• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yapmaya çalıştığınız şeyi(!) Biz yapmamaya çalışıyoruz..

Ayy hele bi de sen mi düzenleyecekmişsin partisini... Öyle ben yaparım denilince oluyo muymuş yaa?? Ohh milletteki cahil cühela özgüvenin 10'da 1'i yok anam bizde. Allah istemezse hiçbir şey olmaz.. Hukukçu dayım eşi de hukukçu. İkisinde de hiççbir şey yoktu ve 19 sene olmadı çocukları... En son herşeyden vazgeçtiler kendiliğinden oldu. İnan gitmedikleri ülke olmadıkları tedavi kalmadı belki... Ama Rabbim izin vermedi.. Bana gelince canım ben senin kayınvaliden ve kayınpederin gibi iyi insanlara denk gelmedim. Ki bir de annemi de babamı da kaybetmişim.. Ana baba olacakları yerde... Şimdi çok mutlular. Çünki biz boşandık. 7 ay olacak eşimde bende hala ağlarız birbirimizin sesini duymak zorunda kaldığımızda.. Şimdi yüklenirler neden görüşüyosun diye. Bilirler avukattı kendisi ve bi kaç miras davamız doğal olarak eşimin takibindeydi. Bazı durumlarda mecbur kalınıyo ve görüşmek zorunda kalıyoruz. Ağlayarak birbirimize içimiz giderek bakıyoruz. Benim 7 senem havada buhar oldu. Közü içimde kaldı. Ahirette göz göze hesaplaşıcam iki çift lafım olacak elbet... Bundan sonra da olur mu bi çocuğum Allah bilir. Ben bu duyguyu yaşayamadan ölcem biliyorum. Çünki çokk istedim hala daha çokk istiyorum kii en büyük sınavım Rabb'im bunu verdi bana. O yüzden çokk iyi bilirim o psikolojiyi.. İsteyen herkesin kucağını doldırsun Rabbim.. Kimsenim kucağına bakıp aratmasın ağlatmasın..
Öncelikle başın sağolsun canım anne babana Allah rahmet eylesin :KK33::KK33: İnsanlar ne kadar acımasız şaşırıyorum duydukta okudukça inan ki :( Bir ana baba nasıl olur da evladının mutsuzluğuna sebep olur aklım almıyo :( Allahlarından bulsunlar çok büyük günaha girmişler.. İnşallah bir gün yeniden evlenir mutluluğu yakalar çoluk çocuğa karışırsın canım :KK33::KK33: Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben eski eşimden boşandığımda 31 yaşındaydım ve senin şu anki hislerini aynen taşıyodum.. Asla mutlu olamıycam asla çocuğum olmayacak diye ağlıyodum boşandığıma değil de.. Ama Allah karşıma 1,5 yıl sonra çıkardı şimdiki eşimi çok şükür hayatımın hiçbi döneminde olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum.. Çocuk da Allah kısmet ederse ne mutlu bana etmezse de buna da şükür derim hayatıma devam ederim.. Herşey kısmet herşey alnımızda yazılı.. Ümitsizliğe kapılma insan her yaşta aşık olabilir her yaşta çocuk sahibi olabilir.. Allah sağlık sıhhat versin gerisi teferruat inanki.. Şimdiki mutsuzluğunun karşılığını katbekat mutlulukla alacağına inanıyorum yeterki kalbini temiz tut.. Herşey gönlünce olsun canım :KK36::KK37::KK200:

Aptal ya
Güya onlar isteyince hemen çocuğu olur da istemiyorlar
Siz tedaviyle bile yapamıyorsunuz
Ben bunu anladım
Büyük konuşmuş bence
Dengesiz senin üzüldüğünü kırıldığını anlasın bence yoksa bu densizliklere devam eder
Bi destur çek derim
Aklın yolu bir ben de aynen öyle anladığım için bozuldum zaten.. Ya olsun olsun herkesin olsun Allah daha çok versin ama kayıpları olmuş şu anda tedavi de olan birine de böyle laf söylenmezki.. İnsan bi kırmamaya uğraşır yakın dostunu arkadaşını destek olacağı yerde köstek olmaz üzmez yani böyle.. Görüşmiycem bu süreçte.. Sonrasında da gerekli konuşmayı yapıcam..

