- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 38
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Canım teste göre hamilesin.sonuçta adet geçememiş ,gününde yaptığın ıcın ..bazı kısılerde negatıf oluyor senınkı barız belli ..İnşallah Can'ım ama 3 damla dan fazla damlatmadım iki gün sonra tekrarlasam daha iyi olur inşallah dediğiniz gibidir ❣
Geçmiş miydi adetin seninKızlar test yaptım bişe yok ikinci çizgi silik bile çıkmadı erken gebelik testi bulamamis eşim normal olandan almis yaptım kısmet deilmis neyse artık önümüzdeki aya oluruz... demekki vakti zamanı daha var hayırlısı artık
28 günde olduğum için dün olmam lazımdi olmadım gerçi belirtim de yok ama bugunde yarında olurum artıkGeçmiş miydi adetin senin
Anladım canım hayırlısı değilmiş. Bi sonraki aya inşallah28 günde olduğum için dün olmam lazımdi olmadım gerçi belirtim de yok ama bugunde yarında olurum artık
İnş cnm hayırlısı artıkAnladım canım hayırlısı değilmiş. Bi sonraki aya inşallah
Sende varmı bi gelişme cnmAnladım canım hayırlısı değilmiş. Bi sonraki aya inşallah
22 haziran da kürtaj olmuştum. 18 temmuz da adet oldum yumurtlama dönemimi değerlendirebilmişizdir inşallah. 13-15 ağustos gibi gelir herhalde adetim. Kürtajdan sonra ilki 27. Gün geldi ama bu nasıl olur bilemediğim için çok ta emin değilim günlerde ama bi öncekine bakış 12-13 gün var dahaSende varmı bi gelişme cnm
İnşallah adet olmam tabiSende varmı bi gelişme cnm
İnş cnm yaa allah yardimcin olsun inş hamilesindirİnşallah adet olmam tabi
İnşallah canım. Bi öncekinin acısını ancak tekrar hamile olmam hafifletebilir. Tabi bu sefer sağlıklı olacaksaİnş cnm yaa allah yardimcin olsun inş hamilesindir
İnş cnm kalbini ferah tutİnşallah canım. Bi öncekinin acısını ancak tekrar hamile olmam hafifletebilir. Tabi bu sefer sağlıklı olacaksa
Cnm çok hafifte olsa çizgi gorunuo sabah ilk ıdrarla yapsana bende yaptım silik çizgi bile çıkmadı yaaKızlar benim içim yine rahat etmedi test yaptım yine çizdiğim noktaların ortasındaki çizgiyi sadece ben mi görüyorum. Bi el atın size zahmet
Ya Can'ım adet gelmediği sürece umut vardır yarın sabahta yapacağım bitane cnmCnm çok hafifte olsa çizgi gorunuo sabah ilk ıdrarla yapsana bende yaptım silik çizgi bile çıkmadı yaa
Cnm bence sen hamilesin yarında bi dene sonra kan ver bence bole düşünmekten varsa da gidecek allah korusun..Ya Can'ım adet gelmediği sürece umut vardır yarın sabahta yapacağım bitane cnm
Korkuorum yaa burda hemen Evimin yanında aile hekimi hastanede yakın da bilmiorum bide yarını bekleyeyim olmadı gideyim yaa varsa yoksada belli olur demiCan'ım kan vermeye gitsene benim olduğum ilçede bakılmıyor gidemedim yoksa testlerle uğraşmazdım ki
Keşke senin kadar yakın olsam valla sabah akşam giderdim Can'ım tabiki çıkar git yarın bebeğim yaKorkuorum yaa burda hemen Evimin yanında aile hekimi hastanede yakın da bilmiorum bide yarını bekleyeyim olmadı gideyim yaa varsa yoksada belli olur demi
Yarını da bekleyeyim ondan sonra gidecem cnmKeşke senin kadar yakın olsam valla sabah akşam giderdim Can'ım tabiki çıkar git yarın bebeğim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?