Sizin oralarda da?

Niloyatospikk

I don't need no much money...
Pro Üye
23 Ocak 2016
33.002
49.367
598
Bugün çektim bu fotoğrafı telefonumda onlarca çöpe atılmış ekmek fotoğrafları var. Sizin oralarda da bu şekilde atılan ekmekler var mı yahut çöp konteynırlarının üzerlerine konan poşetlerce ekmekler...

Eklentiler

• IMG_20230310_170323.jpg
    180,9 KB · Görüntüleme: 59
Poşettekileri inekleri olanlar topluyorlar.Ama ben böyle direkt atıldığını görmedim.Bizde de olur,bir kabın içinde.Ben şehir dışından uzağım.Her türlü hayvan gelir,Köpek,tilki,sansar.Tavuklar var ileride.Hiç biri kalmaz sabaha.Ama ben kuşlara koyuyorum.Koymazsam kedilerin mamasını yiyorlar.

Poşette de atılı olarak çok var ben de alıyordum önceden salamı robottan geçirip bu ekmekleri ıslatıp karıştırıyordum sokak hayvanlarına ama artık başa çıkılmıyor çok atılan var çünkü sütçü toplamıyor ki

Kedilerin mamasını kuşlar da yiyor dimi burada da öyle gugukçuklar da yiyor

Onu bilmiyorum.Bizim burada topluyorlar.Hatta süt alanlar özellikle biriktiriyor ekmekleri.

Kedilerin mamasını kuşlar da yiyor dimi burada da öyle gugukçuklar da yiyor
Kediler çok ilginç.Kuşlar mamaya üşüşünce kediler bu sefer mama yerine kuşları avlamaya çalışıyor.Kuşlara bayat poğaça koydum,kedi kaptı gitti.Ördeğe mama koydum,kedilerden ördeğe sıra gelmedi.Köpek uyuklayınca onun da yemeğine dadanıyorlar.Kendi mamalarını çok aç olunca yiyorlar.Kuşları da rahat bırakmıyorlar.

Bir kavanoz da zeytin atmışlar galiba.
Bırak zeytini, ben boş kavanozları bile atmaya kıyamıyorum. Bu kadar kavanozu ne yapacağım bilmem ama iyice anneme benzedim, keşke bir arabam olsaydı da yazın köye giderken hepsini anneme götürseydim. Ona lazım oluyor mutlaka.
Bizim burada herkes bu ekmekleri falan toplayıp kedilere köpeklere mama hazırlıyor. Ben de evde kalan ekmeklerden yapıyorum genellikle.
Çöpte pek ekmek görmeyiz, genelde poşete bağlı olarak çöpün yanına ya da sapına asarlar.

Yaa ne kadar güzel tüm hayvanlar var oh mis mis

Geri dönüşüme koyuyoruz biz.

Yaa bakın onu hiç farketmedim kavanozun zararı olmaz dursun kenarda şuan çok pahalı iyi ki almışız diyoruz zamanında

Kavanoz saklayıp kapak almak daha ucuza geliyormuş annem öyle diyor
Bim'de eskiden kavanozda kornişon turşusu iki buçuk liraydı, boş kavanoz beş lira
Hatta bu mevzu internette çok goygoy konusu yapıldı.
Kesinlikle haklısınız, sırf kapak alınabilir, onlar topluca satılıyor zaten. Cam sağlıktır, her zaman cam üründen yanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…