- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Aslında çok haklısın ben biraz bu konularda fazla açık biriyim yedi düvele duyurdum resmen.. İnsan herkesi kendi gibi düşünüyoDostlarınız dahi olsa tüp bebek tedavisi gördüğünüzü bilmelerine gerek var mıydı?
Ben de art niyet kesinlikle aramadım ama insan yine de üzülüyo işteDangalakça konuşmuş. Art niyet olduğunu sanmıyorum densiz sadece
Sen bebek konusunu çok taktiğin için alınganlık yapmışsın. Arkadaşın sadece saka yapmış. Üzüldüğünü belli Et, bidaha yapmasınSelam arkadaşlar bu aralar yakın bi arkadaşlımla ilgili ciddi bi sorunum var (ya da ben mi büyüttüm bilmiyorum) Şu an tüp bebek tedavisindeyiz.. Daha önce de bir kez tedavi olup bebeklerimi kaybettim (geçtiğimiz kasım ayında) ve daha önce de doğal gebeliğimi aynı şekilde kaybettim.. Eşimle ortak erkek arkadaşımız var İsmine Ali diyeyim o da bizden kısa süre sonra evlenmişti.. Çift olarak haftada bir birbirimizin evlerine falan gideriz dostumuz diyebiliceğimiz kadar sevdiğimiz bir kişi eşi de öyle.. Geçen haftasonu bir akşam yine bize geldiler ev kalabalıktı 2 kaynım, eltilerim, eltimin 4 yaşında oğlu, bikaç arkadaşımız daha vardı bu çift sonradan geldi, bu arada herkes birbiriyle gayet samimidir..
Neyse ben mutfaktayken salona geçmişlerdi.. İçeri gittim Ali'nin elinde sigara var ben eline doğru bakınca "aaa sigara içmeyecekmiydik burda" falan dedi.. "E yani dedim evde çocuk var" diğer bi arkadaş daha yakmış ben de Ali yakınca içiliyo sandım falan dedi.. Neyse bunlar hemen mutfağa geçtiler falan.. Yüzlerindeki evdeki çocuktan duydukları memnuniyetsizlikle..
Daha sonra ilerleyen saatlerde yine mutfakta Ali ve eşi sigaraya gitmişlerdi.. Çay doldurmak için ben de gittiğimde aralarında "biz böyle iyiyiz aşkım" "şu hale bak aşkım" bu tarz bişeyler konuşuyolar şakalaşıyolar ben de gelince bana da "sence de böyle iyi değil miyiz?" dediler.. "Konuyu yakalayamadım ki neden bahsediyosunuz" dedim.. Ali bana aynen şu cümleyi kurdu "SİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ŞEYİ BİZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ". "Neymiş o" dedim "tabiki çocuk" dedi.. Ben de "yapmayın o zaman" dedim, "biz de ona ğraşıyoruz işte" dedi gülerek dalga geçer gibi.. güldüm falan ama bozuldum yani..
Şimdi tüp bebek tedavisine o sırada yeni başlamış birine böyle bi cümle kurmak bana biraz ağır gibi geldi.. Gerçekten kötü niyet beklemediğim bi insan ama biraz böyle iğneleyici konuşmaları sever etraftaki insanları bozan dik bi yapısı var.. kalbim kırıldı orda hatta onlar içeri geçtikten sonra gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.. Toparlanıp içeri geçtim ama o laf yumruk gibi oturdu içime o günden beri.. Dün akşam whatsapp gurubumuzdan yazmış bize gelin haftasonu falan diye.. İçimden hiç cevap vermek gelmedi.. Eşime de söyledim onun laf sokmalarını kaldırabilecek psikolojide değilim diye.. O da gitmeyiz hayatım falan dedi ama bilmiyorum ben mi çok alıngan oldum hormonlardan falan.. Görüşmesek de bi tuhaflık olduğu anlaşılacak.. Nasıl davranmalıyım bi akıl verim bana lütfen
ben evlenir evlenmez hamile kalınca sonra çocuğu kaybedince herkes çocuk yapmak istediğimizi zaten öğrenmiş oldu.. Biraz fazla sosyal takılan insanlarız diyebilirim.. Evimizde misafir eksik olmaz sürekli toplanırız kuzenlerimiz kardeşlerimiz arkadaşlarımız her gün bi araya geliriz.. Bu tüp bebek süreçlerinde biraz uzak kalmak gerekiyo malum, o yüzden de insanlar da noldu bunlara kaçıyolar bizden demesin diye sürekli görüştüğümüz çevremize önceki tedavide de bunda da söylemiş bulunduk.. Ama bazen hata ettiğimizi düşünmüyo değilim..rahatlarının kacmasından bahsetmişler sanırım cocuk için
ben ılk bu sekılde anladım ancak ; şu sekılde de anlasılabilir
siz ugrasıyorsunuz ama biz bir kere korunmasak anında cocugumuz olur gbi.
