bakınıyorum. İlk defa gideceğim için biraz korkuyorum ondan ertelleyip durdum. Gittiğimde yazarım doktorun ne dediğini..

Back