R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 33 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #121 Marianihal .!.: Ay üf ne drama yaptın ya. Naparsan yap ister küs ister barış fikir sormuşsun ben de yazdım. Bana ne senin arkadaşından da kayinbabandan da Genişletmek için tıkla... Ozmn bana bırak yorum yapma
Marianihal .!.: Ay üf ne drama yaptın ya. Naparsan yap ister küs ister barış fikir sormuşsun ben de yazdım. Bana ne senin arkadaşından da kayinbabandan da Genişletmek için tıkla... Ozmn bana bırak yorum yapma
R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 33 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #122 Marianihal .!.: Ay üf ne drama yaptın ya. Naparsan yap ister küs ister barış fikir sormuşsun ben de yazdım. Bana ne senin arkadaşından da kayinbabandan da Genişletmek için tıkla... Bidaha hicbiseyime yorum yapma
Marianihal .!.: Ay üf ne drama yaptın ya. Naparsan yap ister küs ister barış fikir sormuşsun ben de yazdım. Bana ne senin arkadaşından da kayinbabandan da Genişletmek için tıkla... Bidaha hicbiseyime yorum yapma