Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi(!) Biz yapmamaya çalışıyoruz..

tüp bebek tedavisine başladığınızı neden söylediniz? bu yaptığınız bi kere çok saçma.

adam da dan dun konuşan biriymiş. kötü niyet yok ama densizlik var.

Tedavi sureci ve yasadiklariniz sizi hassaslastirmis biraz fazla alinmissiniz fakat ben baska noktaya takildim. Beni rahatsiz eden evde cocuk varken bunu ozellikle soylemeleri ki mesela ben de cocuklu ortamda cok bunalirim ama yaptiklari ayip bence mutfakta sigara icmek zorunda kaldiklari icin aman cocuk neymis aman cocuk yapmayalim diye muhabbetler falan. Densiz misiniz ergen mi? Diyesim geldi.

işte takıldığım konu tam da bu.. siz bu kadar uğraşıyosunuz beceremediniz biz keyfimizden yapmıyoruz 'un üstüne basarak söylenmesi..

Yaşadıklarınızı yaşamayan durumun hassasiyetini tam olarak anlayamıyor. Ben sadece 1 yıldır çocuk istiyorum ve olmuyor o yüzden bana az sinir bozucu geldi. Açıkçası bir sigara içemediler diye saçma saçma konuşmaları daha aptalcaydı bence. Çocuk var yani. Onun yanında içilmeyeceğini düşünmek için beyin hücreleri yetmeliydi. Dediğim gibi sizi tam olarak anlayamazlar. Ama densizce bir laf ettikleri ortada.

işte takıldığım konu tam da bu.. siz bu kadar uğraşıyosunuz beceremediniz biz keyfimizden yapmıyoruz 'un üstüne basarak söylenmesi..
Bence hıc bısey yapmayın Allaha havale edın , cunku bunu dıle getırırsen kotu nıyetlı olursun dıle getırme suanda belkı ılerde bır gun bunu soyleyebılecegın seyler olabılır kım bılır

Kırılmaniz normal hassas dönemleriniz, ne amaçla söylediğini en iyi siz anlarsınız,bunu bilemeyiz ama bu kadar içli dışlı olmak bana ters,aradaki saygı zamanla laçkalaşiyor......

Densizlik yapmış takma kafaya. Ayrıca hicbir problemi olmayan ciftler bile yillarca çocuk sahibi olamiyorlar. Yani biz bugün korunmayi bir aksak yarin gebe kaliriz gibi bir düşüncede olmaları aptallik olur. Ama iliskinizin samimiyeti bu konuyu konusmanizi gerektirir bence. Ben olsam rahatsizligimi dile getirir, kotu niyetli olmadigini biliyorum ama bu süreç bizim için çok hassas derdim.

Nolursa olsun tedavı oldugunuzu herkese yaymamalıydınız yinede. Evet hassas bir sürec olabilir ama herkes bu sürece sizin kadar hassas yaklaşamaz, o kadar ince düşünemez, ne hissettiğinizi bilemez. Gördüğüm kadarıyla tedavi gören, çocuğu olmayan çifler bu konularda herşeye alınıyorlar, herşeye bozuluyorlar. Bu durum karşı taraf içinde sizin içinde sıkıntı oluyor haliyle. Madem 7 düvele duyurdunuz alınganlık yapmayın veya görüşmeyi kesin.

Kırılmakta haklısınız kim olsa kırıldı söylediği ve kurduğu cümle yanlış siz ona çocuk istiyor musunuz diye sormamışsınız eğer sormuş olsaydınız hayır istemiyoruz demesi yeterliydi böyle uzun cümleler kurarak ve işin içine sizi katarak laf söylemes doğru değil.

Kırıldığımı söylesem eminim ki çok üzülür öyle demek istemedim diye kırk takla atar.. ama işte dilin kemiği yok malesef laf ağızdan çıkınca bazen olan oluyo insanın içinde

Biraz gereksiz olmuş haklısınız ama dostluklar kolay elde edilmiyor,hemen silmeyin arkadaşlığınızı derim.

Ben de dik başlıyım ama iğneleyici konuşmaları sevmem.Sadece canımı sıkanın canını yakarım o kadar.
Dostluğunuzun ölçüsü ve sizin onları hayatınızda nereye koyduğunuzla ilgili.
Gerçekten dost idiyseniz ne onlar o lafı söyler ne de size batardı.Dost gibi falan değilsiniz.
Bu lafı kaldıramıyorsanız,samimiyetinizi gözden geçirin.
Onlar sesli düşünmüş,ama bilememişler size ağır geleceğini.
O yüzden diyorum insanları sevmiyorum,her lafı ölçe tarta biçe aman kırılır mı diye düşüneceksem lanet olsun öyle dostluğa.

Bence hıc bısey yapmayın Allaha havale edın , cunku bunu dıle getırırsen kotu nıyetlı olursun dıle getırme suanda belkı ılerde bır gun bunu soyleyebılecegın seyler olabılır kım bılır
İnşallah olmaz öyle bişey istedikleri anda olur.. ama dün whatsapp da bize gelin özeldik gelmiyosunuz tepkilerine; "sizin yapmamaya çalıştığınız şeyi yapmaya çalıştığımız için şu ara insan içine çıkmaya pek cesaretimiz yok" demeyi çok istedim.. Ama ağır kaçar diye sustum.

Aslında çok haklısın ben biraz bu konularda fazla açık biriyim yedi düvele duyurdum resmen.. İnsan herkesi kendi gibi düşünüyo
Kimseye sorununuzu söylemeyin heleki sağlık sorununuzu o zaman böyle şeyler olması kaçınılmaz ama benimde arkadaşım var o da tedavi görüyor ve sürekli söyler geçen onlara gittik çocuklu ailelerde vardı biraz yaramaz onları görünce mutfakta o kendi bana sibel hala düşünüyormusun ben arada bakamayacagimi düşünüyorum kararsizim çocuk konusunda dedi gülerek olabiliyor böyle konuşmalar ama sizin alinacaginizi farkedemeden söylemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…