Sizinde Hic Telefonunuz Böyle oldu mu??

çok teşekkür ederim.. cevabınızı bekliyorum..
Darbe aldigini soyledi icerden kirilmis kosede siyahlik varya o kisimdan birkac saate ekran iyice kararirmis umarim yanilir diycem:) garanti kapsamina dahil bir durum olur insallah.. benim telefonumda iceriden kirilmisti gecenlerde oglum elinden dusurdu normalde hep duser birsey olmazdi ama denk gelince maalesef kiriliyor iceriden

eşine söyle anlatır mısın rica etsem.. ilk resimde ki hali ilk defa olduğu hali önce yukarıda bir kırmızılık ekran parlaklığı açılınca sarı kapanınca da kırmızıya dönüşüyordu.. çok ufakdı sonra git gide komple oldu o siyahlık da sonradan oldu ekran komple kırmızı oldu ama içi gözüküyordu sonra kararmaya başladı.. tamire gitti garantiye aldığımız yere bize dedi ki tuzlu su girmiş içine ama değil tuzlu su bir damla su dair girmedi gelmedi üstüne.. 2. fotoğrafta telefon yanımda duruyordu tv izliyorduk sonra elime bir aldım çok ufak alt sol köşede morluk oldu sonra sabah bir kalktım yayılmış şuan çok berbat olmuş... yanımda bir tane daha telefon olsa çekip atardım sizlere.. bir kere oldu gitti tamire ikincidlsinde de yine oldu acaba iç ekran kırılsa telefon yere düştüğü gibi böyle olmaz mıydı hayır yani düşmedi ama düşse kaldırdığım gibi olmaz mıydı... şimdiden cevabınız ve yardımınız için çok çok teşekkür ederim

Aanam nazar var vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…