- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi gibigibiyim
umarım yapmamak istedikleri şeyi yapmak istediklerinde zamanında yapmamak için uğraşmakla hata yaptık demezler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte takıldığım konu tam da bu.. siz bu kadar uğraşıyosunuz beceremediniz biz keyfimizden yapmıyoruz 'un üstüne basarak söylenmesi..Bence haklısınız
Amacları sey sanırım sankı ınsanlar dogal yoldan ureyınce bunları kendı kadınlık veya erkeklık basarıları olarak goruyorda bu sızde eksıkmıs gıbı lanse etmısler. Benlede bu sekılde alay eden bırılerı vardı , asla oh olsun demıyorum 10 senedır hala cocukları olmadı tup bebekle bıle ..
Selam arkadaşlar bu aralar yakın bi arkadaşlımla ilgili ciddi bi sorunum var (ya da ben mi büyüttüm bilmiyorum) Şu an tüp bebek tedavisindeyiz.. Daha önce de bir kez tedavi olup bebeklerimi kaybettim (geçtiğimiz kasım ayında) ve daha önce de doğal gebeliğimi aynı şekilde kaybettim.. Eşimle ortak erkek arkadaşımız var İsmine Ali diyeyim o da bizden kısa süre sonra evlenmişti.. Çift olarak haftada bir birbirimizin evlerine falan gideriz dostumuz diyebiliceğimiz kadar sevdiğimiz bir kişi eşi de öyle.. Geçen haftasonu bir akşam yine bize geldiler ev kalabalıktı 2 kaynım, eltilerim, eltimin 4 yaşında oğlu, bikaç arkadaşımız daha vardı bu çift sonradan geldi, bu arada herkes birbiriyle gayet samimidir..
Neyse ben mutfaktayken salona geçmişlerdi.. İçeri gittim Ali'nin elinde sigara var ben eline doğru bakınca "aaa sigara içmeyecekmiydik burda" falan dedi.. "E yani dedim evde çocuk var" diğer bi arkadaş daha yakmış ben de Ali yakınca içiliyo sandım falan dedi.. Neyse bunlar hemen mutfağa geçtiler falan.. Yüzlerindeki evdeki çocuktan duydukları memnuniyetsizlikle..
Daha sonra ilerleyen saatlerde yine mutfakta Ali ve eşi sigaraya gitmişlerdi.. Çay doldurmak için ben de gittiğimde aralarında "biz böyle iyiyiz aşkım" "şu hale bak aşkım" bu tarz bişeyler konuşuyolar şakalaşıyolar ben de gelince bana da "sence de böyle iyi değil miyiz?" dediler.. "Konuyu yakalayamadım ki neden bahsediyosunuz" dedim.. Ali bana aynen şu cümleyi kurdu "SİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ŞEYİ BİZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ". "Neymiş o" dedim "tabiki çocuk" dedi.. Ben de "yapmayın o zaman" dedim, "biz de ona ğraşıyoruz işte" dedi gülerek dalga geçer gibi.. güldüm falan ama bozuldum yani..
Şimdi tüp bebek tedavisine o sırada yeni başlamış birine böyle bi cümle kurmak bana biraz ağır gibi geldi.. Gerçekten kötü niyet beklemediğim bi insan ama biraz böyle iğneleyici konuşmaları sever etraftaki insanları bozan dik bi yapısı var.. kalbim kırıldı orda hatta onlar içeri geçtikten sonra gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.. Toparlanıp içeri geçtim ama o laf yumruk gibi oturdu içime o günden beri.. Dün akşam whatsapp gurubumuzdan yazmış bize gelin haftasonu falan diye.. İçimden hiç cevap vermek gelmedi.. Eşime de söyledim onun laf sokmalarını kaldırabilecek psikolojide değilim diye.. O da gitmeyiz hayatım falan dedi ama bilmiyorum ben mi çok alıngan oldum hormonlardan falan.. Görüşmesek de bi tuhaflık olduğu anlaşılacak.. Nasıl davranmalıyım bi akıl verim bana lütfen
Bence hıc bısey yapmayın Allaha havale edın , cunku bunu dıle getırırsen kotu nıyetlı olursun dıle getırme suanda belkı ılerde bır gun bunu soyleyebılecegın seyler olabılır kım bılırişte takıldığım konu tam da bu.. siz bu kadar uğraşıyosunuz beceremediniz biz keyfimizden yapmıyoruz 'un üstüne basarak söylenmesi..
umarım.. Gerçekten nolursa olsun Allah kimseyi bu durumlara getirmeden evlat sahibi yapsın istediği zamanumarım yapmamak istedikleri şeyi yapmak istediklerinde zamanında yapmamak için uğraşmakla hata yaptık demezler.
Densizlik yapmış takma kafaya. Ayrıca hicbir problemi olmayan ciftler bile yillarca çocuk sahibi olamiyorlar. Yani biz bugün korunmayi bir aksak yarin gebe kaliriz gibi bir düşüncede olmaları aptallik olur. Ama iliskinizin samimiyeti bu konuyu konusmanizi gerektirir bence. Ben olsam rahatsizligimi dile getirir, kotu niyetli olmadigini biliyorum ama bu süreç bizim için çok hassas derdim.Selam arkadaşlar bu aralar yakın bi arkadaşlımla ilgili ciddi bi sorunum var (ya da ben mi büyüttüm bilmiyorum) Şu an tüp bebek tedavisindeyiz.. Daha önce de bir kez tedavi olup bebeklerimi kaybettim (geçtiğimiz kasım ayında) ve daha önce de doğal gebeliğimi aynı şekilde kaybettim.. Eşimle ortak erkek arkadaşımız var İsmine Ali diyeyim o da bizden kısa süre sonra evlenmişti.. Çift olarak haftada bir birbirimizin evlerine falan gideriz dostumuz diyebiliceğimiz kadar sevdiğimiz bir kişi eşi de öyle.. Geçen haftasonu bir akşam yine bize geldiler ev kalabalıktı 2 kaynım, eltilerim, eltimin 4 yaşında oğlu, bikaç arkadaşımız daha vardı bu çift sonradan geldi, bu arada herkes birbiriyle gayet samimidir..
