Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bugün doktora gittim 2 saat bekledikten sonra doktor önce sorular sordu.yazdılar çizdiler doktor erkekti sonra dediki yan odaya geçin bir bayan doktor vardı ama bunların hepsi yeni doktorlar hepsi 28-30 yaşlarında bana dediki odaya geç pantpolonunu çıkar bende dedimki neden.vaginal muayene yapıcaz dedi eşimde kapıdan girerken dediki sakın dedi elletme kendine tabi şaka yaptı ama.bende dedim ben kan testi yaptırabilirim diye gelmiştim ben şu anda muayeneye hazır değilim çokta korkuyorum dedim birkaç gün sonra gelirim olmazsa dedim.buarada doktor dediki önce alttan (afedersiniz) muayene yapıcam yoksa kan tahlili isteyemem.ya saçmalığa bakarmısınız kaç arkadaşımla konuştum alttan muayene olmadan doğum yaptı bunlar bunu yapmadan kan tahlili isteyemeyiz dediler.istersem özel bir hastanede baktırabilirmişim.zaten adetimde gecikmemiş falan yaklaşım çok kötüydü zaten kalbim pırpır gittim ama sonuç alamadan geldim bu arada lekelenmem çok azaldı.hepinizi öpüyorum.laelaelaelaelae
ya canım vaginal muayene için hiç hazır değilim.bir kere gitmiştim bende vaginusmus vardı çünkü sonraki günlerce psikolojim bozuldu muayeneden ki muayeneyi yaptırmadım bile ayaklarımı kaldırdım bayandı doktor elini değer değmez gak guk dedim kadında sinirli bi tipti kalk dedi o günden sonra eşimde istemiyor çünkü çok kötü oluyorum üstelik herkezde olmuyor bu muayeneyi öyle değilmi kızlar ya
yaaa utandım ben şimdi tatlım benim daha gecikme bile olmadıki ondan bu kadar olay oldu.senin gecikmiş gitmişsin 5 haftalık demişler.benim adetime 2 gün var.ya kontrollü olunca böyle oluyor.bizistedik tesadüf değil yani hamileliğimiz.:gitme:
canımcım bende konyada değilim yaaaaaaaaaaaa.orda doğurup gelmem lazımdı.üzgünüm:sinifsinif: