- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
Saygısız kişi demekki 10 yıllık arkadaşı tanışamıyoruz şu aralar bende aynı durumdayımArkadaşlar benim 10 yıllık arkadasim var.surekli görüşürüz.ben kısa bir süre önce Nisan bozdum.kayinpederim geldi eşyaları aldı.tum olanları bu arkadaşım biliyordu.o gün bizim aile dostumuz var onun dükkanına gitti.ordayken indirim var diye beni aradı.kadina gidip olan biteni anlatmış.aksama aradı.nisan bozulmuş dedi.bnde kimden öğrendin dedim.bir arkadaşin dedi bana isim vermedi.bn bu arkadaşımdan suphelenmistim.ama dedim belki yapmamıştır.bu olay kafama takildi gittim sordum aileme dostumuza başta söylemek istemedi ısrar edince evet anlatti dedi.sonra arkadaşı aradım.ben böyle bişey durdum.neden gidip anlattın dedim.ben anlatmadım kadın yalancı dedi yüzüme kapadı telefonu hadi diyelim yalancı olsun olaylar olunca yoktu bu kadar şeyi nerden uydursun bide indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gösteriyor.buna arkadaş denir mi bilmiyorum.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti
Aynen dürüstçe kendimi tutamadım anlattım deseydi bişey demezdimSaygısız kişi demekki 10 yıllık arkadaşı tanışamıyoruz şu aralar bende aynı durumdayım
Zaten nisan bozma durumu duyulur kayınpeder gitti i gider gitmez hemen yumurlamis ayıp bişey böyle şeyler anlatılmaz sorduğumda da bn anlatmadım diye yalan atıp yüzüme kapatmasına ne demeli bu kadar şeyi o kadın o kadar şeyi nasıl uydursunZaten zamanla duyulurdu bu ama gidip özellikle yakın arkadaşım anlatsa benimde hoşuma gitmez. Onu anlatın nelerimi anlatmıştır demek ki aramızda özel bir bağ yokmuş derim. Ben üniversitede arkadaşım diğer arkadaşımı ısrarla sorduğu halde kusura bakma anlatamam onun ailevi konuları bilinmesinden hoşlanmıyor dedim konuyu değiştirdim. Mesafe koyun derim. Birde bazı önemsiz görünen konular kişi için hassastır buna dikkat edilmesini isterim bende yani uyarmama bile gerek yok arkadaşımı.
Mantık olarak düşünelim dürüst olmadığı buradan belli o kadın yalancı dedi bana bu kadar şeyi nereden uydursunAynen dürüstçe kendimi tutamadım anlattım deseydi bişey demezdim
Bide. Kadın yalancı diyor mantık olarak düşünelim bu kadar şeyi nereden uydurcakSaygısız kişi demekki 10 yıllık arkadaşı tanışamıyoruz şu aralar bende aynı durumdayım
O eski sevgilimle olan şeyler çok önce oldu nisan atmam Da farklı zamanlarda konuyu yeni actimDaha mart ayında "sözden önce imam nikahı yapalım, yakınlaşmak isterim" diyen bir eski sevgiliniz vardı, ayrılmaya karar vermiştiniz. Mart bitmeden onla mi nişanlandıniz?
Ayrilacaginiz belliydi aslında,niye aceleci davranınız ki:/
Neyse, zararın neresinden dönsen kardır demişler
Arkadaşınıza gelince , gizli bir bilgi olduğunu düşünmemiştir. Biraz da bosbogaz olunca konu senden açılınca hemen anlatmıştır.
Ben olsam mesafe koyardım,çünkü bu duyduğun. Allah bilir duymadığın daha nelerini anlatmıştır elaleme, dedikodu malzemesi olarak
Tamamda duyulmuş biseyi anlatması var kayinpederim gitti yarım saat olmadan gidip anlatmış ona mi düştü bn onun özelini anlatsam hoşuna gider mi hiç bide inkar ettiYa buna niye kullanmak diyorsunuz anlamadım.
Bu bizim kültürde yaygın olan bir şey.
Git selamımı söyle deriz hatta herkes birbirine tanıdığını önerir bu gayet normal bir şey.
O arada da belki laf açılmıştır kadın sormuştur nişan muhabbetini o da attı demiştir bunda büyütecek bir şey yok.
Zaten herkes duyacak illa ki ayıp bir şey değil nişan atmak.
Eğer arkadaşınıza sert şekilde sorduysaniz belki o yüzden yalan söylemiştir bunu onaylamiyorum elbette.