nedense Allah öylelerine imtihan olsun diye 3 üz 5 iz verir imtihan olarak
yada sonra evlat aşkıyla yanıp doktor kapılarında sürünürler 40dan sonra.
ben olsam bi tarafıma takmazdım onların hayatı.tabi hormonlardan alıngan olmuşsunuz.
bu tedavide hasas olup görüşmemek onlarla garip değil bence.daha iyi kötü etkilenmezsiniz hep.eşinize de anlatın hassasklığınızı tedavide moral çok önemli.
sizin arkadaşlarınız demiş bana gittiğim aksi doktor demişti.baya da başarı grafiği düşmüştü bu densizliği sonucu.tabi benimde tutmadı tek embriyo millete 2-3 koulurken 7 binlirayı adam gibi test istemeyip alıp gitmiş oldu.

nedense Allah öylelerine imtihan olsun diye 3 üz 5 iz verir imtihan olarak
yada sonra evlat aşkıyla yanıp doktor kapılarında sürünürler 40dan sonra.
ben olsam bi tarafıma takmazdım onların hayatı.tabi hormonlardan alıngan olmuşsunuz.
bu tedavide hasas olup görüşmemek onlarla garip değil bence.daha iyi kötü etkilenmezsiniz hep.eşinize de anlatın hassasklığınızı tedavide moral çok önemli.
sizin arkadaşlarınız demiş bana gittiğim aksi doktor demişti.baya da başarı grafiği düşmüştü bu densizliği sonucu.tabi benimde tutmadı tek embriyo millete 2-3 koulurken 7 binlirayı adam gibi test istemeyip alıp gitmiş oldu.
Zaten çok genç de değiller yani eşiyle aynı yaştayız (36).. Allah kimseye aratmasın ama böyle konuşmalar yapmaya da gerek yok bu durumda bi kişiye ayıp denen bişey var.. Sizin doktor da çok yanlış konuşmuş.. Benim eski doktorum da yumurta toplama işleminden sonra 3 yumurta çıkınca bize "şu arkada gördüğünüz bebek resimleri %90 2. 3. tedavilerde oluyo" 3 yumurtayla şansınız çok düşük demişti ama benim o 3 yumurtamın 3 ü de en iyi kalite embriyo oluşturup 2 tanesini transfer oldum onlar da ikiz tutunmuştu.. Ha sonra farklı problemler oldu kürtaj oldum o ayrı bişey ama doktor insana moral vericeği yerde böyle dememeli.. Bir arkadaşım da tek yumurtayla hamile kaldı neden böyle moral bozmaya çalışırlar gerçekten anlamak mümkün değil.. Hem de kendileri en başta moral herşeyden önemli dedikleri halde.. şaşırtıcı :bicak:

Zaten çok genç de değiller yani eşiyle aynı yaştayız (36).. Allah kimseye aratmasın ama böyle konuşmalar yapmaya da gerek yok bu durumda bi kişiye ayıp denen bişey var.. Sizin doktor da çok yanlış konuşmuş.. Benim eski doktorum da yumurta toplama işleminden sonra 3 yumurta çıkınca bize "şu arkada gördüğünüz bebek resimleri %90 2. 3. tedavilerde oluyo" 3 yumurtayla şansınız çok düşük demişti ama benim o 3 yumurtamın 3 ü de en iyi kalite embriyo oluşturup 2 tanesini transfer oldum onlar da ikiz tutunmuştu.. Ha sonra farklı problemler oldu kürtaj oldum o ayrı bişey ama doktor insana moral vericeği yerde böyle dememeli.. Bir arkadaşım da tek yumurtayla hamile kaldı neden böyle moral bozmaya çalışırlar gerçekten anlamak mümkün değil.. Hem de kendileri en başta moral herşeyden önemli dedikleri halde.. şaşırtıcı :bicak:
1. bedavaya zahmete sokuyor lütuf yapıyor gibi yapmaları kendilerini anlamış değilim.
2.oyle adama acaip sorular sorup zorlamamıştım durup dururken böyle laf etmişti ve hala dondurulmuşlarım olduğu için kocamda başka doktora gitmek istemiyor.ramazan bayramından sonra yada ramazanda gideceğim 2 dondurulmuşu da koymak istemiyorsa bende gitmeyeceğim bedavayada transfer yapmayacak sonuçta.onun başarısının düştüğünü başkasından duydum.bu lafın vebalı büyük iste.

