• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

İnşallah gelmezse gelmiş olur meleğin Can'ım ya ben emin olamıyorum testten ikinci çizgi çok dağınık durmuyor mu ki :KK43:
Cnm ikinci resimdeki teste baktım da ben yanında ince bi çizgi goruorum ben sanki bişeler var gibi eğer emin deil sen yenilesene testini ama sanki hamilesin gibi gelio bana inş da hamilesindir

Cnm ikinci resimdeki teste baktım da ben yanında ince bi çizgi goruorum ben sanki bişeler var gibi eğer emin deil sen yenilesene testini ama sanki hamilesin gibi gelio bana inş da hamilesindir
Bakalım Can'ım beklemedeyim gelmezse adet gideceğim de yine hayırlısı bakalım ;)

Can'ım hepsi bi test zaten ama hala inanmıyorum biliyor musun çünkü ikinci çizgi çok dağınık değil mi sencede :KK66:
Daginik ama diger resimlerde daha derli toplu. Sanki inceceik silik bir çizgi var.
Bu cizgi testi uyguladiktan 5 dakka icinde cikti degil mi?
Cunku bazi kişiler 1 saat sonra tekrar bakiyorlar ve 2. Cizgiyi görüyorlar, o dogru degil.

Kan testi ver biran once. ALLAH hayirli evlatlar nasip etsin. ALLAH benimde uveysimi yada zuleyhami bana versin. Butun evlat isteyenlere insaALLAH.

bende mart ayında düşük yaptım son adetimden beri de korunmuyoruz ..adet olmamak için dua ediyorum şuan bende :)
bence hamilesin silik te olsa çizgi var ve sadece bir testte de değil.hayırlı olsun sağlıcakla al inş kucağına ;)

Daginik ama diger resimlerde daha derli toplu. Sanki inceceik silik bir çizgi var.
Bu cizgi testi uyguladiktan 5 dakka icinde cikti degil mi?
Cunku bazi kişiler 1 saat sonra tekrar bakiyorlar ve 2. Cizgiyi görüyorlar, o dogru degil.

Kan testi ver biran once. ALLAH hayirli evlatlar nasip etsin. ALLAH benimde uveysimi yada zuleyhami bana versin. Butun evlat isteyenlere insaALLAH.
5 dakikada çıktı Can'ım Amin inşallah Can'ım tüm isteyenlere versin Rabbim bekletmesin de evlat Özlem'iyle acısıyla sınatmasın Mevla'm 2 güne gelmezse adet hastaneye koşarım cnm ;)

bende mart ayında düşük yaptım son adetimden beri de korunmuyoruz ..adet olmamak için dua ediyorum şuan bende :)
bence hamilesin silik te olsa çizgi var ve sadece bir testte de değil.hayırlı olsun sağlıcakla al inş kucağına :KK66:
Aynı dönemde kaybetmişiz Melek'lerimizi inşallah aynı dönemde diner Özlem'imiz Can'ım sağol inşallah yanılmıyordur beklemedeyim kısmet herşey ;)

zor bi dönemdi gerçekten allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cnm..sonucunu mutlaka yaz bana da moral olsun :KK66:
Sende kuzum haber veririm mutlaka Rabbim düşmanıma bile vermesin o acıyı Can'ım ya çok zor dönemdi gerçekten inşallah uzun ömürlüsünü sağlıklısını verir Rabbim ❣

Sende kuzum haber veririm mutlaka Rabbim düşmanıma bile vermesin o acıyı Can'ım ya çok zor dönemdi gerçekten inşallah uzun ömürlüsünü sağlıklısını verir Rabbim ❣
Amin cnm çok zor valla hadi gusel haber verde bende biraz cesaret bulurum belki test yaparım benim de bugun olmam lazım ama olmadım dusunmemeye çalışıorum biraz daha bekliorum hayal kırıklığı yaşamak istemiorum

benim kanımda ileri derecede pıhtılaşma var ilkinde de korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım ama işte tutanamıyor malesef..:( gerçekten de allah düşmanıma vermesin..aslında bugün de bi hastanenin acilinden yaptırabilirsin beta hcg hem bi saate çıkar ;) 6 gün gecikmen varsa kesin çıkar o testte

Back