- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Var gibi canım sanki ya çok hafif amaaKızlar benim içim yine rahat etmedi test yaptım yine çizdiğim noktaların ortasındaki çizgiyi sadece ben mi görüyorum. Bi el atın size zahmet
Canım ilçedeyim merkeze gitmem gerek malesef ama ben hasta olacakmışım gibi hissediyorum olsaydı çıkardı testte kaçtane test yaptım yok sizde gördünüz o belirgin olma testte bozuktu sanırım kuzum ama sen yaptır hiç erteleme bebeğim ya bende iki gün daha gelmezse adetim koşa koşa gideceğim mecbur not: düşükten sonra adettim hep iki gün sonrasına geldi beklediğim bat tarihine göre Can'ım yine öyledir diye beklemedeyimhastanede çalışıyorum ama inan hüsrana uğramamak için adetimi beklemeye karar verdimağrılarım var sıcaklardan erken de hasta olacak olabilirim .. sende artık baktır şu beta hcg ye senden çok ben merak ettim ya
Aynen bebeğim Rabbim çözümsüz dert vermesin kimseye ❣o zaman haklısın beklemekte fayda var yoksa hiiiç keyfini kaçırma canım sonucta hamile kalamıyo değiliz ona da şükretmek lazım sabır ve sabır
Yok Can'ım dün adet günüm dü çok dağınık değil mi çizgi değil ki bu kafam çok karıştıVar grnyr canım.Adet başlamış mıydı?
İnşallah dediğin gibidir Can'ım yanılmıyoruzdur umarım Rabbim tüm isteyenlere versin Can'ım ❣Bana dagınık gelmedi ama.inş.hamilesndr cnm. Olmayınca kesinlikle ikinci çizgi gözükmyr.3gün gecmişti benim.Dün ysptım negatif.Bugünde adet başladı.
Bak Can'ım dağa dağınık görülüyor bu fotolarda gördün müİnş.canım aminnn.
Cnm bence kafanı karıştırma artık yarın yada cuma kesin git netlessin bole daha çok yipratiosun kendiniKızlar ben sabahı bekleyemeden yine yaptım 10 dk oluyor sonuç bu çok dağınık değil mi çıkan kırmızılık çizgi diyemiyorum bile
Son testti bu zaten bebeğim mecbur gideceğim yarına gelmezse cuma doktordayımCnm bence kafanı karıştırma artık yarın yada cuma kesin git netlessin bole daha çok yipratiosun kendini
Burda niye dagınık ki?yrn sabah daha net cıkar canım.Bak Can'ım dağa dağınık görülüyor bu fotolarda gördün mü
Hadi inş cnm dua ediorum senin için mutlaka haber ver olur mu bende bekliorum cumayi inş gusel haberler alırızSon testti bu zaten bebeğim mecbur gideceğim yarına gelmezse cuma doktordayım
Bende bebeğim inan dualarımdasınız hepiniz ❣ varmı bişey sence ya testler çok karıştırdı kafamı kuzumHadi inş cnm dua ediorum senin için mutlaka haber ver olur mu bende bekliorum cumayi inş gusel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?