sizin kaygananızda böyle mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Beeennnn doğurdummmmmmmm

tespitler muhteşem..
nişanlılıkta bunun farkına varmanız harika!
böyle akıllı gençleri pistlerde görmek istiyoruz :)

tespitler muhteşem..
nişanlılıkta bunun farkına varmanız harika!
böyle akıllı gençleri pistlerde görmek istiyoruz :)

Teşekkürler
Biz akıllıyız da onlar level atlamış şeytanlıkta yüksek lisans yapıyorlar

ona henüz çözüm bulamadım

Ben ezdirmem zaten kendimi. Cevap verince eşime saldırıyorlar karı koca.
Bende görüşmeyi kestim.
Evime bile gelemezler. Bende bayramdan bayrama gidiyorum.

ne güzel şeeey keşke benimde olsa
Nasıl kestin görüşmeyi eşin ne dedi bu duruma

ne güzel şeeey keşke benimde olsa
Nasıl kestin görüşmeyi eşin ne dedi bu duruma

Valla ben kaynanayla iyi gecinmeye calısırken eşim kızıyordu o kadın haketmiyor bunları diye.
O yuzden zaten o istemedi basta

hangimizin ruh hali gunlerce ayni kaliyorki....
kv lere has bi durum degil yani

Benim kaynanam ve görümcemle tanışmış olsaydınız eminim sizinki melek gibi gelirdi size :)

Kaynanaların %70'inde bu tip sorunlar var ve ben artık bu tavırlarını kadınların oğullarına aşık olmalarına ve gelinlerini oğullarını elinden alan kişi olarak görmelerine bağlıyorum. (Aslında onlarda kadın olduğundan bizi en iyi anlayan kişilerin onlar olması lazım ama nerdeeee...)

Biz onlara göre tehlike arz ediyoruz sanırım. Çok dert etmeyin. Sabrınıza mümkün olduğunca hakim olmaya çalışın. Bırakın yaptıklarından belki utanır

kızına cektirme kıııııız sen oğlununkine yaparsın onlarda ona yaparlar
Aslında empati yapmak çok önemli bu konuda her konuda evet bu söylediğiniz çok önemli benim kızımda olabilir şuan gözümden sakındığım pamukprensesim diye sevdiğim kızım Aman aman ben gelinimi sevim oğlumuda

kızlar mrb biraz göz attım foruma ben de 9 aydır evliyim eşim çok sessiz hep kavga ediyoruz çok üzülüyorum sudan sebepler bile kavga sebebi olabiliyor. aileleri dışarda bıraktık bi süre görüşmeme kararı aldık. evliliğin ilk yılları hep mi böyle geçiyor nasıl oturacak bu ilişki (((

aynen bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…