• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin başınıza gelse arkadaşligi bitirirmisiniz

Zaten zamanla duyulurdu bu ama gidip özellikle yakın arkadaşım anlatsa benimde hoşuma gitmez. Onu anlatın nelerimi anlatmıştır demek ki aramızda özel bir bağ yokmuş derim. Ben üniversitede arkadaşım diğer arkadaşımı ısrarla sorduğu halde kusura bakma anlatamam onun ailevi konuları bilinmesinden hoşlanmıyor dedim konuyu değiştirdim. Mesafe koyun derim. Birde bazı önemsiz görünen konular kişi için hassastır buna dikkat edilmesini isterim bende yani uyarmama bile gerek yok arkadaşımı.
Hassas bir konu anlatcaksam bn söylerim onun neyine birde gidip ben anlamadım deyip telefonu yüzüme kapattı ayıp yaptigi

Bilemedim güzelim ya :((

Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun

Eğer kötüniyet olduğunu hissediyorsan o kişiyi at hayatından
Bn aradım neden böyle birşey yaptın dedim anlatmadim kadın yalancı dedi yüzüme kapattı insan gibi itiraf etseydi sorun olmazdı

Nişanın bozulması gayet doğal bir olay neden duyulmasını istemedin.ama ben olsam arkadaşının yerinde söylemem. Acaba sert bir şekilde mi sordunda kivirdi? Bence arkadaşına bu olayda dolayı üzüldüğünü,hislerini anlat. Sonra ki hareketlerine göre karar verirsin görüşüp görüşmeyecegine.
Bn niye böyle bişey yaptın dedim bn yapmadım kadın yalancı diyor çok mantıksiz kadın bu kadar şeyi nerden uydursun

Aynen bide girer girmez hemen bnden bahsetmiş hemen atıldığını anlatmış kadında akşam öğrenince beni aradı zaten kendiyle yuzlesemedi anlatmadım dedi yüzüme kapattı hemen numarani da silmis
Nerden biliyorsunuz girer girmez anlattığını. Taa iki sene geçmiş üzerinden, anlatan kişi yanlış hatırlamış ya da abartmış olamaz mı… ben olsam geçmiş bitmiş şey için arkadaşımı arayıp da sen mi yaptın demem. Bunu yaptığını şimdi öğrendim, bir daha kişisel bir mevzumu hiçbir yerde anlatma derim.

Nerden biliyorsunuz girer girmez anlattığını. Taa iki sene geçmiş üzerinden, anlatan kişi yanlış hatırlamış ya da abartmış olamaz mı… ben olsam geçmiş bitmiş şey için arkadaşımı arayıp da sen mi yaptın demem. Bunu yaptığını şimdi öğrendim, bir daha kişisel bir mevzumu hiçbir yerde anlatma derim.
Anlattığı kişiye gidip sordum.bizzat o kadın olaylarin olduğu zaman burda değildi bu kadar şeyi nasıl uydursun biraz mantıklı ol zaten anlatmiski yüzüme kapattı suçlu cunku

Anlattığı kişiye gidip sordum.bizzat o kadın olaylarin olduğu zaman burda değildi bu kadar şeyi nasıl uydursun biraz mantıklı ol zaten anlatmiski yüzüme kapattı suçlu cunku
Sen hep iyi düşün darbeyi çok yersin insanlardan bnde suclamadim böyle bişey duydum.dogru.mu dedim direk yüzüme kapattı numarami silmiş hatalı olduğu için böyle davranıyor bide indirim yapar diye senden bahsettim demesine.ne.demeli bn salak değilim kanmam

Sıkıntı orda gidip anlattıgini inkar ediyor

İyi de bu çok mu özel çok mu gizli bir bilgi anlamadım. Nişan atmanın neyini gizliyorsunuz zaten herkes öğrenecek bir şekilde. Kusura bakmayın ama ben sizin gibi aşırı ketum kişileri anlamıyorum. Her yaşadığınız şeyi neden bu kadar devlet meselesi haline getirip gizli kalması için uğraşıyorsunuz? Cidden çok özel bir konu olur anlarım ama nişan atılmış. Kimse bilmesin diye uğraşarak kendi hayatınızı önemli göstermeye mi çalışıyorsunuz nedir? Sanki devlet sırrı. Anlatmissa anlatmış ne var bunda? Nasıl zor duruma düşürebilir ki sizi bu durumun öğrenilmesi.

