- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
Benim asıl size sormak istediğim konu şu bu iki seferdir telefonumun ekranı çok kötü oluyor aşağıya bıraktığım fotoğraflardan da görebilirsiniz.. ilkinde böyle oldu daha senesi dolmadı ekran çok kötü oldu biranda önce ufak nokta kadardı bir hafta da dağıldı şimdi ise dünden beri ekran ikinci fotoğrafta ki gibi oldu.. ilkinde yaptırdık ikincisinde de oldu neyden dolayı olabiliyor böyle sizde hiç karşılaştınız mi böyle dir durumla ben ilk defa görüyorum acaba benden mi telefonda mi sorun var ilk telefonum da değil hiç görmedim böyle birşey.. şimdi diyenler olacak biz nerden bilelim gidip telefoncuya sor ben garantiye gotursem kesinlikle kendi mallarini kotulemezler sizinde veya da çevrenizinde bu şekilde hiç oldu mu.. Telefonu değiştirsem değiştirirler mi??
Bu ilk hali garantiye tamire götürdük yaptılar
Bu da iki ay sonra ki hali
NoT: Kırılmaz camında kırıklar var onları ben yaptım öyle.. belki değişik birşey ama başkaları stres yapınca tırnaklarını yer bende kırılmaz camıyla oynayıp kırıyorum hemen kırılıyor zaten..
Bu ilk hali garantiye tamire götürdük yaptılar
Bu da iki ay sonra ki hali
NoT: Kırılmaz camında kırıklar var onları ben yaptım öyle.. belki değişik birşey ama başkaları stres yapınca tırnaklarını yer bende kırılmaz camıyla oynayıp kırıyorum hemen kırılıyor zaten..