Patavatsizlik etmiş. Bu konuda hassas olduğunuzu tedavi gordugunuzu madem biliyor igneleyici konuşmak yerine bu konuyu hiç acmamaliydi. Ben olsam bende alınırim ve görüşmek istemeyebilirim.

1. bedavaya zahmete sokuyor lütuf yapıyor gibi yapmaları kendilerini anlamış değilim.
2.oyle adama acaip sorular sorup zorlamamıştım durup dururken böyle laf etmişti ve hala dondurulmuşlarım olduğu için kocamda başka doktora gitmek istemiyor.ramazan bayramından sonra yada ramazanda gideceğim 2 dondurulmuşu da koymak istemiyorsa bende gitmeyeceğim bedavayada transfer yapmayacak sonuçta.onun başarısının düştüğünü başkasından duydum.bu lafın vebalı büyük iste.
İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canım Allah kalbine göre verisn.. Biz bunları yaşayacakmışız napalım hakkımızda hayırlısı.. Ben moralimi bozan tüm insanlardan uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte.. Sen de öyle yap.. Allah'a havale ediyorum hepsini..

İnşallah tedavin güzel sonuçlanır canım Allah kalbine göre verisn.. Biz bunları yaşayacakmışız napalım hakkımızda hayırlısı.. Ben moralimi bozan tüm insanlardan uzak durmaya çalışıyorum bu süreçte.. Sen de öyle yap.. Allah'a havale ediyorum hepsini..
allah beter etsin onları

Patavatsizlik etmiş. Bu konuda hassas olduğunuzu tedavi gordugunuzu madem biliyor igneleyici konuşmak yerine bu konuyu hiç acmamaliydi. Ben olsam bende alınırim ve görüşmek istemeyebilirim.
İşte insanın dost dedikleri bile böyle yapınca ketum olan insanların neden ketum olduklarını anlayabiliyorum.. En yakınlarına bile güveni böyle yitip gidiyormuş insanın demekki..

İşte insanın dost dedikleri bile böyle yapınca ketum olan insanların neden ketum olduklarını anlayabiliyorum.. En yakınlarına bile güveni böyle yitip gidiyormuş insanın demekki..
Boşverin takmayin. Arkadasinizin kendi ayıbı. Hassas meseleleri artık onlarla paylasmazsiniz olur biter .

ali bi kadınla bu mevzuyu mu konuşuyor;ne biçim ali o,senle bunu konuşcağına mahalle teyzesi gibi,gitsin içerde eşinle para maç kadınları falan konuşsunn saçmalamasın

Aranızda ki samimiyet dostluk boyutundaysa kötü niyetle söylediğini sanmıyorum.
Sen biraz fazla alınganlık yapmışsın bence.
Boşver takılmaa.
Buluştuğunuzda kırıldığını dile getir.

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış olmasın. Bu tarz şeyde alındığını bilsinler ki bir daha aynı hatayı yapmasınlar.

