• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

Kızlar bu seferde çizgi gibi değil sanki dağınık değil mi :(

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpeg
    image.jpeg
    37,6 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bu seferde çizgi gibi değil sanki dağınık değil mi :KK43:
Ilkemm seni hoca Efendi konusundan hatırlıyorum ;) ;)
Bence hamilesin hem günün geçmiş hemde artık çizgi çizgi olmaktan çıkmış...
Hayırlısı olsun canım...
Tabi kii yine de kan testi şart...

Ilkemm seni hoca Efendi konusundan hatırlıyorum :KK66: :KK66:
Bence hamilesin hem günün geçmiş hemde artık çizgi çizgi olmaktan çıkmış...
Hayırlısı olsun canım...
Tabi kii yine de kan testi şart...
Hoca efendi konusunu ben hatırlayamadım karıştırmış olmayasın Can'ım sağol inşallah :)

yaaa canım sen hamilesin bi beta hcg yle onaylaman kaldı :anneadayı: bana da dua et nolur hamişlerin duası kabul olur bu ay adet olmiim hamile olayım inşş hayırlı ise :KK15:
Can'ım ben beta hcg baktırmadan Emin olamıyorum hayırlısı Hakkı'mızda değilsem bile dualarımdasın kuzum ❣

İkinci çizgi kaç dakikada çıktı canım on dakikadan sonrası yanıltıyor insanı ama inşallah hamilesindir belirtilerde varsa hcg kan testi yptir:anne::nazar:

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var belim çok ağrıyor akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var belim çok ağrıyor akıntım yok ama sürekli ıslaklık hissediyorum bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır
Aynen Can'ım ben bir düşük yapmıştım onda yaşadığım belirtiler var gibi ama emin olamıyorum :(

Aynı şeyi bende yaşadım ilkemcim belirti bile vardı seninki gibi ikinci çizgi silikti hcg negatif çıktı çok kötü oldum Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun hayirlisiyla :dua:

Ben geçen ay incir kuru yaptm ama normalde bu ayda yapmam lazm reglim dha bugün btti corekotu kuru dha mi iyi acaba kararsız kaldım hangisini ypsam smdi çorekotuna baslarsam incir kurunu yarım birakms olucam:bicak:

Back