- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
- Konu Sahibi Greeneliton
-
arkadaşta işte çocuklara bakıyo diye yapıyo ki diğer kızı açık ve ona yapmıyo böyle şeylerAnnemin değil kendi isteğimi yaparım. Anne bu durumu kabullenmek zorunda
Allah mutluluğunuzu daim etsin bazı insanları anlamak zor iştebenimki de şu anki eşimle evlenirsem aynı şeylerin olacağını söyledi. evlendim. hiç de bişey olmadı. insan kendisi için yaşar. eşi ya da annesi için değil.
Blöf yapıyor ben fazla ciddiye almazdım. Tamam bakma derdim bende.arkadaşta işte çocuklara bakıyo diye yapıyo ki diğer kızı açık ve ona yapmıyo böyle şeyler
evet canım Türkiyede yaşıyo istanbulKeske basta saglik sorunlarindan dolayi diye birsey uydursaydi. Anne böyle düsünmesi normal cünkü eski kafali . Ama bir süre sonra alisir bence ve arkadasiniz zorla kapanmasin lütfen bu anlamini yitiriyor. Tekrar kapanmasi bence en büyük hata olmus. Bu arada Türkiye de mi yasiyor.
diyorum ya babası 1 sene önce vefat etti diye onu kırmak istemediğinden öyle yapıoYani, bunu bize sorması da saçma, yaş olmuş 35. Başkasına zarar vermedikten sonra her birey istediği hayatı yaşamaya özgürdür.
Açılmak istiyorsa onun kararı, kimsenin gönlünü hoş tutması gerekmiyor... annesi de evi terkedip yalnız yaşamayı tercih ederse, bu da onun en doğal hakkı.
Himmm yurt disinda olsaydi daha kolay olur diyecektim. Ama kocasi destekmis bence bu en önemlisievet canım Türkiyede yaşıyo istanbul
ek gidaya gecis gibi:)bence arkadasiniz yavas yavas gecis yapmali,
diyelim ilk hafta sac baglama seklini degistirsin, manto yerine kisa ceket giysin,
ikinci hafta hafiften salini acsin, on saclarini gostersin,
sonraki hafta sali sadece boynuna dolasin,
derken sonraki hafta sali evde biraksin,
yavas yavas olunca herkesin alismasi kolay olacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?