• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizinkilerde böylemi .Anneler .yada pedagog lar.

Benim kizimda boyle sayılır. Normalde asiri girisken ve sosyal. Ama eve gelince kucagima kivrilir yatar. Tv bile izlediginde kucagimda izler. Az once yaptigi resmi begenmedi geldi kucagima kivrildi ninni soyletti. Sonra tamam simdi iyiyim dedi gitti. Ben bunu sorun gormedim acikcasi.

Bence asil sorun sizinle temas kurmasi degil. Mesela benim kizimda disarida istemedigi bir sey oldugunda kucagima gelir. Sarilir sakinlesir gider. Konuya kizim bana bagimli diye bakmayin. Sorun kizinizin yasadigi olumsuz duygularla bas edememesi. Durumla yuzlesememesi. Bu konuya calismak size bagimli olmasi sorununu da cozecektir
Çok güzel ozetlemissiniz teşekkür ederim.
Bende bir farkındalık yarattınız şuan ne yapmalıyım pe ki nasıl destek verebilirim

Çok güzel ozetlemissiniz teşekkür ederim.
Bende bir farkındalık yarattınız şuan ne yapmalıyım pe ki nasıl destek verebilirim
Duygusal duzenleme kitaplarini okuyabilir bu konuda calisabilirsiniz.ozellimle ofke hayalkirikligi vs gibi hislerle bas etme kitaplari faydali olacaktir. Kendi duygularinizi da sozel ifade edip cozumu sozel ifade edin. Mesela bir seyi basaramayin ve off basaramadigim icin cok uzgun hissediyorum ayni zamanda ofkeliyim biraz sakinlesmem lazim. Bir cay icmeliyim diyip icin. Sonra da simdi daha iyiyim sakinlestim devam edebilirim gibi.

Cocuklar aynadir. Sizi aynalar. Soylediginizi hatirlamaz ama yaptiginizi hatirlar.

Back