Sizin başınıza gelse arkadaşligi bitirirmisiniz

Ben olayı yüzyüze öğrendim bu arkadas kapıdan içeriye girer girmez kubranin arkadasiyim onunda nişanı bozuldu kayınpederi geldi eşyalari aldı demiş neresi iyi niyet
Bilemedim güzelim ya (

Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun

Eğer kötüniyet olduğunu hissediyorsan o kişiyi at hayatından

Bilemedim güzelim ya (

Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun

Eğer kötüniyet olduğunu hissediyorsan o kişiyi at hayatından
Düzgün biri olsa gidip anlatmazdi senin gidip özelini anlatsam hoşuna gider mi

Anlattığınız olayda bana ters gelen o kadar çok hareketi var ki. Böyle birini hayatınızda kendinize yakın bir yerde tutmayın, sık görüşüp bir şeyler paylaşmayın.

Bnde olayın aslını öğrendim yapmaz demiştim ama yapmış bu şekilde bunu yapan yarın başka bişey de yapar bide suçlu telefonumu silmiş hem suçlu hem güçlü bnde sildim o olmadan da mutluyum
İyi yapmışsın. Dediğim gibi bende çok görmezden geldim bir çok arkadaşımın hatasını sonra senin hesap bir baktım ki instagramdan silmeler falan. Toksik insanların hayatında olmaması olmasından daha iyidir emin ol.

Aynen çözmeye çalışma hiç bize yararı olmayan kişileri silmek en iyisi gorusmedigim zamanlarda eksikliğini aramadım ne hali varsa gorsun

Dostum olsa gidip özelimi.anlatmazdi

Anlattığınız olayda bana ters gelen o kadar çok hareketi var ki. Böyle birini hayatınızda kendinize yakın bir yerde tutmayın, sık görüşüp bir şeyler paylaşmayın.
Var evet sen ters olarak neler gördün mesela

Nişanın bozulması gayet doğal bir olay neden duyulmasını istemedin.ama ben olsam arkadaşının yerinde söylemem. Acaba sert bir şekilde mi sordunda kivirdi? Bence arkadaşına bu olayda dolayı üzüldüğünü,hislerini anlat. Sonra ki hareketlerine göre karar verirsin görüşüp görüşmeyecegine.

Tamamda duyulmuş biseyi söylese tamamda sıcağı sıcağına anlatmış neyine gerek soylencekse bn anlatirim soruncada kadın yalancı diye inkar etti bide yüzüme kapattı burda anlattigi çok belli niye inkar ediyor

Bence çok saçma.
Ne demek ya ayıp bir kere.
Bence mesafe koy .
Zaten suçlu olduğu belli telefonu üstüne kapaması falan

Hislerini anlattığında bn yapmadım deyip yüzüme.kapatti sonra bide numarami silmiş hem.suclu.hem guclu

Bu konu yeni ortaya cikti

Tamamda bir oldu nisan Atalı ona mi düşmüş niye söylüyor bide dükkana girer girmez hemen kendi anlatmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…