sizin kararınıza göre hareket edecek arkadaşım

annemi dinlemeli miyim ?

• evet

OY: 10 14,3%
  • hayır

OY: 56 80,0%
  • kararsızım

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşınız niye bizim kararımıza göre hareket ediyor yahu? Şuan annesine göre hareket ediyor, ama o da kafasına yatmamış, kendi kendine karar veremediği için de yine başkalarına danışıyor. Bence çok kötü bir durum. Oysa tamamen kendisini ve inandığı manevi dünyayı bağlayan, bir başka insanın ağzına bakmaması gereken bir durum. Önce o olgunluğa gelmesi gerekiyor.

Arkadaşınızda gereken olgunluğu göremedim, bu kapanma/ açılma meselesi çocuk oyuncağına dönmuş.
Eğer bir şeye karar veriyorsam arkasında dururum, onun bunun demesiyle (isterse annem olsun) hayatıma yön vermem.

arkadasınız ne bızım kararımıza gore ne annesının lafına gore yasasın
bu dunyaya baskaları ıcın yasamaya gelmedık :)
bızım kararımızla acılır annesının kararıyla kapanır bır ac bır kapa olmaz o ısler
bu dunyada yasayan o gunahıyla sevabıyla herkes de kendı ınancını yasar.
yok cocuguna bakmam yok hakkımı helal etmem ılla benım dedıgım olacak seklınde bır din anlayısı yok kı islamda bu hıc yok bunu muslumanlıgı gercek anlamda yasayan bılır zorlamayla hıcbırseyın kabul olmayacagını ve zorlamanın olmaması gerektıgını.

anne cok bel asagı vuruyor cocuguyla vuruyor sutuyle vuruyor. sankı kotu yola dusmus kızı gıbı davranıyor
zaten o cocuga bakmasın krese versın boyle herseyde ordan vuracaksa hıc mınnet etmesın

Kendi tercihinin arkasında durmalıydı. Annesi nasılsa zamanla alışacak...

Annesi sırf bu sebepten gidecekse gitsin zaten evli insanların yanında ne işi varsa bide lutufmus gibi tehdit ediyo :)
Arkadaşiniz açılmakta çok emin degil galiba annesi kızdı idue kapaniyo biz açık dersek açılacak.. kimseyi dinlemeden kendini dinlesin ve kararını versin kimseye de hesap vermesin esine bile..

Teşekkür ederiz

16 yıl boyunca tercih ettiği bir yaşamı neden terk etmek istiyor?
Bir kağıda neden örtündüğünü
Bir kağıda da neden açılmak istediğini yazsın
Sonucu kendiliğinden bulacak

Ne biz ne eşi ne annesi...
Doğru kararı kendisi de biliyor

Nasıl mutlu olacaksa öyle kalsın.
Annesi 1 hafta surat yapar, sonra kabullenmek zorunda kalır. En kötü kocası annesiyle konuşsun. Ben istiyorum diye.
Genelde anneler damatlarına ses edemezler ya Kullansın bu kozunu

Nasıl mutlu olacaksa öyle kalsın.
Annesi 1 hafta surat yapar, sonra kabullenmek zorunda kalır. En kötü kocası annesiyle konuşsun. Ben istiyorum diye.
Genelde anneler damatlarına ses edemezler ya Kullansın bu kozunu
Kocası diyo zaten ona ses etmiyomus o yatınca kızına diyomus

Böyle kapanmanın bir anlamı yok zaten açılsın.Allahdan korkmuyor annesinden korkuyor ilginç.

Şuan kapalı kafası karışık ama o açılmak istiyo sadece annesinin lafları zoruna gidiyo onun için soruyo oda
e daha cuma açılmamış mıydı ? annesinin bir sözüyle kapanmışsa demek başkasının bir sözüyle açılmış. bence iç dünyasını yoklayıp kendi hür kararını versin. kimse kimseye kapan açıl diyemez.

Yazmayayım diyorum dayanamıyorum. 35 yaşına gelmiş bir kadın, birey olarak hareket edemiyor. Başlığınız bile çok ilginç "sizin kararınıza göre hareket edecek arkadaşım".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…