Öncelikle başın sağolsun canım anne babana Allah rahmet eylesin :KK33::KK33: İnsanlar ne kadar acımasız şaşırıyorum duydukta okudukça inan ki :KK43: Bir ana baba nasıl olur da evladının mutsuzluğuna sebep olur aklım almıyo :KK43: Allahlarından bulsunlar çok büyük günaha girmişler.. İnşallah bir gün yeniden evlenir mutluluğu yakalar çoluk çocuğa karışırsın canım :KK33::KK33: Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben eski eşimden boşandığımda 31 yaşındaydım ve senin şu anki hislerini aynen taşıyodum.. Asla mutlu olamıycam asla çocuğum olmayacak diye ağlıyodum boşandığıma değil de.. Ama Allah karşıma 1,5 yıl sonra çıkardı şimdiki eşimi çok şükür hayatımın hiçbi döneminde olmadığım kadar mutlu ve huzurluyum.. Çocuk da Allah kısmet ederse ne mutlu bana etmezse de buna da şükür derim hayatıma devam ederim.. Herşey kısmet herşey alnımızda yazılı.. Ümitsizliğe kapılma insan her yaşta aşık olabilir her yaşta çocuk sahibi olabilir.. Allah sağlık sıhhat versin gerisi teferruat inanki.. Şimdiki mutsuzluğunun karşılığını katbekat mutlulukla alacağına inanıyorum yeterki kalbini temiz tut.. Herşey gönlünce olsun canım :KK36::KK37::KK200:
Ayy bende böyle güzel geri dönüşümler aldıkça çokk mutlu oluyorum inan kii.. Yaşamışsın bu dönemlerden geçmişsin.. En iyi anlayanlardan birisin beni uzaktan da olsa hissediyosundur. Ruh halim psikolojim öyle korkak ve tedirgin ki ikinci evliliğe.. Seninde ilk zamanların böyledir eminim korkmuşsundur ya aynı şeyleri yaşarsam diye.. Sanki karşıma şahanee bi insan çıksa bile bu korkaklığımla o enerjiyi yine hayatıma çekerim bozulmayacak yuvayı bu sefer ben bozarım kesin diye korkularım. Şükür ailem arkamda.. Annem babamdan sonra ikinci evliliğini yaptı 20 sene oldu üvey babamla yaşıyoruz. Üvey demek gücüme gidiyo özden öz.. Sağolsun desteği varlığı yeter. Ablam var yanımda. Artı olarak kız kardeşim uzaktada olsa teyzelerim halalarım dayılarım.. Ama işte herkesin kendi hayatı kendi düzeni. Ne kadar yanında da olsalar bi telefon yakınlığındalar. Yine yalnızsın yine savaşını tek başına veriyosun.. Öyle çokk kalabalık geniş bi ailem yoktur azdır özdür. Oysa çokk istedim geniş bi ailem olsun. İçlerine alsınlar sevsinler değer versinler.. Kaşık çatal sesleri güzel bol kahkahalı yemek sohpetleri.. Bazen ne yaparsan yap olmuyo işte.. Büyük konuşmak istemiyorum hayatta herşey biz insanoğlu için.. Belki gün bana doğar birgün bi yuvam olur güzel çocuklarım olur. Özlediğim herşeye sahip olurum. Allah'ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.. Cumaların hürmetine sizde yuvanızda çokk mutlu olun hayırlısıyla bebeğinize kavuşun.. Ben mi size destek oldum siz mi bana belli değil :)) Çoookk teşekkür ederimm... Hakkınızı helal edin...