Neyse ben mutfaktayken salona geçmişlerdi.. İçeri gittim Ali'nin elinde sigara var ben eline doğru bakınca "aaa sigara içmeyecekmiydik burda" falan dedi.. "E yani dedim evde çocuk var" diğer bi arkadaş daha yakmış ben de Ali yakınca içiliyo sandım falan dedi.. Neyse bunlar hemen mutfağa geçtiler falan.. Yüzlerindeki evdeki çocuktan duydukları memnuniyetsizlikle..
Daha sonra ilerleyen saatlerde yine mutfakta Ali ve eşi sigaraya gitmişlerdi.. Çay doldurmak için ben de gittiğimde aralarında "biz böyle iyiyiz aşkım" "şu hale bak aşkım" bu tarz bişeyler konuşuyolar şakalaşıyolar ben de gelince bana da "sence de böyle iyi değil miyiz?" dediler.. "Konuyu yakalayamadım ki neden bahsediyosunuz" dedim.. Ali bana aynen şu cümleyi kurdu "SİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ŞEYİ BİZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ". "Neymiş o" dedim "tabiki çocuk" dedi.. Ben de "yapmayın o zaman" dedim, "biz de ona ğraşıyoruz işte" dedi gülerek dalga geçer gibi.. güldüm falan ama bozuldum yani..
Şimdi tüp bebek tedavisine o sırada yeni başlamış birine böyle bi cümle kurmak bana biraz ağır gibi geldi.. Gerçekten kötü niyet beklemediğim bi insan ama biraz böyle iğneleyici konuşmaları sever etraftaki insanları bozan dik bi yapısı var.. kalbim kırıldı orda hatta onlar içeri geçtikten sonra gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.. Toparlanıp içeri geçtim ama o laf yumruk gibi oturdu içime o günden beri.. Dün akşam whatsapp gurubumuzdan yazmış bize gelin haftasonu falan diye.. İçimden hiç cevap vermek gelmedi.. Eşime de söyledim onun laf sokmalarını kaldırabilecek psikolojide değilim diye.. O da gitmeyiz hayatım falan dedi ama bilmiyorum ben mi çok alıngan oldum hormonlardan falan.. Görüşmesek de bi tuhaflık olduğu anlaşılacak.. Nasıl davranmalıyım bi akıl verim bana lütfen
Kırılmakta haklısınız kim olsa kırıldı söylediği ve kurduğu cümle yanlış siz ona çocuk istiyor musunuz diye sormamışsınız eğer sormuş olsaydınız hayır istemiyoruz demesi yeterliydi böyle uzun cümleler kurarak ve işin içine sizi katarak laf söylemes doğru değil.işte takıldığım konu tam da bu.. siz bu kadar uğraşıyosunuz beceremediniz biz keyfimizden yapmıyoruz 'un üstüne basarak söylenmesi..
Kırıldığımı söylesem eminim ki çok üzülür öyle demek istemedim diye kırk takla atar.. ama işte dilin kemiği yok malesef laf ağızdan çıkınca bazen olan oluyo insanın içindeDensizlik yapmış takma kafaya. Ayrıca hicbir problemi olmayan ciftler bile yillarca çocuk sahibi olamiyorlar. Yani biz bugün korunmayi bir aksak yarin gebe kaliriz gibi bir düşüncede olmaları aptallik olur. Ama iliskinizin samimiyeti bu konuyu konusmanizi gerektirir bence. Ben olsam rahatsizligimi dile getirir, kotu niyetli olmadigini biliyorum ama bu süreç bizim için çok hassas derdim.
İnşallah olmaz öyle bişey istedikleri anda olur.. ama dün whatsapp da bize gelin özeldik gelmiyosunuz tepkilerine; "sizin yapmamaya çalıştığınız şeyi yapmaya çalıştığımız için şu ara insan içine çıkmaya pek cesaretimiz yok" demeyi çok istedim.. Ama ağır kaçar diye sustum.Bence hıc bısey yapmayın Allaha havale edın , cunku bunu dıle getırırsen kotu nıyetlı olursun dıle getırme suanda belkı ılerde bır gun bunu soyleyebılecegın seyler olabılır kım bılır
Kimseye sorununuzu söylemeyin heleki sağlık sorununuzu o zaman böyle şeyler olması kaçınılmaz ama benimde arkadaşım var o da tedavi görüyor ve sürekli söyler geçen onlara gittik çocuklu ailelerde vardı biraz yaramaz onları görünce mutfakta o kendi bana sibel hala düşünüyormusun ben arada bakamayacagimi düşünüyorum kararsizim çocuk konusunda dedi gülerek olabiliyor böyle konuşmalar ama sizin alinacaginizi farkedemeden söylemiş olabilirAslında çok haklısın ben biraz bu konularda fazla açık biriyim yedi düvele duyurdum resmen.. İnsan herkesi kendi gibi düşünüyo