Bilemedim güzelim yaBen olayı yüzyüze öğrendim bu arkadas kapıdan içeriye girer girmez kubranin arkadasiyim onunda nişanı bozuldu kayınpederi geldi eşyalari aldı demiş neresi iyi niyet
Düzgün biri olsa gidip anlatmazdi senin gidip özelini anlatsam hoşuna gider miBilemedim güzelim ya(
Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun
Eğer kötüniyet olduğunu hissediyorsan o kişiyi at hayatından
O zaman buraya konu açman gereksizDüzgün biri olsa gidip anlatmazdi senin gidip özelini anlatsam hoşuna gider mi
İyi yapmışsın. Dediğim gibi bende çok görmezden geldim bir çok arkadaşımın hatasını sonra senin hesap bir baktım ki instagramdan silmeler falan. Toksik insanların hayatında olmaması olmasından daha iyidir emin ol.Bnde olayın aslını öğrendim yapmaz demiştim ama yapmış bu şekilde bunu yapan yarın başka bişey de yapar bide suçlu telefonumu silmiş hem suçlu hem güçlü bnde sildim o olmadan da mutluyum
Aynen çözmeye çalışma hiç bize yararı olmayan kişileri silmek en iyisi gorusmedigim zamanlarda eksikliğini aramadım ne hali varsa gorsunİyi yapmışsın. Dediğim gibi bende çok görmezden geldim bir çok arkadaşımın hatasını sonra senin hesap bir baktım ki instagramdan silmeler falan. Toksik insanların hayatında olmaması olmasından daha iyidir emin ol.
Zaten bitircemde başkasının başına gelse tepkisi ne olur sadece onu mrk ettimO zaman buraya konu açman gereksiz
Madem düzgün biri değil
Bitir arkadaşlığını bizden onay mı bekliyorsun
Dostum olsa gidip özelimi.anlatmazdiNisan , boşanma gibi durumlar somut durumlar ve er yada geç herkes tarafından öğrenebilecek bir durum . En erken dönemde duyulması sizin için kırıcı olmuş , arkadaşınız ya çok uzuldugunden ya bilmediğinden yada alttan alta zor durumunuzdan haz aldığı için soylemis olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var yine de arkadaşınıza karsi
Var evet sen ters olarak neler gördün meselaAnlattığınız olayda bana ters gelen o kadar çok hareketi var ki. Böyle birini hayatınızda kendinize yakın bir yerde tutmayın, sık görüşüp bir şeyler paylaşmayın.
Aynen sıcağı sıcağına gidip neden anlattı sen kabul edermiydinNişanın bozulduğu duyulmasın mı istiyordunuz?
Nişanın bozulması gayet doğal bir olay neden duyulmasını istemedin.ama ben olsam arkadaşının yerinde söylemem. Acaba sert bir şekilde mi sordunda kivirdi? Bence arkadaşına bu olayda dolayı üzüldüğünü,hislerini anlat. Sonra ki hareketlerine göre karar verirsin görüşüp görüşmeyecegine.Arkadaşlar benim 10 yıllık arkadasim var.surekli görüşürüz.ben kısa bir süre önce Nisan bozdum.kayinpederim geldi eşyaları aldı.tum olanları bu arkadaşım biliyordu.o gün bizim aile dostumuz var onun dükkanına gitti.ordayken indirim var diye beni aradı.kadina gidip olan biteni anlatmış.aksama aradı.nisan bozulmuş dedi.bnde kimden öğrendin dedim.bir arkadaşin dedi bana isim vermedi.bn bu arkadaşımdan suphelenmistim.ama dedim belki yapmamıştır.bu olay kafama takildi gittim sordum aileme dostumuza başta söylemek istemedi ısrar edince evet anlatti dedi.sonra arkadaşı aradım.ben böyle bişey durdum.neden gidip anlattın dedim.ben anlatmadım kadın yalancı dedi yüzüme kapadı telefonu hadi diyelim yalancı olsun olaylar olunca yoktu bu kadar şeyi nerden uydursun bide indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gösteriyor.buna arkadaş denir mi bilmiyorum.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti
Tamamda duyulmuş biseyi söylese tamamda sıcağı sıcağına anlatmış neyine gerek soylencekse bn anlatirim soruncada kadın yalancı diye inkar etti bide yüzüme kapattı burda anlattigi çok belli niye inkar ediyorNişanın bozulması gayet doğal bir olay neden duyulmasını istemedin.ama ben olsam arkadaşının yerinde söylemem. Acaba sert bir şekilde mi sordunda kivirdi? Bence arkadaşına bu olayda dolayı üzüldüğünü,hislerini anlat. Sonra ki hareketlerine göre karar verirsin görüşüp görüşmeyecegine.
Aynen hatalı olduğu için yüzüme kapattı bide numarami silmisBence çok saçma.
Ne demek ya ayıp bir kere.
Bence mesafe koy .
Zaten suçlu olduğu belli telefonu üstüne kapaması falan
Ay silsin ya çok mu lazımAynen hatalı olduğu için yüzüme kapattı bide numarami silmis
Çok lazım degil de hem yapıp bide üste çıkmasına anlam veremiyorumAy silsin ya çok mu lazım
Hislerini anlattığında bn yapmadım deyip yüzüme.kapatti sonra bide numarami silmiş hem.suclu.hem gucluNişanın bozulması gayet doğal bir olay neden duyulmasını istemedin.ama ben olsam arkadaşının yerinde söylemem. Acaba sert bir şekilde mi sordunda kivirdi? Bence arkadaşına bu olayda dolayı üzüldüğünü,hislerini anlat. Sonra ki hareketlerine göre karar verirsin görüşüp görüşmeyecegine.
Senin nisan bozduğunu biri gidip.anlatsa hoşuna gider miNişanın bozulduğu duyulmasın mı istiyordunuz?
Bu konu yeni ortaya ciktiYa şaka mısınız? Eski konularınızda 2 sene önce nişan bozduğunuz yazıyor..siz olayı yeniymiş gibi anlatıyorsunuz zaten o zaman bitirmeniz gerekmiyor muydu? 2 yıl önce olmuş.olayı niye şimdi taktınız anlayamadım bir de kısa süre önce demişsiniz
Tamamda bir oldu nisan Atalı ona mi düşmüş niye söylüyor bide dükkana girer girmez hemen kendi anlatmisYa buna niye kullanmak diyorsunuz anlamadım.
Bu bizim kültürde yaygın olan bir şey.
Git selamımı söyle deriz hatta herkes birbirine tanıdığını önerir bu gayet normal bir şey.
O arada da belki laf açılmıştır kadın sormuştur nişan muhabbetini o da attı demiştir bunda büyütecek bir şey yok.
Zaten herkes duyacak illa ki ayıp bir şey değil nişan atmak.
Eğer arkadaşınıza sert şekilde sorduysaniz belki o yüzden yalan söylemiştir bunu onaylamiyorum elbette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?