Sizin başınıza gelse arkadaşligi bitirirmisiniz

Saygısız kişi demekki 10 yıllık arkadaşı tanışamıyoruz şu aralar bende aynı durumdayım

Zaten zamanla duyulurdu bu ama gidip özellikle yakın arkadaşım anlatsa benimde hoşuma gitmez. Onu anlatın nelerimi anlatmıştır demek ki aramızda özel bir bağ yokmuş derim. Ben üniversitede arkadaşım diğer arkadaşımı ısrarla sorduğu halde kusura bakma anlatamam onun ailevi konuları bilinmesinden hoşlanmıyor dedim konuyu değiştirdim. Mesafe koyun derim. Birde bazı önemsiz görünen konular kişi için hassastır buna dikkat edilmesini isterim bende yani uyarmama bile gerek yok arkadaşımı.

Zaten nisan bozma durumu duyulur kayınpeder gitti i gider gitmez hemen yumurlamis ayıp bişey böyle şeyler anlatılmaz sorduğumda da bn anlatmadım diye yalan atıp yüzüme kapatmasına ne demeli bu kadar şeyi o kadın o kadar şeyi nasıl uydursun

Aynen dürüstçe kendimi tutamadım anlattım deseydi bişey demezdim
Mantık olarak düşünelim dürüst olmadığı buradan belli o kadın yalancı dedi bana bu kadar şeyi nereden uydursun

O eski sevgilimle olan şeyler çok önce oldu nisan atmam Da farklı zamanlarda konuyu yeni actim

Tamamda duyulmuş biseyi anlatması var kayinpederim gitti yarım saat olmadan gidip anlatmış ona mi düştü bn onun özelini anlatsam hoşuna gider mi hiç bide inkar etti

Herkesle arkadaslik yapılmıyor demek ki bence bir daha gorusmeyin boyle arkadasin yoklugu varligindan kat ve kat daha iyidir
Sıcağı sıcağına hemen gidip niye anlatıyor neyine gerek

Ztn niye böyle bişey yaptın dedim inkar etti yüzüme kapattı telefonumu bide numarami silmiş suç bastırmaya çalıştı dürüst olsaydı bişey demezdim

Belki o ne zaman evleniyor falan demiştir kadın
Kız da o arada mecburen ayrıldı onlar demiştir
Kötü düşünmeyin

Ben bu zamana kadar hangi arkadaşımın hatasını görmezden geldiysem,aman aramız bozulmasın,aman ben kötü olmıyım diye sustuysam dönüp dolaşıp kazığı yiyen taraf oldum. Karar senin.

Belki o ne zaman evleniyor falan demiştir kadın
Kız da o arada mecburen ayrıldı onlar demiştir
Kötü düşünmeyin
Ben olayı yüzyüze öğrendim bu arkadas kapıdan içeriye girer girmez kubranin arkadasiyim onunda nişanı bozuldu kayınpederi geldi eşyalari aldı demiş neresi iyi niyet

Ben bu zamana kadar hangi arkadaşımın hatasını görmezden geldiysem,aman aramız bozulmasın,aman ben kötü olmıyım diye sustuysam dönüp dolaşıp kazığı yiyen taraf oldum. Karar senin.
Bnde olayın aslını öğrendim yapmaz demiştim ama yapmış bu şekilde bunu yapan yarın başka bişey de yapar bide suçlu telefonumu silmiş hem suçlu hem güçlü bnde sildim o olmadan da mutluyum

İllaki duyulcak i gün kayınpederim gelmiş yarım saat olmadan hemen gidip anlatmış indirim yapar diye senden bahsettim demesine şok oldum

Acıma değil indirim yapar diye senden bahsettim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…