Anket Sizi en iyi kim tanır?

Sizi en iyi kim tanır?

• Ankete Katılan
    84

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Sizi en iyi kim tanır? Sizi en iyi kim anlar?......................

kardeşim gibi sevdiğim 2 tane can dostum var onlarla herşeyimi paylaşırım beni en iyi onlar anlarlar

eşim şıkkına oy kullandım ama annem ve babam daha çok tanırlar beni....

sevgili biricik eşim tanır ama şu elli karekter olmasa daha iyi olacak

sevqilimle zaten yıllardır yaşadıqımız sorun:mymeka: tanımak ve anlamak:mymeka: o deqil sillllllKötü Kazen
annemle herşeyimi paylaştım ama sapına kadar deqil,,, belki anlıyordur ama belli etmiyordur okadarda paylaşsamda aslında bazı şeyleri aramız sıkı fıkı deqilllsenağlama silll...
arkadaşımmm benim canım asummm:teselli: o beni tanır hatta hatta ben konuşmadan da beni anlarrr:teselli::1hug:lazom bennniiiimmm:sm_cool:

babam tanırdı ........ annem , buyuk abim , kucuk abim, ve teyzemin kızı hayatımdaki üzüntülerimide sevinçlerimide onlarla paylasşıyorumm

babam tanırdı ........ annem , buyuk abim , kucuk abim, ve teyzemin kızı hayatımdaki üzüntülerimide sevinçlerimide onlarla paylaşıyorumm

beni en iyi arkadaşım muki abim ve annem tanırlar ve anlarlar ....

beni en iyi annem tanır gözümden anlar ne düşündüğümü ne yapacağımı önceden bilir,sevgilimde iyi tanır ama annem kadar değil...

oncelikle annem.... babam ve nisanlım daha sonra geliyo

esim tabiki arkadaslar bosuna annem demeyin cunku bi insani koynuna girenden daha iyi kimse taniyamaz benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…