• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizi en iyi kim tanır?

Sizi en iyi kim tanır?

• Ankete Katılan
    84
kız kardeşim. şu benim bi küçüğüm olan kız kardeşimden bahsediyorum ne zaman bi derdim olsa beni anlar hatta sezeryan sonrası sayesinde çok rahat ettim su istemeden susadığımı bile anlardı.

Kiz Kardeşim Ve Eşimm.............
....................................................................................

Annem babamda tanır,eşimde tanır,kızımda çok ii tanır....
Buna kardeşlerimide ekleyebilirim....sengözlerimebaksanabtabii sende çook ii tanırsın dilmi canım yeğenim...:1hug:

ben bile yeri gelince kendimi tanıyamıyorum.beni tam olarak tanıyon yok sanıyorum...çünkü ben ikizler burçuyumyerimseniben

ben oglum kızım tanır ı ısaretledım tabıkı cocugum yok benı benden daha ıyı kımse tanımaz sıkkı olsa onu ısaretleyecektım ben bıle bazen kendımı tanıoyamıorum kım tanıyabılırkı benı ıkızlerım ıste:))

Bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum kaldı ki çevremdeki insanlar, sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştığım kişiler var mutlaka ama insanın içinde saklı şeylerde var

beni en iyi ablam tanır söyleyemediklerimi,dile getiremediklerimi bile bilir herşeyim o benim :asigim:allah'ıma sadece onun gibi bir varlığı hediye ettiği için bana hergün şükrediyorum.:1hug::nazar:

beni en iyi ablam tanır hiç birşey konuşmasam bile o anda ne düşündüğümü hemen tahmin eder bazen bu beni sıkıyor ama

bence %100 birini tanıyorum demek fazla iddialı bir söz...bazen öyle şeyler yaparız ki kendimiz bile şaşırırız
çeşitli durumlarda hiç umulmadık tepkiler verebilir herkes, genel bir davranış tarzı vardır herkesin elbette ama bu her zaman %100 aynı değildirCADIARZU
anlama konusuna gelince, yüreği karşısındaki insanı anlamaya açık herkes beni anlayabilir
anlamak ve anlatmak istedikten sonraa.s

tabikide annem tanır.
:uhm:15 yıllık evliyim ben hergeçen gün eşimin yeni huylarını öğrendiğime göre oda beni tam anlamıyla iyi tanımıyodur diorum yanılıyomuyum sizceeee

Beni benden daha iyi kimse tanıyamaz......ne annem ne babam ne kardeşim ne sevgilim........sadece ben beni en iyi tanır ve anlarım...:kahve:

beni eşim çok iyi anlar ailem ve arkadaşlarım da. ama beni kimse iyi tanımaz.buna izin vermem.

Back