• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

kızlar mrb
ilkemm açıkçası bana varmış gibi geliyo sanki silik çizgi yine de çok umutlanma ama en kısa zamanda beta hcg yaptır bence
benimde bi hafta var adetime ama kasık agrım mide bulantım var ve aşırı uyku hali eğer hamileysem bu kadar erken belirtileri başlar mı acaba bide dün hafif lekelenmem oldu ve bidaha gelmedi off ne sıkıntılı bi dönem ya soru işareti ile beklemek :(

Günaydın güzel hatunlar ;) burcucum haklısın beta hcg şart sabah ilk idrarla yine yaptım Tertemiz çıktı negatif yakındır hasta olmam kısmet artık Can'ım . Senin durumuna gelince erken belirti yaşayanlar çok var Kk da ve çevremde neden olmasın yerleşme kanaması lekelenmen de ve şunu tevsiye ediyorum sen askında erken dölleneme olmuş olduğunu farz sayarak gidip beta hcg vermen bebeğim güzel haberlerinle gel bize inşallah ;)

hastanede çalışıyorum ama inan hüsrana uğramamak için adetimi beklemeye karar verdim :( ağrılarım var sıcaklardan erken de hasta olacak olabilirim .. sende artık baktır şu beta hcg ye senden çok ben merak ettim ya ;)

hastanede çalışıyorum ama inan hüsrana uğramamak için adetimi beklemeye karar verdim :KK43: ağrılarım var sıcaklardan erken de hasta olacak olabilirim .. sende artık baktır şu beta hcg ye senden çok ben merak ettim ya :KK66:
Canım ilçedeyim merkeze gitmem gerek malesef ama ben hasta olacakmışım gibi hissediyorum olsaydı çıkardı testte kaçtane test yaptım yok sizde gördünüz o belirgin olma testte bozuktu sanırım kuzum ama sen yaptır hiç erteleme bebeğim ya bende iki gün daha gelmezse adetim koşa koşa gideceğim mecbur not: düşükten sonra adettim hep iki gün sonrasına geldi beklediğim bat tarihine göre Can'ım yine öyledir diye beklemedeyim ;)

:kızgın::işsiz: Kızlar ben sabahı bekleyemeden yine yaptım 10 dk oluyor sonuç bu çok dağınık değil mi çıkan kırmızılık çizgi diyemiyorum bile

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    53,8 KB · Görüntüleme: 54
Bana dagınık gelmedi ama.inş.hamilesndr cnm. Olmayınca kesinlikle ikinci çizgi gözükmyr.3gün gecmişti benim.Dün ysptım negatif.Bugünde adet başladı.
İnşallah dediğin gibidir Can'ım yanılmıyoruzdur umarım Rabbim tüm isteyenlere versin Can'ım ❣

Back