Ayy bende böyle güzel geri dönüşümler aldıkça çokk mutlu oluyorum inan kii.. Yaşamışsın bu dönemlerden geçmişsin.. En iyi anlayanlardan birisin beni uzaktan da olsa hissediyosundur. Ruh halim psikolojim öyle korkak ve tedirgin ki ikinci evliliğe.. Seninde ilk zamanların böyledir eminim korkmuşsundur ya aynı şeyleri yaşarsam diye.. Sanki karşıma şahanee bi insan çıksa bile bu korkaklığımla o enerjiyi yine hayatıma çekerim bozulmayacak yuvayı bu sefer ben bozarım kesin diye korkularım. Şükür ailem arkamda.. Annem babamdan sonra ikinci evliliğini yaptı 20 sene oldu üvey babamla yaşıyoruz. Üvey demek gücüme gidiyo özden öz.. Sağolsun desteği varlığı yeter. Ablam var yanımda. Artı olarak kız kardeşim uzaktada olsa teyzelerim halalarım dayılarım.. Ama işte herkesin kendi hayatı kendi düzeni. Ne kadar yanında da olsalar bi telefon yakınlığındalar. Yine yalnızsın yine savaşını tek başına veriyosun.. Öyle çokk kalabalık geniş bi ailem yoktur azdır özdür. Oysa çokk istedim geniş bi ailem olsun. İçlerine alsınlar sevsinler değer versinler.. Kaşık çatal sesleri güzel bol kahkahalı yemek sohpetleri.. Bazen ne yaparsan yap olmuyo işte.. Büyük konuşmak istemiyorum hayatta herşey biz insanoğlu için.. Belki gün bana doğar birgün bi yuvam olur güzel çocuklarım olur. Özlediğim herşeye sahip olurum. Allah'ım hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah.. Cumaların hürmetine sizde yuvanızda çokk mutlu olun hayırlısıyla bebeğinize kavuşun.. Ben mi size destek oldum siz mi bana belli değil :)) Çoookk teşekkür ederimm... Hakkınızı helal edin...
Helal olsun canım ne demek sen de hakkını helal et ne güzel dilekler dilemişsin Allah razı olsun 10 katını sana versin inşallah :KK33::KK33: Yanlış anlamışım anneni de kaybettin sandım kusura bakma Allah ona ve tüm ailene uzun ömürler versin.. Aile çok önemi bi kavram o konuda ne kadar şanslısın bak hep şükredecek bişeyler mutlaka var Allah bozmasın.. Şu anki duygularını çok iyi anlayabiliyorum 1,5 yıl bu hislerle yaşadım ne kadar zor bişey biliyorum.. Ama öyle birisi karşına çıkar ki herşeyi unutursun geride bırakırsın buna inan.. İnanmasan bile umut et.. Allah nasip etmeyeceği şeyi umdurmazmış insana.. Bir gün bi bakarsın özlediğin herşey ellerinin kollarının arasında.. İnşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun :KK37:

yok canım yanlış anlamadın. Annem de vefat etti6 sene oldu. Ama üvey babamdan ayrılmadık. ne biz istedik ne de o istedi. Öz annemle babam rahmetli. Biz üvey babamla yaşıyoruz. Annemden sonra hem annelik hem babalık yapıyo sağolsun.. Allah kuluna zulmetmiş ben neden edeyim kendime. Rabbim görmüyo mu verdiği sıkıntıyı görüyo biliyo. Haşaa ben O'ndan daha mı merhametliyim.. Sabırla şükürle inanıyorum ben Allah'ıma.. Helal olsunn lafı bile olmazz... Seni önce Allah'a sonra sevdiklerine emanet ediyorum...

