sizler tüp bebek tedavisinde hangi ilaçları kullandınız???

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
43
kızlar banada uzun protokol uygalanacak... ve ilk etapta... lucrin bir süre kullanacağım...adetimin üçüncü günü gidip muayene olacağım ve ondan sonrada gonal-f ve ovitrelle diye ilaçlara devam edeceğim....birde lucrinle beraber başlayıp sürekli içeceğim hatta gebe kalırsam da devam edebileceğim bir vitamin ilacı var...ve eşimle benim kullanmam için bir antibiyotik adlarını unuttum şimdi...lucrini hemşireler tarif etti göbekten vurulacağım...

sormak istediğim sizler hangi iğneleri yada ilaçları kullandınız yada kullanacaksınız?

evet canım orda tedavi görüyürum bende... daha dün gittim... ve zaten doğum kontrol hapı kullanıyordum ve lucrine başlayacağım haftaya...ondan sonrada adetim 3. gideceğim diğer iğnelere geçeceğiz... tedavi sürecimiz hemen hemen aynı bakarsın beraber hamiş kalırız... yerimseniben

anladığım kadarıyla tüp bebeğe başlamışsın. daha öncede bahsettiğin gibi adana ankara tüp bebek merkezindemi tedavine başladın ben de orada tedavi görüyorum.daha önce 2 negatif aşılamam oldu. şimdi tüp bebeğe geçtik uzun protokol uygulanıyor banada doğum kontrol hapına başladım önümüzdeki hafta 2 nisan kontrole gideceğim.lucrin istedi ilk etapda sonra adetin 2 yada 3. günü iğnelere başlayacağım sanırım transferlerimiz yakın tarihlere denk gelebilir. iyi haberlerini bekliyorum

haftaya lucrine mi başlayacaksın bende haftaya başlayacağım salı 15.30 gibi ordayım sen ne gün ordasın.. doktorum gökhan bey çok iyi hemşirelerde öyleler tek düşüncem labaratuar şartları o konuda fazla bilgi edinemedim biraz acele karar verdik sanırım yoksa istanbul amerikan hastanesi idi bizim planımız bende 2.5 yıllık evliyim spermde ileri hareket problemimiz var.herkese göre acele ediyoruz ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum sizde yeni evlisiniz sanırım allah hepimizin gönlüne göre versin.
ben ve eşim adanalıyız evlendikten sonra hatay a işi nedeniyle gittik şuan geçici görevle adana dayız hazır buradayken bu işleri halledelim dedik .sen şuan nerede oturuyorsun...

canım ben iskenderundayım...bizde temmuzda 3 seneyi dolduruyoruz..istiyorumki 3. senemize 3 kişi girelim..benimde doktorum gökhan bey... bende çok memnunum.. haepsinden çok ilgililer...bende labaratuvar konusunda araştırma yapmadım nasıl yapılabilirki....ben o konudada çok güveniyorum...ben doktor konusunda çok şansılıkalr yaşadım...istediğim aradığımız dokor tipini bulamadık biz...ama gökhan beyden .çok meemnunuz...bilmiyorum benim bu merkez konusund aiçim çok rahat...çok güveniyorum... ve tüp bebek olumsuzla sonuçlansa bile (tabi inşallah böyle birşey olmaz) benim onlar hakkındaki fikirlemi hiç bir zaman değiştirmez... sonuna kadar bu ekiple devam edeceğim inşallah... ben daha dün ordaydım biz adetimin 3. günü gideceğiz...sanırım oda nisanın 2. haftasına denk geliyor..

benimde eşimin bazı değerleir düşük ama sorun olcaka kadar değil...sorun bende çikolata kisttinden dolayı 2 ameliyat geçirdim ve tekrarladı kistler...yapışıklıklarım var ve tüpümün biri kapalı çıktı hsg de... işte benimde hikayem kısaca bu canım... a.s.

