• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin oralarda da?

Kaba olarak inceleyince ekmekler bayat gibi de durmuyor. Aynı şekilde lavaş da. Garipsedim. Biz ekmeği bayatlasa da ısıtıp gayet de güzelce yeriz. Yumurtaya bulayıp da kızart ya da iyice kurutup çorbaya koy hatta ufalayıp köfteye koy.

O turşu gibi olan şey de garip. Bozulduysa at çöpe. Camı ya tekrar kullan ya da cam geri dönüşümü bulursan ona at.
Burada bizzat taze ekmeğin bütün olarak çöpe atıldığına şahit oldum 😪

Ekmeklerin atıldığı yer orası ise bir çıktı alıp oraya yapıştırsanız. Belki utanırlar da bırakmazlar. Aslında açlıktan dolayı yerdeki kırıntıları yiyen bir Afrikalı çocuğun fotoğrafını koyacaksın. Belki birilerinin aklı başına gelir.

Bugün çektim bu fotoğrafı telefonumda onlarca çöpe atılmış ekmek fotoğrafları var. Sizin oralarda da bu şekilde atılan ekmekler var mı yahut çöp konteynırlarının üzerlerine konan poşetlerce ekmekler...
Eki Görüntüle 3215998
Gaziantep belediyesi her apartmana atık ekmek kutusu koydurdu (Şehitkamil).her çöp konteynirinda da " ekmek nimettir yeri çöp değildir" yaziyor. Ekmekler o kutuya konuluyor ve sokak hayvanlarına yem olarak veriliyor. Keşke her il ilçe kasaba köy ne varsa heryerde uygulansa

Gaziantep belediyesi her apartmana atık ekmek kutusu koydurdu (Şehitkamil).her çöp konteynirinda da " ekmek nimettir yeri çöp değildir" yaziyor. Ekmekler o kutuya konuluyor ve sokak hayvanlarına yem olarak veriliyor. Keşke her il ilçe kasaba köy ne varsa heryerde uygulansa
Yaa ne kadar güzel keşke keşke her il belediyesi uygulasa

Yaa ne kadar güzel keşke keşke her il belediyesi uygulasa
Evet çok güzel ve faydalı bir uygulama ben başka bir şehire geldim buradaki belediyeye gidip anlattım hani olsa olur mu diye o da ayrı maliyet proje bilmem ne falan diye yolladı beni 😔

Back