- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Iki haftada bir.
Ben böyle yaparsa gitmeyeceğimi de söyledim. O da yalniz gitmeye kalktı. Bunu ben asla istemem. Bir aile kurduysak beraber hareket edilmeli. Az da durulsa benimle gitmeli diye düşünüyorum. Bir de ben gitmezsem gizli saklı iş çevirebilir ailesi ile diye istemiyorum. Çünkü tek başlarına konuşma huyları çok fazla ailecek. Nasıl olsa anlasamiyorum diyip "beni anneme bırak hayatım sen de köye git dönerken beni alırsın" demek onun ekmeğine yağ bal sürmem demek:)
Günaydın kızlar.
Eşinizin ailesinin evine gidince orda kv mutfağa girince siz de arkasından iş yapmak için "gönüllü" olarak gidiyor musunuz? Evlendiğimden beri hep yardım ettim kv yemek yaptıysa bulaşıkları ben yıkadım kahveyi salatayı ben yaptım sofrayi ben kurup kaldirdim. Genelde kv yemeği yapmış oluyordu . Eşim de bunu fırsat bilip kp ve kaynimla hep dışarı çıktılar beni bırakıp. Ya kahveye gidip takıldı ya da bahçede. Bazen başka bir ilçeye kadar bile gittiler. Isler bittikten sonra ben hep kv ile oturdum sohbet ettim onun gelmesini bekledim. Ben de artık bunun olmasını istemiyorum. Esimle gitmisim eşimin de orda olmasını istiyorum. Beraber olmak birlikte paylasim yapmak istiyorum. Kv ile tüm gün onları niye bekleyeyim ki? Onun da ailesinin yanına gitmesi demek bağ bahçe kahve gezmesi demek. Bu durumdan rahatsizim. Nasıl davranmam gerek? Sizden yardim istiyorum... Mutfağa girmemek , misafir gibi gidip gelmek çözüm olabilir mi sizce?
Onun en sevdigi sey yalniz basina gitmek :) havada karada kabul ediyor o yuzden. Babasi annesi ve kardeşi ile daha rahat hareket edecek. Bence her erkek böyle. Babam da böyle. Ses de çıkarmayalım onlar istediklerini yapsınlar istiyolar.Ay bırak yalnız gitsin yahu
Eşin öyle hemen dolduruşa mı geliyor?
Bu arada ben senede 2 defa gidiyorum siz iki haftada birmiş, bence o kadar da sıkmayın dışarı çıkabilir tabi
Iki haftada bir .Ne sıklıkta gidiyorsunuz kvye? Aranız ne kadar?
Onun en sevdigi sey yalniz basina gitmek :) havada karada kabul ediyor o yuzden. Babasi annesi ve kardeşi ile daha rahat hareket edecek. Bence her erkek böyle. Babam da böyle. Ses de çıkarmayalım onlar istediklerini yapsınlar istiyolar.
Aman bence de tek gitsinler. Mis gibi ayagimi uzatir yatarim evde. Ne isim var kaynanadaValla hiç kv falan göresim yok
Yazın biz de 1 saat mesafeye taşınacağız
İki haftada bir gidebilir sorun değil
Beni götürmesin yeter :)
Çok hoşsunuz:) ben sanırım hiç bir zaman böyle düşünemeyeceğim.Valla hiç kv falan göresim yok
Yazın biz de 1 saat mesafeye taşınacağız
İki haftada bir gidebilir sorun değil
Beni götürmesin yeter :)
Tek gitmek istemez mi tatlım:) onu da ben istemiyorum. Oraya gittiysek hep beraber oturup hep beraber kalkmak istiyorum.Aman ne var yaşlı başlı insanlar o yemeği yaptıysa siz bulaşığı yıkayıverin . Ben benden büyük herkese yardımcı olurum. Orası ayrı . Ama koskoca günü kv geçiremem çok kızarım eşime. Konuşun açık açık eşinizle ya sizi de götürsün ya da evde dursun. Yoksa tek gitsin ailesine
Yoo tabiki sende eve hapsolma hayatım çok sıkıldım çocukla evde bunalıyorum deyip kardesinle annenle sinemaya git mesela eşine çocuğu bırakıp.Hem birbirinizi de çok bunaltmazsiniz bu konudaIstersen benim aileme ayda bir gidelim onu tek başına bırakıp annemle kardeşimle dışarı çıkma huyum yoktur. Onlar erkek egemenliği istiyorlar. Biz de evde oturup patik örelim onlara.
Istersen benim aileme ayda bir gidelim onu tek başına bırakıp annemle kardeşimle dışarı çıkma huyum yoktur. Onlar erkek egemenliği istiyorlar. Biz de evde oturup patik örelim onlara.
Eşinizin çıkıp gitmesiyle iş yapmanızın ne alakası var ? Kadın hizmet etsin sen otur için rahat edecekse . Eşine çıkıp gitmemesini hep birlikte sohbet muhabbet vakit geçirmek istediğini söyle bu kadar basit .Günaydın kızlar.
Eşinizin ailesinin evine gidince orda kv mutfağa girince siz de arkasından iş yapmak için "gönüllü" olarak gidiyor musunuz? Evlendiğimden beri hep yardım ettim kv yemek yaptıysa bulaşıkları ben yıkadım kahveyi salatayı ben yaptım sofrayi ben kurup kaldirdim. Genelde kv yemeği yapmış oluyordu . Eşim de bunu fırsat bilip kp ve kaynimla hep dışarı çıktılar beni bırakıp. Ya kahveye gidip takıldı ya da bahçede. Bazen başka bir ilçeye kadar bile gittiler. Isler bittikten sonra ben hep kv ile oturdum sohbet ettim onun gelmesini bekledim. Ben de artık bunun olmasını istemiyorum. Esimle gitmisim eşimin de orda olmasını istiyorum. Beraber olmak birlikte paylasim yapmak istiyorum. Kv ile tüm gün onları niye bekleyeyim ki? Onun da ailesinin yanına gitmesi demek bağ bahçe kahve gezmesi demek. Bu durumdan rahatsizim. Nasıl davranmam gerek? Sizden yardim istiyorum... Mutfağa girmemek , misafir gibi gidip gelmek çözüm olabilir mi sizce?
Iki haftada bir .
Köy ile şehir mesafesi yarim saat.
Ne kadarlık evlisiniz?Çok hoşsunuz:) ben sanırım hiç bir zaman böyle düşünemeyeceğim.
3bucuk yıl.Ne kadarlık evlisiniz?
Az kalmış :) 6. Yıldan sonra rahatsız olmamaya başladım ben3bucuk yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?