eminim çok severek evlendin aileni karşına bile aldın belki evlenirken...evlendikten sonra onsuz yaşayamam diye korkman sürdürmüş 2.5 yıl bu evliliği bence.çok iyi yapmışsın boşa gitsin.bazen ben bile düşünüyorum buna benzer sebeblerden benimkisi seninkinin sorumlu versiyonu karı koca çalışalım eşimin ailesini görelim...eskiden tek maaşın yettiği günlerde o adamlar ben karımı çalıştırmam diyip eve kapatırlar kendileri ise sananmı hesap verecem lan ben çalışıyorum derlerdi...ekononik şartlar gereği o adamlar mutasyona uğradı bugünkü halini aldı...sakın dönme...seni kandırmasına izin verme
ben böyle başlık açıp yakarıp sonra da hamile olan herşeyi düzelten ama son duurmları da yazmayan boşuna insanlara burada yorum yaptıranlara sinir oluyorum.. Barıştım hamileyim yaz insanlarda boşuna akıl vermesinler.. Böyle sorumsuz bir insandı madem neden bebek yaptın hee değildi neden böyşe yazdın aklım almadı benim.. Benim eşim böyle biri olsa aylar içerisinde çovcuk yapmayı kenara bırak çoktan boşanırdım... Neye güvendi de yaptı acaba...
ben 3 yıllık evliyim ama daha 1 ay evde oturmadım hep çalıştım kimin için boş değmez biri için. kendi parasının hesabını asla vermez benim maaş günümde oturur hepsini sorar ne yaptın kirayı ödedinmi şunu yaptınmı diye.. ben buna çalışacağıma diyorum oturayım annemin evinde kendi paramı kendim yerim ayrıca çocuk istemiyor çünkü neden çocuk olursa ben çalışamam para getiren olmaz sırf bu yüzden çocuk istemiyo. böle bi evlilik yaşayacağıma bekar yaşarım. zaten aramızda ne saygı ne sevgi hiçbişey kalmadı yani kurtarılacak bi tarafı yok bu sorunlar bitirdi herşeyi eskiden olsa korkardım aa ne yapıcam ben onsuz ama artık o kadar yıprandımki o kadar güzel nefret ettirdiki kendinden artık geri dönüşü yok bu işin. ben kafamda bitirdim.
inanılır gibi değil tam da bu yazdıkların için yorum yapıcaktım çok üzülmüştüm ama baktım imzada bebek görünüyo :1shok: :1shok: kafamçokkarıştı:bbo:
ne diyeyim allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?