sizin kocalarınız nasıl sevindi lütfen cevap yazın çok kötüyüm...

ya arkadaşlar bugün doktora gittim 2 saat bekledikten sonra doktor önce sorular sordu.yazdılar çizdiler doktor erkekti sonra dediki yan odaya geçin bir bayan doktor vardı ama bunların hepsi yeni doktorlar hepsi 28-30 yaşlarında bana dediki odaya geç pantpolonunu çıkar bende dedimki neden.vaginal muayene yapıcaz dedi eşimde kapıdan girerken dediki sakın dedi elletme kendine tabi şaka yaptı ama.bende dedim ben kan testi yaptırabilirim diye gelmiştim ben şu anda muayeneye hazır değilim çokta korkuyorum dedim birkaç gün sonra gelirim olmazsa dedim.buarada doktor dediki önce alttan (afedersiniz) muayene yapıcam yoksa kan tahlili isteyemem.ya saçmalığa bakarmısınız kaç arkadaşımla konuştum alttan muayene olmadan doğum yaptı bunlar bunu yapmadan kan tahlili isteyemeyiz dediler.istersem özel bir hastanede baktırabilirmişim.zaten adetimde gecikmemiş falan yaklaşım çok kötüydü zaten kalbim pırpır gittim ama sonuç alamadan geldim bu arada lekelenmem çok azaldı.hepinizi öpüyorum.laelaelaelaelae

ya arkadaşlar bugün doktora gittim 2 saat bekledikten sonra doktor önce sorular sordu.yazdılar çizdiler doktor erkekti sonra dediki yan odaya geçin bir bayan doktor vardı ama bunların hepsi yeni doktorlar hepsi 28-30 yaşlarında bana dediki odaya geç pantpolonunu çıkar bende dedimki neden.vaginal muayene yapıcaz dedi eşimde kapıdan girerken dediki sakın dedi elletme kendine tabi şaka yaptı ama.bende dedim ben kan testi yaptırabilirim diye gelmiştim ben şu anda muayeneye hazır değilim çokta korkuyorum dedim birkaç gün sonra gelirim olmazsa dedim.buarada doktor dediki önce alttan (afedersiniz) muayene yapıcam yoksa kan tahlili isteyemem.ya saçmalığa bakarmısınız kaç arkadaşımla konuştum alttan muayene olmadan doğum yaptı bunlar bunu yapmadan kan tahlili isteyemeyiz dediler.istersem özel bir hastanede baktırabilirmişim.zaten adetimde gecikmemiş falan yaklaşım çok kötüydü zaten kalbim pırpır gittim ama sonuç alamadan geldim bu arada lekelenmem çok azaldı.hepinizi öpüyorum.laelaelaelaelae

canım sen bilirsin ama sonucta doktorsa bir bildigi vardır herhalde belki de direkt oradan bir seyler gorecek ve seni kan tahlili yaptırmaya yollamadan mujdeni verebilirdi... ama sen bilirsin tatlım git hemen olmadi bi saglik ocaginda kan testi yaptır tatlım icin rahatlsın.. hayırlı haberini de bekliyoruz! anladigm kadariyla yerlesme kanaman varmıs ve bitmis di mi?yerimseniben

kanama değil canım hafif kahveydi sütlü kahve oldu şimdi açık sarıya döndü.ya canım doktorun bildiği vardır mutlakada zaten kadın doğuma giderken insan çok korkuyor bide doktorun tavrı birden geç odaya pantolonunu çıkar deyince insan çok kötü oluyor.yoksaki mutlaka o doktor ama azcık güler yüzlü olsaydı:eek:lmaz:

ya canım vaginal muayene için hiç hazır değilim.bir kere gitmiştim bende vaginusmus vardı çünkü sonraki günlerce psikolojim bozuldu muayeneden ki muayeneyi yaptırmadım bile ayaklarımı kaldırdım bayandı doktor elini değer değmez gak guk dedim kadında sinirli bi tipti kalk dedi o günden sonra eşimde istemiyor çünkü çok kötü oluyorum üstelik herkezde olmuyor bu muayeneyi öyle değilmi kızlar ya:eek:

