ben 3 yıllık evliyim ama daha 1 ay evde oturmadım hep çalıştım kimin için boş değmez biri için. kendi parasının hesabını asla vermez benim maaş günümde oturur hepsini sorar ne yaptın kirayı ödedinmi şunu yaptınmı diye.. ben buna çalışacağıma diyorum oturayım annemin evinde kendi paramı kendim yerim ayrıca çocuk istemiyor çünkü neden çocuk olursa ben çalışamam para getiren olmaz sırf bu yüzden çocuk istemiyo. böle bi evlilik yaşayacağıma bekar yaşarım. zaten aramızda ne saygı ne sevgi hiçbişey kalmadı yani kurtarılacak bi tarafı yok bu sorunlar bitirdi herşeyi eskiden olsa korkardım aa ne yapıcam ben onsuz ama artık o kadar yıprandımki o kadar güzel nefret ettirdiki kendinden artık geri dönüşü yok bu işin. ben kafamda bitirdim.
nişanlılık döneminde gizli saklı yapıyormuş herşeyi evlendikten sonra günyüzüne çıktı....
ya kızlar eskiden boşanmalar içki, kumar gibi nedenlerden oluyordu çağımızdaki boşanma nedeni internet yüzünden oluyor.. ya ben ona diyorumki bak şu int.kapattır sen bi işe girersin beraber öderiz diyorum yine kabul etmiyor.artık onda bağımlılık yaratmış bu int. beni bile gözden çıkarmış adam açık açık sölüyor işine gelirse diyor..
nişanlılık döneminde gizli saklı yapıyormuş herşeyi evlendikten sonra günyüzüne çıktı....
ya kızlar eskiden boşanmalar içki, kumar gibi nedenlerden oluyordu çağımızdaki boşanma nedeni internet yüzünden oluyor.. ya ben ona diyorumki bak şu int.kapattır sen bi işe girersin beraber öderiz diyorum yine kabul etmiyor.artık onda bağımlılık yaratmış bu int. beni bile gözden çıkarmış adam açık açık sölüyor işine gelirse diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?