- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Greeneliton
-
Merhaba kızlar yanımdaki arkadaş üye olmak istemiyo onun adına açtım konuyu kendisi sizin yazdıklarınıza göre hareket etcek tavsiye bekliyor ve şuan yazdıklarınızı okuyacak
35 yaşında 17 yıllık evli bayan arkadaşım 16 yıllık kapalı ve eşi ve kendide istediği için bu sene açılmak istedi cuma günü açıldı da başını yaptırdı kendi annesiyle aynı evde yaşıyo babası vefat ettiği için bu süreçte evde annesiyle kapıdan açık girerek karşılaşmadığı için tepki görmemiş ama annesi iki gündür hakkımı helal etmem çocuklara bakmam evden giderim diye tepki göstermiş ve elim mahkum diye geri kapattı sizce şuan arkadaş napmalı hala isteği aynı istediği gibi olmak ve eşi de arkasında
Dine girmeden yorum yapılsın demişsiniz de anlatımınızda dahi cuma günü açtı diye belirtmeniz tuhaf değil mi?konu kapansın istemiyoruz lütfen fazla dine girmeden yorum yaparsanız seviniriz banlanmak istemiyorum sadece fikrinizi belirtin kızlar şimdiden sağolun
Yahu ne alaka ya açtığı gün o güne denk geldiDine girmeden yorum yapılsın demişsiniz de anlatımınızda dahi cuma günü açtı diye belirtmeniz tuhaf değil mi?
Teşekkür ederizAnnesi sırf bu sebepten gidecekse gitsin zaten evli insanların yanında ne işi varsa bide lutufmus gibi tehdit ediyo :)
Arkadaşiniz açılmakta çok emin degil galiba annesi kızdı idue kapaniyo biz açık dersek açılacak.. kimseyi dinlemeden kendini dinlesin ve kararını versin kimseye de hesap vermesin esine bile..
tamam da siz niye yazıyorsunuz. Arkadaşım açılmak istedi, annesi de karşı çıkıyor demeniz yeteri kadar anlaşılır zaten. Ayrıca bu kişisel tercih alanına giren bir konu burdakilerin fikrini merak etmek çok absürtYahu ne alaka ya açtığı gün o güne denk geldi
Kocası diyo zaten ona ses etmiyomus o yatınca kızına diyomusNasıl mutlu olacaksa öyle kalsın.
Annesi 1 hafta surat yapar, sonra kabullenmek zorunda kalır. En kötü kocası annesiyle konuşsun. Ben istiyorum diye.
Genelde anneler damatlarına ses edemezler yaKullansın bu kozunu
Şuan kapalı kafası karışık ama o açılmak istiyo sadece annesinin lafları zoruna gidiyo onun için soruyo odaarkadaşınız bizim kararımıza göre tekrar kapanacaksa açılması da başka insanların kararlarına göre olmuş olabilir mi ?
e daha cuma açılmamış mıydı ? annesinin bir sözüyle kapanmışsa demek başkasının bir sözüyle açılmış. bence iç dünyasını yoklayıp kendi hür kararını versin. kimse kimseye kapan açıl diyemez.Şuan kapalı kafası karışık ama o açılmak istiyo sadece annesinin lafları zoruna gidiyo onun için soruyo oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?