Sizin başınıza gelse arkadaşligi bitirirmisiniz

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
33
Arkadaşlar benim 10 yıllık arkadasim var.surekli görüşürüz.ben kısa bir süre önce Nisan bozdum.kayinpederim geldi eşyaları aldı.tum olanları bu arkadaşım biliyordu.o gün bizim aile dostumuz var onun dükkanına gitti.ordayken indirim var diye beni aradı.kadina gidip olan biteni anlatmış.aksama aradı.nisan bozulmuş dedi.bnde kimden öğrendin dedim.bir arkadaşin dedi bana isim vermedi.bn bu arkadaşımdan suphelenmistim.ama dedim belki yapmamıştır.bu olay kafama takildi gittim sordum aileme dostumuza başta söylemek istemedi ısrar edince evet anlatti dedi.sonra arkadaşı aradım.ben böyle bişey durdum.neden gidip anlattın dedim.ben anlatmadım kadın yalancı dedi yüzüme kapadı telefonu hadi diyelim yalancı olsun olaylar olunca yoktu bu kadar şeyi nerden uydursun bide indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gösteriyor.buna arkadaş denir mi bilmiyorum.evet anlattım.dese yine bişey demicektim.yalan söyleyip bide yüzüme kapatması çok tuhafıma gitti

Nisan , boşanma gibi durumlar somut durumlar ve er yada geç herkes tarafından öğrenebilecek bir durum . En erken dönemde duyulması sizin için kırıcı olmuş , arkadaşınız ya çok uzuldugunden ya bilmediğinden yada alttan alta zor durumunuzdan haz aldığı için soylemis olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var yine de arkadaşınıza karsi

Böyle bişey anlatılmaz bide diyo indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gosteriyor

Mesafe konulması gereken bir tip olduğu belli, yerinizde olsam uzun bir zaman görüşmem. Gerisi de olacaksa temkinli davranır her şeyimi söylemezdim
Zaten aradım neden böyle bişey yaptın dedim ben anlatmadim kadın yalancı dedi yüzüme kapattı suç bastırmaya mi calisiyor

Amacı 5 10 lira indirim yapar diye özelini anlattı bide kadın yalancı diyor
Sınırı koyun yanina kalmasın . Sadece anlatmak olsa idi sorun yok o da birileri ile konuşmak istemiş diye düşünürdüm ama indirim için olması çok asagilikca . Acaba utandı da kendisi durumu toparamlaya çalıştıkça battı mi ?

Aynen bugün bunu yapan basska biseyimide.anlatir ben gidip onun özelini anlatsam hoşuna gider mi acaba kimsenin gitmez bnce

Aynen bugün bunu yapan basska biseyimide.anlatir ben gidip onun özelini anlatsam hoşuna gider mi acaba kimsenin gitmez bnce
Kesinlikle ama dediğim gibi Nisan somut bir vaka o sebepten ötürü eni sonu herkes duyacak o kısma takılmayın. Ben de Nisan attım o yüzden söylüyorum

Arkadaşınızın yaptığı kesinlikle terbiyesizlik bnce artık arkadaşınız değil eski arkadaşınız olmalı

Arkadaşınızın yaptığı kesinlikle terbiyesizlik bnce artık arkadaşınız değil eski arkadaşınız olmalı
Aynen ne olursa olsun özelini anlatıp bişey yokmuş gibi bide yüzüme kapatması hoş degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…