ben çok sabrettim çok dayandım fazlasıyla hep dedim sonradan pişman olmayayım dedim kan kusup kızılcık şerbeti içtim dedim yıllardır. ama artık bi yerden patlak veriyo.. hep benden gitti yaşım daha 24 yüzümde mutsuzluğun vermiş olduğu bi yaşlılık var inanın ben elimden gelen herşeyi yaptım biterse hiç üzülmeyeceğim pişmalığım olmayacak
beni alıkoyan bişey yok benim korkum çevremden işte bak boşandı geldi gibi sölentilerden korkuyordum ama ailem destek çıkınca daha çok rahatladım.
çevreye göre yaşama cnm hiç dert etme bunubeni alıkoyan bişey yok benim korkum çevremden işte bak boşandı geldi gibi sölentilerden korkuyordum ama ailem destek çıkınca daha çok rahatladım.
ben 3 yıllık evliyim ama daha 1 ay evde oturmadım hep çalıştım kimin için boş değmez biri için. kendi parasının hesabını asla vermez benim maaş günümde oturur hepsini sorar ne yaptın kirayı ödedinmi şunu yaptınmı diye.. ben buna çalışacağıma diyorum oturayım annemin evinde kendi paramı kendim yerim ayrıca çocuk istemiyor çünkü neden çocuk olursa ben çalışamam para getiren olmaz sırf bu yüzden çocuk istemiyo. böle bi evlilik yaşayacağıma bekar yaşarım. zaten aramızda ne saygı ne sevgi hiçbişey kalmadı yani kurtarılacak bi tarafı yok bu sorunlar bitirdi herşeyi eskiden olsa korkardım aa ne yapıcam ben onsuz ama artık o kadar yıprandımki o kadar güzel nefret ettirdiki kendinden artık geri dönüşü yok bu işin. ben kafamda bitirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?