Selam arkadaşlar bu aralar yakın bi arkadaşlımla ilgili ciddi bi sorunum var (ya da ben mi büyüttüm bilmiyorum) Şu an tüp bebek tedavisindeyiz.. Daha önce de bir kez tedavi olup bebeklerimi kaybettim (geçtiğimiz kasım ayında) ve daha önce de doğal gebeliğimi aynı şekilde kaybettim.. Eşimle ortak erkek arkadaşımız var İsmine Ali diyeyim o da bizden kısa süre sonra evlenmişti.. Çift olarak haftada bir birbirimizin evlerine falan gideriz dostumuz diyebiliceğimiz kadar sevdiğimiz bir kişi eşi de öyle.. Geçen haftasonu bir akşam yine bize geldiler ev kalabalıktı 2 kaynım, eltilerim, eltimin 4 yaşında oğlu, bikaç arkadaşımız daha vardı bu çift sonradan geldi, bu arada herkes birbiriyle gayet samimidir..
Neyse ben mutfaktayken salona geçmişlerdi.. İçeri gittim Ali'nin elinde sigara var ben eline doğru bakınca "aaa sigara içmeyecekmiydik burda" falan dedi.. "E yani dedim evde çocuk var" diğer bi arkadaş daha yakmış ben de Ali yakınca içiliyo sandım falan dedi.. Neyse bunlar hemen mutfağa geçtiler falan.. Yüzlerindeki evdeki çocuktan duydukları memnuniyetsizlikle..
Daha sonra ilerleyen saatlerde yine mutfakta Ali ve eşi sigaraya gitmişlerdi.. Çay doldurmak için ben de gittiğimde aralarında "biz böyle iyiyiz aşkım" "şu hale bak aşkım" bu tarz bişeyler konuşuyolar şakalaşıyolar ben de gelince bana da "sence de böyle iyi değil miyiz?" dediler.. "Konuyu yakalayamadım ki neden bahsediyosunuz" dedim.. Ali bana aynen şu cümleyi kurdu "SİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ŞEYİ BİZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ". "Neymiş o" dedim "tabiki çocuk" dedi.. Ben de "yapmayın o zaman" dedim, "biz de ona ğraşıyoruz işte" dedi gülerek dalga geçer gibi.. güldüm falan ama bozuldum yani..
Şimdi tüp bebek tedavisine o sırada yeni başlamış birine böyle bi cümle kurmak bana biraz ağır gibi geldi.. Gerçekten kötü niyet beklemediğim bi insan ama biraz böyle iğneleyici konuşmaları sever etraftaki insanları bozan dik bi yapısı var.. kalbim kırıldı orda hatta onlar içeri geçtikten sonra gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.. Toparlanıp içeri geçtim ama o laf yumruk gibi oturdu içime o günden beri.. Dün akşam whatsapp gurubumuzdan yazmış bize gelin haftasonu falan diye.. İçimden hiç cevap vermek gelmedi.. Eşime de söyledim onun laf sokmalarını kaldırabilecek psikolojide değilim diye.. O da gitmeyiz hayatım falan dedi ama bilmiyorum ben mi çok alıngan oldum hormonlardan falan.. Görüşmesek de bi tuhaflık olduğu anlaşılacak.. Nasıl davranmalıyım bi akıl verim bana lütfen :mad::mad:

Böyle söyleyen insanlara nerede ise Allah seninde başına versin diyesim geliyor ama demiyorum. Beyinleri birazcık çalışsa idi daha önce bebeğini kaybetmiş birine veya tüp bebek tedavisi gören birine bu lafların söylenmemesi gerektiğini moralin ne kadar önemli olduğunu kavrayabilirlerdi.Hiç ama hiç moralini bozma arkadaşım.Seni üzüyorlar ise görüşme.Görüştüğünde de canın acısa bile belli etme yapabiliyor isen tak maskeni sende söyle lafını.Çok sinir oldum şuan gerçekten.Terbiyesiz düşüncesizler..!!!:sinirli::sinirli::sinirli:

Böyle söyleyen insanlara nerede ise Allah seninde başına versin diyesim geliyor ama demiyorum. Beyinleri birazcık çalışsa idi daha önce bebeğini kaybetmiş birine veya tüp bebek tedavisi gören birine bu lafların söylenmemesi gerektiğini moralin ne kadar önemli olduğunu kavrayabilirlerdi.Hiç ama hiç moralini bozma arkadaşım.Seni üzüyorlar ise görüşme.Görüştüğünde de canın acısa bile belli etme yapabiliyor isen tak maskeni sende söyle lafını.Çok sinir oldum şuan gerçekten.Terbiyesiz düşüncesizler..!!!:sinirli::sinirli::sinirli:
Ben de burda sizlerin desteğini gördükçe sinirim yatıştı.. Düşüncesiz deyip geçiyorum ne diyim ben mi öğreticem insanlara nerde ne söylenip söylenmiyceğini demekki kafaları o boyutta çalışıyo napalım :) bu ara görüşmem görüşünce de gerekli şeyi söylerim öyle düşünüyorum

Back