Sıcağı sıcağına hemen gidip niye anlatıyor neyine gerekHerkesle arkadaslik yapılmıyor demek ki bence bir daha gorusmeyin boyle arkadasin yoklugu varligindan kat ve kat daha iyidir
Ztn niye böyle bişey yaptın dedim inkar etti yüzüme kapattı telefonumu bide numarami silmiş suç bastırmaya çalıştı dürüst olsaydı bişey demezdimZaten zamanla duyulurdu bu ama gidip özellikle yakın arkadaşım anlatsa benimde hoşuma gitmez. Onu anlatın nelerimi anlatmıştır demek ki aramızda özel bir bağ yokmuş derim. Ben üniversitede arkadaşım diğer arkadaşımı ısrarla sorduğu halde kusura bakma anlatamam onun ailevi konuları bilinmesinden hoşlanmıyor dedim konuyu değiştirdim. Mesafe koyun derim. Birde bazı önemsiz görünen konular kişi için hassastır buna dikkat edilmesini isterim bende yani uyarmama bile gerek yok arkadaşımı.
Belki o ne zaman evleniyor falan demiştir kadınArkadaşlar benim 10 yıllık arkadasim var.surekli görüşürüz.ben kısa bir süre önce Nisan bozdum.kayinpederim geldi eşyaları aldı.tum olanları bu arkadaşım biliyordu.o gün bizim aile dostumuz var onun dükkanına gitti.ordayken indirim var diye beni aradı.kadina gidip olan biteni anlatmış.aksama aradı.nisan bozulmuş dedi.bnde kimden öğrendin dedim.bir arkadaşin dedi bana isim vermedi.bn bu arkadaşımdan suphelenmistim.ama dedim belki yapmamıştır.bu olay kafama takildi gittim sordum aileme dostumuza başta söylemek istemedi ısrar edince evet anlatti dedi.sonra arkadaşı aradım.ben böyle bişey durdum.neden gidip anlattın dedim.ben anlatmadım kadın yalancı dedi yüzüme kapadı telefonu hadi diyelim yalancı olsun olaylar olunca yoktu bu kadar şeyi nerden uydursun bide indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gösteriyor.buna arkadaş denir mi bilmiyorum.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti
Ben olayı yüzyüze öğrendim bu arkadas kapıdan içeriye girer girmez kubranin arkadasiyim onunda nişanı bozuldu kayınpederi geldi eşyalari aldı demiş neresi iyi niyetBelki o ne zaman evleniyor falan demiştir kadın
Kız da o arada mecburen ayrıldı onlar demiştir
Kötü düşünmeyin
Bnde olayın aslını öğrendim yapmaz demiştim ama yapmış bu şekilde bunu yapan yarın başka bişey de yapar bide suçlu telefonumu silmiş hem suçlu hem güçlü bnde sildim o olmadan da mutluyumBen bu zamana kadar hangi arkadaşımın hatasını görmezden geldiysem,aman aramız bozulmasın,aman ben kötü olmıyım diye sustuysam dönüp dolaşıp kazığı yiyen taraf oldum. Karar senin.
Bide inkar etti yapmadım diye şimdi onun yokluğu bana koymuyor o olmadanda oluyormusSıcağı sıcağına hemen gidip niye anlatıyor neyine gerek
İllaki duyulcak i gün kayınpederim gelmiş yarım saat olmadan hemen gidip anlatmış indirim yapar diye senden bahsettim demesine şok oldumNisan , boşanma gibi durumlar somut durumlar ve er yada geç herkes tarafından öğrenebilecek bir durum . En erken dönemde duyulması sizin için kırıcı olmuş , arkadaşınız ya çok uzuldugunden ya bilmediğinden yada alttan alta zor durumunuzdan haz aldığı için soylemis olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var yine de arkadaşınıza karsi
Aynen neyine gerek anlatacaksm bnde söylerimSizin için hassas bir konu tabi haklısınız. Tanımış oldunuz işte arkadaşınızı. İyi tarafından bakın
Ztn bn anlatmadim dedi yüzüme kapattı insanı konusturmadiMesafe konulması gereken bir tip olduğu belli, yerinizde olsam uzun bir zaman görüşmem. Gerisi de olacaksa temkinli davranır her şeyimi söylemezdim
Tamamda yeni bozuomis kayınpederim geldi eşyalari aldı hemen gidip yumurtlamis çok yeni gidip niye anlatıyorNişanın bozulduğu duyulmasın mı istiyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?