arkadaşlar allah yardımcınız olsun inşallah benim ve bi çok arkadaşım gibi ilk denemenizde tutar gerçi ben 3 aşılama geçirdim ilk tüp denememde tuttu çok şükür rabbim size de nasip etsin bana kısa protokol uygulandı sadece 7 gün iğne kullandım ve 9.gün opu yapıldı 13.günümde ise tarnsferim yapıldı kısa ve güzel bir süreydi enim için aşılamalardaki gibi uzun ve yorucu bir süreç geçirmedim dr um ve ekibim çok anlayışlılardı moralmen çok yardımcı ldular ve rabbimde yardım etti hastaneye eğlenerek güle oynaya gidiyordum arkadaşlar lütfenn sadece dr unuza ve ekibinize güvenin moralinizi yüksek tutunn

en sona bıraktım kullandığım ilaçları

gonal-f 450 günlük 225 ml göbekten vurdum sonrasında 4 .gün ovitralle iğneye başladım en son olarak çatlatma iğnesini vurdum ve opu oldu .opu dan sonra progestan jel-- folikasit başladım
tarnsfer sonrasında ise prugestan jel folikasit coraspirin ve estroderm band kullandım hala devam ediyorumm

bol şanslar diliyorum

canım çok teşekkür ederim...benim aklım şu jellere ve bantlara takıldı bana ondan ayzmamış doktor..onlar ne için...

canım bende endo hastasıyım. tüp bebek yaptırdık cuma günü sonuç alacağız.bana uzun protokol uygulandı. lucrin (koldan) ile başladım. adetimin 3. günü gonal f e (göbekten) başladım.daha sonra çatlatma iğnesi şuanda progesteron hap,bebe aspirini ve vitamin kullanıyorum

canım çok saol...canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...

herkese hayırlısı olsun inşallah ben pko hastasıyım uzun prokotol oldu önce dogum kontrol ilacı verdi adetin 17 . gününde suprafak nasal sprey verdi burundan ve aynı gün babay aspirin ve vitamin başladı adet oluncada 3. günü pregon 175 göbekten eşimle ikimize antibiyotik verdi 5 gün 175 vurdum 6. 7, gün 150 ye düştü bugünde 100 vurdum yarın kontrolum var sanırım hafta sonu toplanacak çatlatma içinde ovıtrelle verdi sonrası crınone jel cylcoprogynova prednol 16mg monodoks ve progesterone 25mg verdi ama nasıl kullanılacagını sırası gelince söylüyor herkese bol şanslar inşallah herkesin en kısa zamanda tutar bebişleri

kızlar bunların hangisi soğuk ilaç...buzdolabında mı muhafaza edilmesi gerekiyor???

canım çok teşekkür ederim...benim aklım şu jellere ve bantlara takıldı bana ondan ayzmamış doktor..onlar ne için...

canım vajinal jel opu dan yani yumurta toplama işleminden sonra vercek bandı ise transfer sonrası verecekler ben sadece kullandığım iğneleri buzdalabında sakladım zaten oral yolla aldığım ilacım yoktu asprin ve folikasit dışında onlarda 25 derecenin altında saklanmaması gerekiyor zaten

canım çok saol..ne işe yarıyor o bantla jel canım...

slm bende yeni başladım banada uzun protokol uygulandı

lucrinle başladım 10 gün kullandım 10 mg sonra proglin 300 m ve lucrine (5 mg düştü) beraber başladım daha devam ediyor hayırlısı dün kontrole gittim E2 testi yapıldı kontroller fena değil

canım seninde hayırlı olsun..inşallah hayırlı sonuçlar alırsın... E2 testi ne için canım???

benimde ilaçlarım yazıldı

lucrin mg

gonalf 450
jel bir de çatlatma iğnesi

adetin 1. günü arıcan histerskopi ile rahim içine bakılacak

hayırlısı olsun canlarım

Merhaba arkadaşlar
Ben lucrinle başladım 10 mg. Adetin 3. günü kontrolüm var e2 hormonuna bakılacak sanırım bu sonuca görde gonalf iğnelerime başlayacam. Bana ne vitamin ne de antibiyotik verdi doktorum. Aşılama sırasındada jel kullanmamıştım.Şimdi vercek mi bilmiyorum. O band dediğiniz şey neyse onu hiç bilmiyorum.
Hepimizin tedaviside hayırlısı ile sonuçlanır inşallah. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Bol şanslar hepimizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…