ya canım vaginal muayene için hiç hazır değilim.bir kere gitmiştim bende vaginusmus vardı çünkü sonraki günlerce psikolojim bozuldu muayeneden ki muayeneyi yaptırmadım bile ayaklarımı kaldırdım bayandı doktor elini değer değmez gak guk dedim kadında sinirli bi tipti kalk dedi o günden sonra eşimde istemiyor çünkü çok kötü oluyorum üstelik herkezde olmuyor bu muayeneyi öyle değilmi kızlar ya:eek:

güzelim sen de haklısın tabiki inan doktorundan eletrik alman lazım yoksa zor iş bu, mesela ben bayan bir jinekologa gitmistim hayatımda ilk kez nasıl tedirginim anlatamam kadın da beni rahatlatmak adına hicbir sey yapmadigi gibi bir de bacagımı yanlıs acmısım bilmem ne beni one falan cekiyo resmen azarladı.. gıcık oldum bi daha da gitmedim

2. sinde "baslarım bu ise" be diyip direkt aynı hastanenin erkek jinekologuna gittim ve de iş arkadaşını hic begenmedigimi soyledim!!
ondan sonra bu adamın inanılmaz profesyonel oldugunu gordum, gayet rahatım yanında cunku oteki kadın gibi suratsız ve hayattan bezmis gibi degildi , bilgiler veriyordu falan filan..

kısacası bence her zaman erkek kadın-dogumcular daha iyi ve şoyle söliim onlar bize o gözle kesinlikle bakmıyorlar.. sadece iş olarak goruyorlar emin ol!

bize de haber ver tatlım olur mu!

canım erkek olan jinekolog anemnez aldı yani bütün bilgilerimi falan sordu kadın bakıcak dedi 3 doktor hepsi iş bölümü yapmış erkekler yazıyor kadınlar bakıyor gibi yani bu gittiğim 3. jinekolog ve artık gitmek istemiyorum tarlada doğuran güçlü türk kadınlarından olmak istiyorum dediğin çok doğru öptüm seni

slm atala jinekolog korkun konusunda bi şey demiycem zamanla yeneceğini düşünüyorum mecbursun da zaten hamile olup olmadığını öğrenme konusuna gelince yapman gereken tek şey bi sağlık ocağına gitmek veya hastanelerin acil servisleri veya özel hastaneler ben de dün öğrendim hamile olduğumu ve ben ilçede oturuyorum özel dr. anlayışı almış başını gidiyor özel hastane hastaneye benzemez felan acil servise gittim ve durumumu izah ettim hiç itiraz etmeden kan tahlili yapıldı inş cmt de dr.uma gidicem

atala tebrik ederim hayırlı ugurlu olsun ınsallah bebgın
canım ya vajınal muayeneyı bende hıc sevmıyorum her seferınde ıcım sıkılıyo ama mecbur sevmek zorundayız bazen karından gorulmeyen seyler vajınadan gorunebılıyor. oyuzden mecburuz .
bende konyadayım sen hangı doktora gıttın? eger ıstersen sana konya hospıtal hastanesındekı NARıN TÜRKMENi onerebılırım ılk bakısta bıraz sert gıbı gorunur ama ıyı bı doktordur vajınal bakarken utanma cekınme der hemen keseyı falanda gorunce sankı kendı hamıleymıs gııbı aa valla kese var hamılesın der sasırıır yanı tepkılerı guzeldır ben severım kendısını eger gıtmek ıstersen onerebılırım. tabı herekese gore degısır doktor sevgısı secenegı ben senı yanlıs yonlendırmek asla ıstemem.

Canım inşallah hamilesindir özel hastanede 20-25 TL ye kan testi yaptırabilirsin.Muayene olmana gerek yok bence.Kan testinde sonucu en doğru şekilde alırsın.Eğer bulunduğun yerde böyle imkanın yoksa tekrar idrar testi yap.2 günde bir çizginin kalınlaşması gerekiyo.Vajinal ultrosonla 5-6 haftalıkken keseyi görebilirsin.

