• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin başınıza gelse arkadaşligi bitirirmisiniz

Ne münasebet duyulmamış biseyi neden anlatıyor anlatilcaksa ben anlatırım kadının haberi yokmuş girer girer hemen kendi anlatmis
Hiç hoş değil anlatmadim diye yalan attı ne kadar dürüst biri

Tabi ki bitiririm üstüne bir de kızarım kendime bu gevşek ağızlıyı 10 yıldır nasıl anlamadın diye. Ben de eski bır arkadasımdan kazık yedim cidden çok kızdım kendıme buna yaptıgın ıyılıkler oturup konustugun kelımeler bıle zarar ziyanmış kızım dedım kendıme.Ona sormadım bile bana ıspatladılar cunku.Arkama bile bakmadım, aradı açmadım,değmeyecek insanlarla kaybedecek vaktim yok benim.
Yine aramış aramadı anlatmadim deyip yüzüme kapattı numaramı silmis

Engelle gerek kalmadı ben sorunca anlatmadım dedi yüzüme kapattı bide numaramı silmis
Arar o. Emin olun. Siz peşine düşün oyy.kuzum yanlış anlamışim deyin diye bekliyor.
Çünkü çok cikarci ve illa isi size dusucek

Menfaati için babasını satan adam deyiminin vücut bulmuş hali
Ya sizde menfaatleriniz icabı onun gibi yapacaksınız
Onu işinize birgün yarar diye köşede tutacaksınız
Yada hayatınızdan çıkaracaksınız
Bana sorarsanız ben çıkarmayı tercih ederim
Aynen bide girer girmez hemen bnden bahsetmiş hemen atıldığını anlatmış kadında akşam öğrenince beni aradı zaten kendiyle yuzlesemedi anlatmadım dedi yüzüme kapattı hemen numarani da silmis

Arar o. Emin olun. Siz peşine düşün oyy.kuzum yanlış anlamışim deyin diye bekliyor.
Çünkü çok cikarci ve illa isi size dusucek
Arada bitti ben insan gibi neden anlattınn dedim bide senden kötülük görmedim deyip numaramı silmesi çok tuhaf

Menfaati için babasını satan adam deyiminin vücut bulmuş hali
Ya sizde menfaatleriniz icabı onun gibi yapacaksınız
Onu işinize birgün yarar diye köşede tutacaksınız
Yada hayatınızdan çıkaracaksınız
Bana sorarsanız ben çıkarmayı tercih ederim

Sınırı koyun yanina kalmasın . Sadece anlatmak olsa idi sorun yok o da birileri ile konuşmak istemiş diye düşünürdüm ama indirim için olması çok asagilikca . Acaba utandı da kendisi durumu toparamlaya çalıştıkça battı mi ?
İşte ben neden böyle yaptığını sordum ben anlatmadım o kadın yalancı ona inan dedi beni bastırmaya çalıştı yüzüme kapatti

Ya buna niye kullanmak diyorsunuz anlamadım.
Bu bizim kültürde yaygın olan bir şey.
Git selamımı söyle deriz hatta herkes birbirine tanıdığını önerir bu gayet normal bir şey.
O arada da belki laf açılmıştır kadın sormuştur nişan muhabbetini o da attı demiştir bunda büyütecek bir şey yok.
Zaten herkes duyacak illa ki ayıp bir şey değil nişan atmak.
Eğer arkadaşınıza sert şekilde sorduysaniz belki o yüzden yalan söylemiştir bunu onaylamiyorum elbette.
Niyetinin iyi olmadığını hepimiz biliyoruz bn gidip olanları sordum dükkana girer girmez hemen olanları kayınpederin gelip eşyaları almasına kadar anlatmış bide anlatmadım diyor

Nişanın bozulduğu duyulmasın mı istiyordunuz?
İllaki duyulacak ama yeni bozuldu kayınpederim gider gitmez bir saat ollmadi hemen anlatmis ayıp bişey bide indirim yapar diye bahsettim diyor

Herkesle arkadaslik yapılmıyor demek ki bence bir daha gorusmeyin boyle arkadasin yoklugu varligindan kat ve kat daha iyidir

indirim yapsın diye sizin özelinizi anlatması aslında dostunuz olmadığını gösterir..
Evet kadının suçu yok dükkana girer girmez olan biteni anlatmış bide anlatmadım diye ben i bastırmaya çalıştı telefonu yüzüme kapatti

Back
X