pardon isminin altında konya okuyunca efkarlandımdelikafadulden
bizde isteyerek takip ederek gebeliği elde ettik. gecikme olmadan testler yapıyo insan ondan sonra da daha gecikme yok diyip utanıyo hastaneye gitmeye bilirim:)
birde böyle erkenden öğrenmenin kötü bi yanı var çok fena bi bekleme süresi:uhm: test pozitif 1 hafta sonra gel keseye bakalım, keseyi gördük 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım vs..
pardon isminin altında konya okuyunca efkarlandımdelikafadulden
bizde isteyerek takip ederek gebeliği elde ettik. gecikme olmadan testler yapıyo insan ondan sonra da daha gecikme yok diyip utanıyo hastaneye gitmeye bilirim:)
birde böyle erkenden öğrenmenin kötü bi yanı var çok fena bi bekleme süresi:uhm: test pozitif 1 hafta sonra gel keseye bakalım, keseyi gördük 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım vs..
ya canım hakkaten ben çok abarttım her sabah akşam derece aldım neymiş yumrutlucakmışımda hamile kalıcakmışımda hergün yaparsam kocamın spermi bitermişte kalitesi düşermişte.şimdi diyorumki ne güzel ev hanımı olucaksın kaygın olmayacak kafana göre yapıcan nasılsa tutar bir gün diye süpriz olucak ben öyle ince hesaplar yaptımki.haliyle sonucuda erken öğrenmek istiyorum.nebilim insan çalışınca herşeyi düşünmek zorunda.valla ev hanımları çatır çatır doğurun anam siz bizim yerimizede özeniyorum sizlere öpüldünüz :ecrin_bebek:
:CüvCüv:canımcım bugün testimi yaptım adet günüm ve pozitif çıktı Allah(c.c.)izniyle hamileyim ve işallah sorunsuz devam eder dua edelim birbirimize hepinizi öpüyorum.selam ve dua ile.
ev hanimlarinin kolay dogurdugu hissine nerden kapildin bilmiyorum ama 3 senedir bebek istiyorum bunun 2 senesi evde gecti. senin yaptigin hesap kitabin 10 katini yaptim. bir sürü ot, ilac. hormon, igne, jel ne varsa kullandim. hala sonuc yok. kafaya göre de olmuyor bu isler. Allah verecek önce.
hadi hayirli olsun, saglikla kucagina al bebegini insallah. :CüvCüv:
benim esimde sevinmemisti.ama gozlerindeki pariltiyi gormustum.sonra bos gebelik oldugunu ogrenincwe ben utandim kocamdan.esime rabbim nasip ederse birda ha kan testi yapmadan,emin olmadan soylemicem dedim.
bu arada hayirli olsun senin bebisin.rabbim kucaginada versin insallah.
arkadasim bence hamilesin bekleme ve hemen bir jinekologa basvur... çunku benimde idrar testimin ikinci çizgisi simdi iki yasind aolan kizimda silik cikmisti sonucu anlayamadigimiz içinde sevinememistik dogru durust.. ama lekelenmen iyi degil dedigim gibi derhal bir jinekologa basvur sevgilerimle ...
atala gözün aydın şekerim hayırlısı olsun inşaallah sakın uzanma bi yerlere bol bol dinlen tamam mı dikakt et ilk 3 ay çok önemli bi de nane ve maydonoz yememeni öneririm Rabbim sağlık versin inş.
canım lekelenme tutunmada olurmuş diye okudum doktora gittim ama vaginal muayene yapmak istediği için yaptırmadım.çünkü gecikmem bile olmamıştı.ama lekelenmem 2-3 gün sürdü azaldı ve bitti çok şükürler olsun.bugünde adet olmam gerekiyordu olmadım testide yaptım pozitif.bulunduğum şehirde çok fazla hastane seçeneği olmadığı için malesef aynı doktora gitmek istemiyorum.yarın sağlık ocağında kan verip test yaptırcam ve ona göre özel bir hastanede devam edicem işallah gebeliğime.zemuszemussaol canım.AEO.öptüm.
bende cuma günü kan testi yaptırdım deger 20,39 çıktı cok afalladim ama idrarda da yaptırdım ikinci çizgi silik cıktı cumartesş günü doktora gittim doktor cok umutlanmayın belki kimyasala gebelik olabilir dedi cuma gunu testi tekrarla dedi ama ben çarşamba günü yesti tekrarlayacagım insallah kesin sonuç alirim :)
oh oh hadi hayırlı olsun kucağınada alırsın inşallah sağlıkla :CüvCüv:
canım bende adet düzensizliği var o yuzd3en tam bilmiyorum :)adetin kaç gün gecikti canım