- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
tam dua edilck zmnlardayz cnm zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm hayırlı olsun hamilesin çok sevindim yaa bende adet olmadım teste yapmadım inş bende de vardırİnşallah Can'ım ama 3 damla dan fazla damlatmadım iki gün sonra tekrarlasam daha iyi olur inşallah dediğiniz gibidir ❣
İnşallah gelmezse gelmiş olur meleğin Can'ım ya ben emin olamıyorum testten ikinci çizgi çok dağınık durmuyor mu kiCnm hayırlı olsun hamilesin çok sevindim yaa bende adet olmadım teste yapmadım inş bende de vardır
Cnm ikinci resimdeki teste baktım da ben yanında ince bi çizgi goruorum ben sanki bişeler var gibi eğer emin deil sen yenilesene testini ama sanki hamilesin gibi gelio bana inş da hamilesindirİnşallah gelmezse gelmiş olur meleğin Can'ım ya ben emin olamıyorum testten ikinci çizgi çok dağınık durmuyor mu ki
Bakalım Can'ım beklemedeyim gelmezse adet gideceğim de yine hayırlısı bakalımCnm ikinci resimdeki teste baktım da ben yanında ince bi çizgi goruorum ben sanki bişeler var gibi eğer emin deil sen yenilesene testini ama sanki hamilesin gibi gelio bana inş da hamilesindir
Stres yapma sakin dua et bol bol Rabbim dualarımizi boşa çıkartmaz senin için dua ediorum inş gusel haberlerini alirizzİnşallah gelmezse gelmiş olur meleğin Can'ım ya ben emin olamıyorum testten ikinci çizgi çok dağınık durmuyor mu ki
Âmin bebeğim cümlemizin duaları karşılık bulsun inşallah Allah razı olsun sende dualarımdasın Can'ım ❣Stres yapma sakin dua et bol bol Rabbim dualarımizi boşa çıkartmaz senin için dua ediorum inş gusel haberlerini alirizz
Amin cnm allah razı olsunnÂmin bebeğim cümlemizin duaları karşılık bulsun inşallah Allah razı olsun sende dualarımdasın Can'ım ❣
Can'ım hepsi bi test zaten ama hala inanmıyorum biliyor musun çünkü ikinci çizgi çok dağınık değil mi sencedeKac tane test yaptin oyle :)))
Hamile gibi gorunuyorsunuz. :) tebrikler.
Daginik ama diger resimlerde daha derli toplu. Sanki inceceik silik bir çizgi var.Can'ım hepsi bi test zaten ama hala inanmıyorum biliyor musun çünkü ikinci çizgi çok dağınık değil mi sencede
5 dakikada çıktı Can'ım Amin inşallah Can'ım tüm isteyenlere versin Rabbim bekletmesin de evlat Özlem'iyle acısıyla sınatmasın Mevla'm 2 güne gelmezse adet hastaneye koşarım cnmDaginik ama diger resimlerde daha derli toplu. Sanki inceceik silik bir çizgi var.
Bu cizgi testi uyguladiktan 5 dakka icinde cikti degil mi?
Cunku bazi kişiler 1 saat sonra tekrar bakiyorlar ve 2. Cizgiyi görüyorlar, o dogru degil.
Kan testi ver biran once. ALLAH hayirli evlatlar nasip etsin. ALLAH benimde uveysimi yada zuleyhami bana versin. Butun evlat isteyenlere insaALLAH.
Aynı dönemde kaybetmişiz Melek'lerimizi inşallah aynı dönemde diner Özlem'imiz Can'ım sağol inşallah yanılmıyordur beklemedeyim kısmet herşeybende mart ayında düşük yaptım son adetimden beri de korunmuyoruz ..adet olmamak için dua ediyorum şuan bende :)
bence hamilesin silik te olsa çizgi var ve sadece bir testte de değil.hayırlı olsun sağlıcakla al inş kucağına
Sende kuzum haber veririm mutlaka Rabbim düşmanıma bile vermesin o acıyı Can'ım ya çok zor dönemdi gerçekten inşallah uzun ömürlüsünü sağlıklısını verir Rabbim ❣zor bi dönemdi gerçekten allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm..sonucunu mutlaka yaz bana da moral olsun
Amin cnm çok zor valla hadi gusel haber verde bende biraz cesaret bulurum belki test yaparım benim de bugun olmam lazım ama olmadım dusunmemeye çalışıorum biraz daha bekliorum hayal kırıklığı yaşamak istemiorumSende kuzum haber veririm mutlaka Rabbim düşmanıma bile vermesin o acıyı Can'ım ya çok zor dönemdi gerçekten inşallah uzun ömürlüsünü sağlıklısını verir Rabbim ❣