Sizinde Hic Telefonunuz Böyle oldu mu??

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Benim asıl size sormak istediğim konu şu bu iki seferdir telefonumun ekranı çok kötü oluyor aşağıya bıraktığım fotoğraflardan da görebilirsiniz.. ilkinde böyle oldu daha senesi dolmadı ekran çok kötü oldu biranda önce ufak nokta kadardı bir hafta da dağıldı şimdi ise dünden beri ekran ikinci fotoğrafta ki gibi oldu.. ilkinde yaptırdık ikincisinde de oldu neyden dolayı olabiliyor böyle sizde hiç karşılaştınız mi böyle dir durumla ben ilk defa görüyorum acaba benden mi telefonda mi sorun var ilk telefonum da değil hiç görmedim böyle birşey.. şimdi diyenler olacak biz nerden bilelim gidip telefoncuya sor ben garantiye gotursem kesinlikle kendi mallarini kotulemezler sizinde veya da çevrenizinde bu şekilde hiç oldu mu.. Telefonu değiştirsem değiştirirler mi??

Bu ilk hali garantiye tamire götürdük yaptılar

Bu da iki ay sonra ki hali

NoT: Kırılmaz camında kırıklar var onları ben yaptım öyle.. belki değişik birşey ama başkaları stres yapınca tırnaklarını yer bende kırılmaz camıyla oynayıp kırıyorum hemen kırılıyor zaten..

Telefon düştümü yada ekranına birşey mi çarptı elinizde olan çünkü genellikle düşme anında olur,kardeşiminde başına geldi çünkü ekran canımda kırılıklık yoktu ilk önce küçük bir nokta ile başladı sonra ortasına doğru yayıldı 3 gün içinde bütün ekranı kapladı iç camı kırılmış oluyor böyle durumda.

Annemin sıfır telefonu böyle oldu. Kullanmaya başladıktan 7 ay sonra falan. Annem bozdu sanmıştım ama ekran kartında bir sorun varmış ve garanti dahilinde yaptıklar. Kullanıcı hatasından kaynaklı birsey değildi

Değişik olmuş sanki renkler birbirine girmiş gibi iç ekran kırılmış sanırım suya falan düştümü

hayır bir yere düşmedi ☹.. neden böyle oluyor bilmiyorum bugün yine göndereceğim telefonu ilk defa böyle birşey görüyorum bu telefonda iki kere oldu böyle birşey... iç ekran kırılmaz ekran kararmaz mıydı ki acaba??..

Not kısmında yazılı olan yere cok güldüm:))
DEgişik bir stres atma yöntemiymiş
Benim kırılmaz cam azcık kırılsa daha beter strese giriyorum

benim nedense hoşuma gidiyor hemen kırılıyor diye.. telefonda böyle olunca düşürdüğün için böyle olmuş diyorlar oysa ki o kırıkların düşmekle alakası yok hepsi benim yüzümden..

Canım sanki sert düşmüş ya da suya düşmüş gibi

hayır bir yere düşmedi iki kere oldu böyle benim diğer telefonlar da elimden sürekli düşerdi ama hiç birşey olmazdı.. herkesin muhakkak telefonu elinden bir yerden düşmüştür kimse şimdi diyemez benim telefonum hiç düşmedi ama ben ilk defa görüyorum görenler de çok şaşırıyor şuan bile baya yayılmış ekrana..

Evet benim de tam da öyle oldu küçük fark edilmeyecek kadar küçük nokta sonra ekranın her yerine yayıldı.. telefonu eşim ilk götürdüğü zaman demediler iç ekran kırılmış.. tuzlu suya düşmüş dediler oysa ki telefonuma bir damla değil değil tuzlu su su dair gelmedi.. değiştireceğim telefonu garantisi hayla duruyor.. şimdi yatırsak ne malum 3. be 4. de olmayacağı kardeşiniz ne yaptı peki değiştirdi mi telefonu ya da yaptırdı mi oldu mu yine aynısı..

aynen benim de dediğim gibi bir senem dolmadı bile 7. ayda falan oldu ilki şimdi bu ay senesi doluyor.. benim de ilk garanti dahilinde yaptılar ama yine oldu annenizin tekrar öyle oldu mu.. siz annenizi suçlamışsınız beni de herkes suçluyor sen birşey yaptın o yüzden oldu diyorlar.. ☹☹

Yeni telefon aldı yaptırmak istedi önce ama ona vereceğime yenisini alırım dedi 2 sene olmuştur galiba o zaman yüksek tutar söylemişlerdi birde yaptırsanda eskisi gibi olmaz dedi yaptıranlar gerçekten de öyle çevremde var yaptırıp istediği verimi alamayanlar.

İnternetten baktım sadece düşme değil bataryadan ve çok sık ısınıyorsa ondan da kaynaklı olurmuş eğer yaptıracaksanız servise yollayın garantisi bitmedi galiba başka yere verirsen garanti dışı oluyordu açıldığını anlıyorlar çünkü.

evet telefonum ilk gittiği zaman istediğim gibi olmadı telefon çok değişmişti.. iki kere oldu benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.. telefonu değiştireceğim dedim garanti üzerinden iki kere oldu bunu verip yenisini alacağım var mı ki acaba telefonunda sorun olup garantisi varken götürüp başka bir telefonla değiştirdikleri?..

Yine basimiza gelen olay bilgisayar almistik 6-7 yil olmustur bilgisayari aldik eve kullanmaya basladik bilgisayarda bir sorun olduğu kesin biraz bekliyelim dedik yeni ya belki ondandir duzelmedi aldigimiz yere götürdük baktilar incelediler bilgisayar da sorun cikti degisim olur dediler ama urun yok ellerinde kalmamis bizde para iadesi olur mu dedik yeni ürünün gelmesi uzun sürer belki belki ayni sorunla karsilariz vs o yüzden parayi istedik biraz gorusup geldiler ve parayi geri verdiler.

anladım çok sağolun.. iki kere olduğu için değişim yapabilirler o zaman..

Gecmis oldun ana ekran gitmis ikiyuzlu tlde n asaga yapmazlar b3nim oylr oldu cop suan yeni tel aldim

Anam bizim birdr tvmiz boyle olmustu tvde cop olmustu maliyeti kaskodan fazla olunca yamadilr simdi baska tv aldik kaskosu ve kirilmaz cami var

Anam bizim birdr tvmiz boyle olmustu tvde cop olmustu maliyeti kaskodan fazla olunca yamadilr simdi baska tv aldik kaskosu ve kirilmaz cami var

annemlerin de bir ara televizyonları bozulmuştu ses geliyor ekran yoktu dev ekran 1 demeleri dolmamıştı daha yapamadılar yeni televizyon göndermişlerdi bakalım eşim bugün götürecekti işi vardı götüremedi yarına kadar sltelefonu sıfırla sabahtan götüreceğim dedi.. bundan önce de gittiği zaman 1 ay telefonsuz kaldım.☹☹

Esim telefon teknik servis isi yapiyor ona gonderdim neden boyle olmustur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…