Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

canım sende şu 6 gün testinden yapabilirsin aslında o adetten 6 gün öncesinde varsa hamilelik gösteriyor..dediğim gibi rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin birbirimize moral oluyoruz dua edelim birbirimize

Daha bat günündeyim Can'ım şuan geçikme yok Rabbim şifa versin çözümsüz dert vermesin Rabbim Can'ım

Cnm 6 gün önce yapılan testi hiç denemedim markası ne olmadı ondan alayım... inş dediğin gibi dualarım izi eksık etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese tatdirsin

Can'ım Seninde mi 2 ağutosdu bat hadi hayırlısı

Cnm 6 gün önce yapılan testi hiç denemedim markası ne olmadı ondan alayım... inş dediğin gibi dualarım izi eksık etmeyelim bizi bizden başka kimse anlamaz Rabbim annelik duygusunu isteyen herkese tatdirsin
Can'ım eczaneye söylersen verir özelden yazıyorum burda yoktu ben o yüzden alamadım

Can'ım Seninde mi 2 ağutosdu bat hadi hayırlısı
Evet cnm 28 günde adet oluorum şuanda hiç adet belirtim yok kasiklarim arada batıo ama onun haricinde bişe yok inş gusel haber alırız yaa senin testleri görünce moralim düzeldi sanki benim testlerimmis gibi heyecan landim...

markasını hatırlamıyorum ama eczaneye gidince 6 gün öncesi testi dersin o diğer testlerden pahalı 18 tl falandı sanırım..adetten 6 gün öncesine kadar varsa gebelik testte çıkar..yoksada lütfen hiçbirimiz sıkıntı yapmayalım allah kararlamıştır hakkımızda hayırlısını versin

Tsk ederim cnm bugün eşime solim işten gelirken alsın artık.. aynen çok dusunmemeye çalışalım hakkimiza hayırlısı deyip dua edelim

bu konuyu çok düşünmek , çok istemek, çok stres yapmakta hamile kalmaya engelmiş arkadaşlar hayatımızın merkezi haline getiriyoruz ama aslında hiç iyi yapmıyoruz..hepinize dua edicem sizde bana edin :-* hayırlı haberlerinizi bekliyorum

Kesinlikle. Haklısın Can'ım dualarla kalalım görelim Mevla'm ne eyler eylerse güzel eyler

Ztn bütün sıkıntı orda cnm olacağı varsa sıkıntı stres yapmaktan olmuo bu ay ben çok rahattim hiç takmadim olmazsa uzulmeyecem demekki zamanı deilmis deyip dua etmeye istemeye devam edecem

Predictor early canım 6 gün önce yapılan testin adı. Adetten 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyormuş

Kızlar test yaptım bişe yok ikinci çizgi silik bile çıkmadı erken gebelik testi bulamamis eşim normal olandan almis yaptım kısmet deilmis neyse artık önümüzdeki aya oluruz... demekki vakti zamanı daha var hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…