Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

İnşallah Can'ım ama 3 damla dan fazla damlatmadım iki gün sonra tekrarlasam daha iyi olur inşallah dediğiniz gibidir ❣
Canım teste göre hamilesin.sonuçta adet geçememiş ,gününde yaptığın ıcın ..bazı kısılerde negatıf oluyor senınkı barız belli ..

Sende varmı bi gelişme cnm
22 haziran da kürtaj olmuştum. 18 temmuz da adet oldum yumurtlama dönemimi değerlendirebilmişizdir inşallah. 13-15 ağustos gibi gelir herhalde adetim. Kürtajdan sonra ilki 27. Gün geldi ama bu nasıl olur bilemediğim için çok ta emin değilim günlerde ama bi öncekine bakış 12-13 gün var daha

Kızlar benim içim yine rahat etmedi test yaptım yine çizdiğim noktaların ortasındaki çizgiyi sadece ben mi görüyorum. Bi el atın size zahmet

Eklentiler

• image.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 69
Korkuorum yaa burda hemen Evimin yanında aile hekimi hastanede yakın da bilmiorum bide yarını bekleyeyim olmadı gideyim yaa varsa yoksada belli olur demi
Keşke senin kadar yakın olsam valla sabah akşam giderdim Can'ım tabiki çıkar git yarın bebeğim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…