Sizin de eşleriniz böyle mi?

Ay bırak yalnız gitsin yahu
Eşin öyle hemen dolduruşa mı geliyor?
Bu arada ben senede 2 defa gidiyorum siz iki haftada birmiş, bence o kadar da sıkmayın dışarı çıkabilir tabi

Ne sıklıkta gidiyorsunuz kvye? Aranız ne kadar?

Ay bırak yalnız gitsin yahu
Eşin öyle hemen dolduruşa mı geliyor?
Bu arada ben senede 2 defa gidiyorum siz iki haftada birmiş, bence o kadar da sıkmayın dışarı çıkabilir tabi
Onun en sevdigi sey yalniz basina gitmek :) havada karada kabul ediyor o yuzden. Babasi annesi ve kardeşi ile daha rahat hareket edecek. Bence her erkek böyle. Babam da böyle. Ses de çıkarmayalım onlar istediklerini yapsınlar istiyolar.

Bence erkeklerin disari cikmalari guzel bir hareket. Evde otursalar kim hizmet edecek cay getir cekirdek gotur tatli getir tuzlu gotur bu ne be agizlari da bos durmaz her adam 20 bardak cay icer koyde. Gitsin kahvede icsinler

Kayınvalidenizin evi bile olsa yardım etmeniz sizin aldığınız terbiyeyi gösterir ve bence gayet güzel birşey yardım etmek. Çünkü o yemekleri sizde yiyorsunuz o sofrada sizde oturuyorsunuz. Eğer kv ile zamanında çok büyük problemler yaşamadıysanız bunu fırsata çevirin. Aranızın daha iyi olmasını sağlayabilirsiniz. Onu gözlemleyerek tepkilerini ölçebilirsiniz. Ben bunu kp için yaptım ha sonuç kötü oldu orası ayrı İlk dönemler ısınamıyorsunuz aileye ve maalesef böyle şeyler oluyor. Eğer eşiniz anlayışlı biriyse onunla konuşabilirsiniz bu konuyu.

Valla hiç kv falan göresim yok
Yazın biz de 1 saat mesafeye taşınacağız
İki haftada bir gidebilir sorun değil
Beni götürmesin yeter :)

Aman ne var yaşlı başlı insanlar o yemeği yaptıysa siz bulaşığı yıkayıverin . Ben benden büyük herkese yardımcı olurum. Orası ayrı . Ama koskoca günü kv geçiremem çok kızarım eşime. Biz 1 saat sonra tıkanıp kalıyoruz konuşacak bişey yok.Konuşun açık açık eşinizle ya sizi de götürsün ya da evde dursun. Yoksa tek gitsin ailesine

Tek gitmek istemez mi tatlım:) onu da ben istemiyorum. Oraya gittiysek hep beraber oturup hep beraber kalkmak istiyorum.

Istersen benim aileme ayda bir gidelim onu tek başına bırakıp annemle kardeşimle dışarı çıkma huyum yoktur. Onlar erkek egemenliği istiyorlar. Biz de evde oturup patik örelim onlara.
Yoo tabiki sende eve hapsolma hayatım çok sıkıldım çocukla evde bunalıyorum deyip kardesinle annenle sinemaya git mesela eşine çocuğu bırakıp.Hem birbirinizi de çok bunaltmazsiniz bu konuda

Istersen benim aileme ayda bir gidelim onu tek başına bırakıp annemle kardeşimle dışarı çıkma huyum yoktur. Onlar erkek egemenliği istiyorlar. Biz de evde oturup patik örelim onlara.

erkek egemenliği ile ne alakası var allah aşkına :)) güldürdünüz beni...
adamın orada sosyal çevresi var, arkadaşları var. onları görmek istiyor hazır gitmişken ki bence de makul bir istek.
evlenince yapışık ikiz gibi her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz.
sizden önceki arkadaşlarını, hayatını, alışkanlıklarını yok saymasını beklemeyin.

15 te 1 gidiyormuşsunız zaten. kayınvalideniz ile 2-3 saat başbaşa kalmak neden bu kadar büyük problem anlamadım hiç... e eşiniz istersen gelme de diyor...
eş aileleri öcü değil abartmayın bu kadar

Eşinizin çıkıp gitmesiyle iş yapmanızın ne alakası var ? Kadın hizmet etsin sen otur için rahat edecekse . Eşine çıkıp gitmemesini hep birlikte sohbet muhabbet vakit geçirmek istediğini söyle bu kadar basit .

Iki haftada bir .
Köy ile şehir mesafesi yarim saat.

Genelde iyi bi eşse tolere edilebilir aslında kendinizi doldurmayın bence fakat bencillikleri çok sürekli bildiğini okuyorsa ben bişey anlamıyorum bensiz git deşarj ol diyebilirsiniz. Kv ziyaretinde değil de diğer aile fertlerinde böyle oluyor bu durum bi bakıyorum onlar ya terasta ya bi kahveye gitmişler biz kadınlarla başbaşa kalmışız,çok umursamıyorum ben. Bunalırsam mesaj atıyorum “çocuğun uykusu geldi sen ne durumdasın gitsek mi vs” diye ama bu bahsettiğim iki üç saatlik durumlar,öyle koca hafta sonu olsa kızabilirdim. Bi de misafirlikte benimle ne kadar ilgilenebilir ki farklı insanları kuzenlerini görmeye gitmişiz beni yalnız bırakma demek ayıp sanki.

Yardım kısmına gelince sofrayı toplama,makineye yerleştirme çay servisi gibi yardım ederim hoş şuan hamileyim köşe yastığı gibi oturtuyorlar iş yaptırmazlar. Eşim bana evdeyken yardım eder her türlü ama dışarda biraz kazak erkek moduna girer,komik gelir pek ses etmem.

Kayınvalidemle kalmakta hiç sorun yaşamadım. Zaten genelde o akşam onlara gideceksek ben kızımla gündüzden giderim. Kahve mahve içer muhabbet ederiz. Yemeği beraber yaparız. Bulaşık çoksa beraber hallederiz, azsa görümcem tek başına yapar.

Ama başkasına gittiğimizde de bunu yapma huyu var. Beni eve bırak ya da beni kayınvalideme bırak o zaman diye baştan söylüyorum. Sorun olmuyor.

Ben sizi biraz anliyorum.8 ayda en buyuk kavgamizi yazin esimin ailesinin yasadigi yere gittigimizde yasadik.Belli bir duzeni var orda ve katiyen evde durmuyor orda olunca.Bekarken isterse eve hic girmesin ama artik ben varim ve birkac kez gitti.En buyuk kavgamizi etmistik.Valla ben careyi buldum.Nasipse bu yaz tatilinde sen ailenin yanina ben ailemin yanina diyecegim.Benim ailem uzakta.En azindan ben doya doya hasret giderirken esim de isterse eve girmesin,arkadaslariyla naparsa yapsin.

Az kalmış :) 6. Yıldan sonra rahatsız olmamaya başladım ben
Ondan önce sürekli stres yaşıyoduk valla memlekete gitme kv ye gitme konusunda
Şu an 7,5 yıllık evliyiz ve bi bebeğimiz var bazı şeyler oturdu iyice diye düşünüyorum, belki git desem de gitmez şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…