Yeni nisan bozulmuş ben kimseye anlatmadim o niye anlatıyorNişanın bozulduğu duyulmasın mı istiyordunuz?
Konuyu bulamadım isteÖrgü başlığı değil mi burası? Konunuzun bdvye taşınmasını isteyin.
Sizin için hassas bir konu tabi haklısınız. Tanımış oldunuz işte arkadaşınızı. İyi tarafından bakınYeni nisan bozulmuş ben kimseye anlatmadim o niye anlatıyor
Sizin için hassas bir konu tabi haklısınız. Tanımış oldunuz işte arkadaşınızı. İyi tarafından bakı
Böyle bişey anlatılmaz bide diyo indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gosteriyorNisan , boşanma gibi durumlar somut durumlar ve er yada geç herkes tarafından öğrenebilecek bir durum . En erken dönemde duyulması sizin için kırıcı olmuş , arkadaşınız ya çok uzuldugunden ya bilmediğinden yada alttan alta zor durumunuzdan haz aldığı için soylemis olabilir. Dikkatli olmanızda yarar var yine de arkadaşınıza karsi
Zaten aradım neden böyle bişey yaptın dedim ben anlatmadim kadın yalancı dedi yüzüme kapattı suç bastırmaya mi calisiyorMesafe konulması gereken bir tip olduğu belli, yerinizde olsam uzun bir zaman görüşmem. Gerisi de olacaksa temkinli davranır her şeyimi söylemezdim
Böyle bişey anlatılmaz bide diyo indirim yapar diye senden bahsettim demesi resmen kullandığını gosteriyor
Asagilikca o davranış . Zor durumunuzu anlattığında ona aciyacagini düşünmüş. Mesafe koyun ben
Sınırı koyun yanina kalmasın . Sadece anlatmak olsa idi sorun yok o da birileri ile konuşmak istemiş diye düşünürdüm ama indirim için olması çok asagilikca . Acaba utandı da kendisi durumu toparamlaya çalıştıkça battı mi ?Amacı 5 10 lira indirim yapar diye özelini anlattı bide kadın yalancı diyor
Aynen bugün bunu yapan basska biseyimide.anlatir ben gidip onun özelini anlatsam hoşuna gider mi acaba kimsenin gitmez bnceSınırı koyun yanina kalmasın . Sadece anlatmak olsa idi sorun yok o da birileri ile konuşmak istemiş diye düşünürdüm ama indirim için olması çok asagilikca . Acaba utandı da kendisi durumu toparamlaya çalıştıkça battı mi ?
Kesinlikle ama dediğim gibi Nisan somut bir vaka o sebepten ötürü eni sonu herkes duyacak o kısma takılmayın. Ben de Nisan attım o yüzden söylüyorumAynen bugün bunu yapan basska biseyimide.anlatir ben gidip onun özelini anlatsam hoşuna gider mi acaba kimsenin gitmez bnce
Aynen ne olursa olsun özelini anlatıp bişey yokmuş gibi bide yüzüme kapatması hoş degilArkadaşınızın yaptığı kesinlikle terbiyesizlik bnce artık arkadaşınız değil eski arkadaşınız olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?