canım ilk gittiğim doktor yine konya hospital daydı şimdi anıt hastanesine geçmiş galiba adını hatırlayamadımda sonraki gittiğim narin hanımdı adetim 7 gün gecikmişti kan tahlili falan yaptı ult baktı sonrada teşhisinde dediki bu şekilde çıkması anlamsız dedi o dönemde havuza gidiyordum dedimki tampon kullansam oda oraya bişeyler tıkmak dedi doğru değil.neyse ilaç yazdı falan ama teşhise anlamsız deyince bana hiç güven vermedi.orda diğer bi bayan var o çok daha iyi dediler ama çok yoğun oluyor.bide selçuklubelediyesi hastanesinde varmış inci hanım dediler bide erkek varmış onlarda çok iyiymiş.ama tatlım ben şu anda başka bir şehirdeyim malesef ondanda endişeliyim bilmediğim bir yerdeyim kimseyi tanımıyorum.

:nazar:canım anlattıklarına bakılırsa hamilesin inş.kaydirigubbakcemile5vajinal usg erken gebeliklerde başvurulan bir yöntemdir bence bu konuda kendini çok sıkmamalısın.sağlık ocağının donanımına göre çıkma süresi belli olur.özel bir hastanede 2 saatte almıştım ben.her şeyin gönlünce olması dileğiyle...:nazar:

Ahhh ahhh ben Şımdı konya'da olmak ıÇın neler vermezdım. 2 yıl Önce konya'dan gebze'ye geldım. 6 haftalık hamıleyım. Konyada doktor ve hastane adına Özelınden devletıne o kadar Çok seÇenek varkı.. Gebze'de bu konuda Çok sıkıntı Çekıyorum ben hıÇbır doktor ya da hastane gÜvenılır deĞıl.. 2 tane kÜÇÜk Özel hastane var gÜvenemıyom. Devlet hastanesı desen doktorlar kafalarını kaldırıp yÜzÜne bakmadan 3 dakıkada odasından yolluyorlar..
Ben sana konya'da baŞkent hastanesını tavsıye ederım sgk ıle anlaŞması vardı ben oradayken. ılgı ve hızmet Çok ıyıdır o hastanede.

canımcım bende konyada değilim yaaaaaaaaaaaa.orda doğurup gelmem lazımdı.üzgünüm:sinifsinif:

yaa bi test yaptırmak bu kadar zor mu anlamadım ki ben :eek:lmaz:

ben işten cıktım eşimle buluşup hastaneye gittim medicana ya dedim ki gebelık testı yaptırmak istiyorum

verdim kanı 2 saat sonra sonuc cıktı hangi doktor gönderdi dediler doktor göndermedi dedim

oradakı nöbetci doktor tets sonucuna baktı hayırlı olsun 5 haftalık hamılesın dedi o kadar

sonra safa hastanesinde kontrollerime başladım doktor herseyın yolunda olduğunu söyledi ve

folic asit verdi tahlil yazdı 2 hafta sonra gene görüşelim dedi o kadar

şu an 7 haftalık+5 günlüğüz

Son düzenleme:
yaaa utandım ben şimdi tatlım benim daha gecikme bile olmadıki ondan bu kadar olay oldu.senin gecikmiş gitmişsin 5 haftalık demişler.benim adetime 2 gün var.ya kontrollü olunca böyle oluyor.bizistedik tesadüf değil yani hamileliğimiz.:gitme:

yaaa utandım ben şimdi tatlım benim daha gecikme bile olmadıki ondan bu kadar olay oldu.senin gecikmiş gitmişsin 5 haftalık demişler.benim adetime 2 gün var.ya kontrollü olunca böyle oluyor.bizistedik tesadüf değil yani hamileliğimiz.:gitme:

hayırlısı olsun inşallah :emir_bebek:

canımcım bende konyada değilim yaaaaaaaaaaaa.orda doğurup gelmem lazımdı.üzgünüm:sinifsinif:

pardon isminin altında konya okuyunca efkarlandımdelikafadulden

bizde isteyerek takip ederek gebeliği elde ettik. gecikme olmadan testler yapıyo insan ondan sonra da daha gecikme yok diyip utanıyo hastaneye gitmeye bilirim:)
birde böyle erkenden öğrenmenin kötü bi yanı var çok fena bi bekleme süresi:uhm: test pozitif 1 hafta sonra gel keseye bakalım, keseyi gördük 1 hafta sonra gel kalp atışını duyalım vs..

X