sizin kocalarınız nasıl sevindi lütfen cevap yazın çok kötüyüm...

ayyy canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün senin adına çok sevindim atala

aaa canım senin ne işin var kaydirigubbakcemile5 şaşırdım seni görünce sevindimde tabi.iyi dileklerin için teşekkür ederim.özelden cevap yazıdm sana canım.AEO.

atala ; canım bencede emin olmadıı için çok sevinmemiştin ayrıca hakkaten idrar testine de çok güvenme en garantisi kan testi.kocan dereyi görmeden paçaları sıvamamış a.sok.sevgiler...

atala ilk 3 ay isteksizlik olması çok normal.
halsizlik de normaldir. uyku halin de olacak.
akıntı da olacak:) bunların hepsi normal canım, endişelenme
istediğini bulamazlarsa yakın bişey ye ben öyle yaptım şekerim.

selam bayanlar, ben de 1 yıllık evlıyım ve mayısda bos gebelıkten kurtaj oldum sımdı ıkıncı ıcın beklıyoruz bakalım. atala senın yazdıklarını okurken kendımdekı sabırsızlıgı gordum. ben de 24 agustosa kadar beklıcem. cok cok gozun aydın. yasadıkların gayet normal. stres yapmana gerek yok cnm

arkadaşlar merhaba benimde hastalanmama tam bir hafta var ve iki gündür lekelenmem oldu dün bi test aldım baktım ve silik pembe çıktı normalde hiç çizgi belirmezdi silik çıktığı için ben hamile olduğumu düşünüyorum fakat karnım ağrıyor malesef çalışan bir bayanım ve dinlenemiyorum üstelik dün stresli bir gece geçirdim eşim çok stres yaptı silik çıkınca ne olduğunu anlayamadı belkide kesin değil diye ümitlenmek istemedi ve çok havalara uçmadı diye bende çok üzüldüm ağladım ve hala karnım ağrıyor

merhaba arkadaşımında herşeyi senin gibiydi oda inanamıştı şimdi önümüzdeki ay doğum yapacak hem eşin çok sevinseydi senin korktugun gibi hamile değilsen eğer umarım hamilesindir sana destek olamaz

ooo sen daha ortada kesin ve net olmayan bişey için bu kadar üzülüyorsan
benim saf kocamda hamileyim dediğimde ilk ne dese beğenirsiniz hayırlısı olsun
tamam bu çok güzel bi temmeni ama sanki evin halılarını değiştircem demişimde karşılık vermiş gibi oldu kafamçokkarıştı

buarada birkaç sayfa geriye gittim hamileliğin kesinleşmiş haırlı uğurlu olsun ee kesinleştiğini duyunca ne tepki verdi eşin :)

buarada birkaç sayfa geriye gittim hamileliğin kesinleşmiş haırlı uğurlu olsun ee kesinleştiğini duyunca ne tepki verdi eşin :)

canım ne yapsın.sağlık ocağına gittim kan vermeye ve orda bayıldım.ertesi gün sonuç çıktı ve eşim almaya gitti.sonuç pozitifti.1700 civarlarında.doktor 4 haftalık demiş.eşim hemen beni aradı.çıldırmış gibiydi.çok mutluydu.ama zaten ilk ben küstüğümde ona bebek künyesi alıp gelmişti süpriz olsun diye saolsun.şimdi şükürler olsun sorun yok.ama henüz doktora gitmedim.kan aldırıp bayıldım korktum yine aynı şey olucak diye.birkaç gün dinlenmek istedim.
hepinizin başına canlarım darısı.Allah(c.c.)hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar versin işallah.öpüldünüz...opuyorumnanaktan

kızlar çok fenayım ben ya yemek yiyemiyorum oturamıyorum bağırsaklarım iflas etmiş durumda 6. haftanın içindeyim bitmek üzere midem çok yanıyor sabahtan öğlene kadar yatıyorum öğleden sonra diriliyorum biraz çok zorrrrrrrrrrrrrr.Allah (c.c.) hepimizin ve herkezin yardımcısı olsun.

mide yanmasına canım akşam yatarken ılık süt iç
ayrıca eğer bulantın varsa havuç da iyi geliyormuş bi de sabah yataktan kalkarken birkaç adet kraker ye o da bastırıyor

mide yanması oluyor demişsin ya acı baharatlı ve ekşi yeme sakın, ilk 3 ay boyunca bol bol uykun ve halsizliğin zır zır sebepsiz ağlamaların :)) olacak zaten ben de iş dışında paso yatmıştım canım yemek yemek istemiyordu eşim zorla yediriyordu bir de reklamlara bile ağlıyordum:) bunlar normal sakın panikleme

bi de zor diye düşünme daha kötü geçirenler var bu dönemi
ben karşılaştığım her durumu normal bu hamileyim ben diye geçiştirmiştim şükür ciddi bi sorun da yaşamadım ama bırakma kendini

canım öncelikle tebrik ederim şu mide yanmasınada şekerli süt iyi geliyo ben hamileyken içtim iyi geldi rahatladım hastaneyede bir an önce git tahlil yapılacak bakılacak 2 aylık olucak nerdeyse kalp atışlarını bile duyabililrsin keseciğini görebilirsin hadi hayırlısı allahım kucağına almaıyıda nasip etsin

kızlar burayı takip eden yok galiba. ama ben takip ettiğim yerlere yazıcam bu sorunumu.yaklaşık 1,5 aylık hamile oldum yada 5 haftalık.ama cinsel isteğim kayboldu...moralim bozuldu.ıslanamıyorum ve tembel tembel yatıyorum bu normlami birde hafifi çok açık sarı akıntım var buda normalmi.bide aşeren kadın istediği bulunamazda ne olur.hepinizi öpüyorum Allah(c.c.)emanet olun.

normal canım normal hormonların değişiyo zamanla yerine gelir akıntıda normal ilerde akıntının rengi koyulaşabilir hatta kokadabilir onlar normal şeyler hamişliğin belirtileri şekerim :CüvCüv:

X