• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin kararınıza göre hareket edecek arkadaşım

annemi dinlemeli miyim ?

• evet

OY: 10 14,3%
  • hayır

OY: 56 80,0%
  • kararsızım

OY: 5 7,1%

• Ankete Katılan
    70
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başını annesi istediği için mi kapatmış ki zamanında ? Eğer içinde Allah için kapanma duygusu yoksa Sırf anne istedi diye istemediği bişeyi yapmasın .. Annesi alışır bir müddet sonra ..Keşke başta kapanırken o örtünün çocuk oyuncağı gibi bir takıp bir çıkarmaktan ibaret olmadığı aşılansaydı..
kendi istemiş kapanmayı ve isteyerek yapmış bu zamana kadar ama artık istemediğni ve günaha girmek istemediğinden açmak istiyo anneside karşı

Arkadaşınız önce bir kendine gelsin.
Eşinden izin alıyor, anasının lafına hayatını şekillendiriyor, ve son olarak hic tanımadığı bir platformda derdini açıp, kendini ne derseniz yapacak şeklinde ifade ediyor..
Arkadaşınız önce birey olduğunun farkına varsın.
teşekkürler yorum için

Başını annesi istediği için mi kapatmış ki zamanında ? Eğer içinde Allah için kapanma duygusu yoksa Sırf anne istedi diye istemediği bişeyi yapmasın .. Annesi alışır bir müddet sonra ..Keşke başta kapanırken o örtünün çocuk oyuncağı gibi bir takıp bir çıkarmaktan ibaret olmadığı aşılansaydı..
maalesef bunun farkına varamadan bu kararları alıp sonrada pişman oluyorlar

kendi istemiş kapanmayı ve isteyerek yapmış bu zamana kadar ama artık istemediğni ve günaha girmek istemediğinden açmak istiyo anneside karşı
Açık olmak istediği halde kapalı olmasının günaha girmek olduğunu düşünüyorsa
Kapalı olmak istemediği için açılmasının günah olacağını da düşünmeli (ayrıca bu konular Allah’la kişinin kendi arasında kimse karışamaz)
Arkadaşınız içinden ne geliyorsa onu yapsın

Açık olmak istediği halde kapalı olmasının günaha girmek olduğunu düşünüyorsa
Kapalı olmak istemediği için açılmasının günah olacağını da düşünmeli (ayrıca bu konular Allah’la kişinin kendi arasında kimse karışamaz)
Arkadaşınız içinden ne geliyorsa onu yapsın
teşekkür ederiz saolun

Arkadaşınız önce bir kendine gelsin.
Eşinden izin alıyor, anasının lafına hayatını şekillendiriyor, ve son olarak hic tanımadığı bir platformda derdini açıp, kendini ne derseniz yapacak şeklinde ifade ediyor..
Arkadaşınız önce birey olduğunun farkına varsın.

Bende tam bunu yazıcaktim. Başlık çok saçma olmuş

Eşi destekliyor mu yoksa eşi istediği için mi yapıyor bunu ?

Ayrıca başlık aşırı saçma olmuş. Ne tuhaf bir düşünce. Buradakilerle ne ilgisi var ?
eşi istiyo ama eşinden önce kendi istiyodu zaten sonra gerçekleştirdi sonrada annesi öyle dedi diye kapattı geri

eşi istiyo ama eşinden önce kendi istiyodu zaten sonra gerçekleştirdi sonrada annesi öyle dedi diye kapattı geri

Eşinden önce kendi istediğine inanmıyorum , eşimin isteğine göre şekil almış. Sonra anne istedi diye yine başını örtmüş ve şimdi buradakilerin oyuna göre karar verecek.

Arkadaşınız hiç sağlıklı düşünemiyor.

Eşinden önce kendi istediğine inanmıyorum , eşimin isteğine göre şekil almış. Sonra anne istedi diye yine başını örtmüş ve şimdi buradakilerin oyuna göre karar verecek.

Arkadaşınız hiç sağlıklı düşünemiyor.
Gerçekten kendi istedi eşine fikrini açtığında ben karışmam istediğini yap demiş ki adam benim yanimdada dedi

Birilerinin kararına göre hareket edeceksem illa, bu forum sitesindeki hiç alakam olmayan insanlar değil de annem olurdu herhalde :KK53:

Şaka bir tarafa nasılsa forumdakiler 'açıl gitsin, kimseyi takma' derler diye açılmış bir konu.

Kendine baksın arkadaşınız, yaş büyümüş ama akıl tam kemale erememiş sanırım...

Arkadaşınıza allah akıl fikir ihsan eylesin diyorum. 35 yaşında hala başkalarının fikirleriyle hareket eden bir kadın. Beş yaşındaki çocukların bile kendi fikirleri var, karar alıp arkasında durabiliyorlar.

arkadaşım ben kapanıcaksam Annem için değil Allah ın emri için kapanıyorum
Annem istemese ne olur istese ne olur

çevredekı bayanları bakımlı gordukçe aynı şekılde kendınde oyle olmak istıyorsun.ne yalan soylıyım bazen bende suslu bayanlara bakıp ne kadar bakımlılar dıyorum.ama yalan dunya dıyorum.nefis arada yokluyor anlayacağın.
ben eşimi sorgulardım hayırdır benı boyle beğenmıyor musun dıye.evde açık halını zaten goruyor.
hiç kimse kımseye mecbur olmamalı.
açmak istıyosan aç.oyle kalmak ıstıyosan oyle kal. ne dıyelım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back