- 29 Nisan 2016
- 143
- 82
- 18
- 37
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Yarın gidiyorum Canısı beta hcg ye
canım sonuç ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidiyorum Canısı beta hcg ye
Can'ım ben pazartesiye bıraktım beta yı biraz daha beklemekte fayda vardır dedimcanım sonuç ??
Ilkemm seni hoca Efendi konusundan hatırlıyorumKızlar bu seferde çizgi gibi değil sanki dağınık değil mi
InşAllah aramıza katılırsın bolbol Yasin oku.yaaa canım sen hamilesin bi beta hcg yle onaylaman kaldı bana da dua et nolur hamişlerin duası kabul olur bu ay adet olmiim hamile olayım inşş hayırlı ise
Hoca efendi konusunu ben hatırlayamadım karıştırmış olmayasın Can'ım sağol inşallah :)Ilkemm seni hoca Efendi konusundan hatırlıyorum
Bence hamilesin hem günün geçmiş hemde artık çizgi çizgi olmaktan çıkmış...
Hayırlısı olsun canım...
Tabi kii yine de kan testi şart...
Can'ım ben beta hcg baktırmadan Emin olamıyorum hayırlısı Hakkı'mızda değilsem bile dualarımdasın kuzum ❣yaaa canım sen hamilesin bi beta hcg yle onaylaman kaldı bana da dua et nolur hamişlerin duası kabul olur bu ay adet olmiim hamile olayım inşş hayırlı ise
Ben de senin kan testi sonucunu cok merak ediyorum ilkem, ins mujde verirsinilkemmmmm: 4756 758707 .!.:lar bu seferde çizgi gibi dağınık değil mi
Aynen Can'ım ben bir düşük yapmıştım onda yaşadığım belirtiler var gibi ama emin olamıyorumKızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var belim çok ağrıyor akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Can'ım 5 dk da çıktıGebelik testi yaptin mi cnm dört gün gecikme olduysa cikar
Âmin Can'ım inşallah ❣Aynı şeyi bende yaşadım ilkemcim belirti bile vardı seninki gibi ikinci çizgi silikti hcg negatif çıktı çok kötü oldum Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun hayirlisiyla
Hamilesin bencee benimde öyleydiKİmse yok mu kızlar