karsınızdaki kişinin samımıyetıne gore yorumlanabılır aslında.
bu arada neden tüp bebek yapacagınızı herkes biliyor ki?
eşimle benim de doğal yoldan bebeğimiz olmuyor 3 senedir,
yakın cevreme hıc kımse bılmez
istemıyoruz der gecerım
bu kadar samimiysen kırgınlığını da paylaşabilmeliydin bence..Selam arkadaşlar bu aralar yakın bi arkadaşlımla ilgili ciddi bi sorunum var (ya da ben mi büyüttüm bilmiyorum) Şu an tüp bebek tedavisindeyiz.. Daha önce de bir kez tedavi olup bebeklerimi kaybettim (geçtiğimiz kasım ayında) ve daha önce de doğal gebeliğimi aynı şekilde kaybettim.. Eşimle ortak erkek arkadaşımız var İsmine Ali diyeyim o da bizden kısa süre sonra evlenmişti.. Çift olarak haftada bir birbirimizin evlerine falan gideriz dostumuz diyebiliceğimiz kadar sevdiğimiz bir kişi eşi de öyle.. Geçen haftasonu bir akşam yine bize geldiler ev kalabalıktı 2 kaynım, eltilerim, eltimin 4 yaşında oğlu, bikaç arkadaşımız daha vardı bu çift sonradan geldi, bu arada herkes birbiriyle gayet samimidir..
Neyse ben mutfaktayken salona geçmişlerdi.. İçeri gittim Ali'nin elinde sigara var ben eline doğru bakınca "aaa sigara içmeyecekmiydik burda" falan dedi.. "E yani dedim evde çocuk var" diğer bi arkadaş daha yakmış ben de Ali yakınca içiliyo sandım falan dedi.. Neyse bunlar hemen mutfağa geçtiler falan.. Yüzlerindeki evdeki çocuktan duydukları memnuniyetsizlikle..
Daha sonra ilerleyen saatlerde yine mutfakta Ali ve eşi sigaraya gitmişlerdi.. Çay doldurmak için ben de gittiğimde aralarında "biz böyle iyiyiz aşkım" "şu hale bak aşkım" bu tarz bişeyler konuşuyolar şakalaşıyolar ben de gelince bana da "sence de böyle iyi değil miyiz?" dediler.. "Konuyu yakalayamadım ki neden bahsediyosunuz" dedim.. Ali bana aynen şu cümleyi kurdu "SİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ŞEYİ BİZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ". "Neymiş o" dedim "tabiki çocuk" dedi.. Ben de "yapmayın o zaman" dedim, "biz de ona ğraşıyoruz işte" dedi gülerek dalga geçer gibi.. güldüm falan ama bozuldum yani..
Şimdi tüp bebek tedavisine o sırada yeni başlamış birine böyle bi cümle kurmak bana biraz ağır gibi geldi.. Gerçekten kötü niyet beklemediğim bi insan ama biraz böyle iğneleyici konuşmaları sever etraftaki insanları bozan dik bi yapısı var.. kalbim kırıldı orda hatta onlar içeri geçtikten sonra gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.. Toparlanıp içeri geçtim ama o laf yumruk gibi oturdu içime o günden beri.. Dün akşam whatsapp gurubumuzdan yazmış bize gelin haftasonu falan diye.. İçimden hiç cevap vermek gelmedi.. Eşime de söyledim onun laf sokmalarını kaldırabilecek psikolojide değilim diye.. O da gitmeyiz hayatım falan dedi ama bilmiyorum ben mi çok alıngan oldum hormonlardan falan.. Görüşmesek de bi tuhaflık olduğu anlaşılacak.. Nasıl davranmalıyım bi akıl verim bana lütfen
Tabiki istemek zorunda değiller ben ondan rahatsız olmadım ki zaten kurduğu cümleye kırıldım sadece " Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi biz yapmamaya çalışıyoruz" cümlesine..Ne var bunda yahu herkes çocuk sahibi olmayı istemek zorunda mı bundan bahsetmisler.Fazla hassas davranmışsınız kızacağınız tek şey sigara icmeleri olabilir konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?