İyi de bu çok mu özel çok mu gizli bir bilgi anlamadım. Nişan atmanın neyini gizliyorsunuz zaten herkes öğrenecek bir şekilde. Kusura bakmayın ama ben sizin gibi aşırı ketum kişileri anlamıyorum. Her yaşadığınız şeyi neden bu kadar devlet meselesi haline getirip gizli kalması için uğraşıyorsunuz? Cidden çok özel bir konu olur anlarım ama nişan atılmış. Kimse bilmesin diye uğraşarak kendi hayatınızı önemli göstermeye mi çalışıyorsunuz nedir? Sanki devlet sırrı. Anlatmissa anlatmış ne var bunda? Nasıl zor duruma düşürebilir ki sizi bu durumun öğrenilmesi.
Tamam.da benim özelim anlatcaksam ben anlatırım ona ne yani onun amacı indirim yapar diye özelini anlattı asagilikca bir davranış senin bir arkadaşın indirim yapar.diye özelini anlattım.desin bakalim hoşuna gidecek mi

Mesafe konulması gereken bir tip olduğu belli, yerinizde olsam uzun bir zaman görüşmem. Gerisi de olacaksa temkinli davranır her şeyimi söylemezdim
Zaten bn senden kötülük görmedim sen gördün mü dedi bende.boyle.bisey.duydum doğru.mu dedim hayır kadın yalancı dedi yüzüme kapattı

Tamam.da benim özelim anlatcaksam ben anlatırım ona ne yani onun amacı indirim yapar diye özelini anlattı asagilikca bir davranış senin bir arkadaşın indirim yapar.diye özelini anlattım.desin bakalim hoşuna gidecek mi
Nişanınızi neden attiğinizi anlattıysa, ve bu neden çok özel bir şeye dayanıyorsa ve ben gizlenmesi konusunda daha önce arkadaşıma uyarıda bulunduysam evet sorun ederim, ama sadece nişan attiğinizi soylemis. Ben böyle bir şeye alinmam ne var ki bunda. Nasılsa herkes duyacak. Ayrıca indirim indirim diyorsunuz ne alakası var. Sadece sizin selaminizi söyleyerek gitmiştir bu zaten her yerde olan bir şey. Karşıdaki de nişanlandiginizi söylemiş soru sormuştur o da o iş bitti demiştir. Ayak üstü bir konusmadir muhtemelen. Gereksiz büyütüyorsunuz. Ayrıca biri aile dostunuz diğeri on yıllık arkadaşınız. Yabancı değiller. Gereksiz buyutmussunuz bence bu da benim fikrim.

Nişanınızi neden attiğinizi anlattıysa, ve bu neden çok özel bir şeye dayanıyorsa ve ben gizlenmesi konusunda daha önce arkadaşıma uyarıda bulunduysam evet sorun ederim, ama sadece nişan attiğinizi soylemis. Ben böyle bir şeye alinmam ne var ki bunda. Nasılsa herkes duyacak. Ayrıca indirim indirim diyorsunuz ne alakası var. Sadece sizin selaminizi söyleyerek gitmiştir bu zaten her yerde olan bir şey. Karşıdaki de nişanlandiginizi söylemiş soru sormuştur o da o iş bitti demiştir. Ayak üstü bir konusmadir muhtemelen. Gereksiz büyütüyorsunuz. Ayrıca biri aile dostunuz diğeri on yıllık arkadaşınız. Yabancı değiller. Gereksiz buyutmussunuz bence bu da benim fikrim.
Tamam madem sıradan bişey ozmn niye anlattigini kabul etmiyor seninde basina gelince anlarsın ben anlatınca anlamiyorsun

Kimseye söyleme dedim hemen anlatmis o sadece bnden bahsetmemis kayınpederim gittigine kadar anlatmış ayıp bişey aradan zaman.bile geçmeden yaptı bide beni ordayken.aradi utanmadan insan gibi ağzımdan kaçırdım dese bişey demicem direk yüzüme kapattı telefonu bide numarami silmiş hem.suclu hem güçlü

Nişanınızi neden attiğinizi anlattıysa, ve bu neden çok özel bir şeye dayanıyorsa ve ben gizlenmesi konusunda daha önce arkadaşıma uyarıda bulunduysam evet sorun ederim, ama sadece nişan attiğinizi soylemis. Ben böyle bir şeye alinmam ne var ki bunda. Nasılsa herkes duyacak. Ayrıca indirim indirim diyorsunuz ne alakası var. Sadece sizin selaminizi söyleyerek gitmiştir bu zaten her yerde olan bir şey. Karşıdaki de nişanlandiginizi söylemiş soru sormuştur o da o iş bitti demiştir. Ayak üstü bir konusmadir muhtemelen. Gereksiz büyütüyorsunuz. Ayrıca biri aile dostunuz diğeri on yıllık arkadaşınız. Yabancı değiller. Gereksiz buyutmussunuz bence bu da benim fikrim
İndirim yapar diye nişanın atildigini anlatması çok yanlış ,5 10.,,lira için seni satmis

Böyle birine arkadaş diyosan devam.et benim için bitmiştir çıkarı için beni kullanmış oluyor

Back
X