- 30 Mart 2009
- 14.499
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.022
- 1.123
Karismiyom daha, ne haliniz varsa gorunWOMAN dovecek kisi cogaldi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karismiyom daha, ne haliniz varsa gorunWOMAN dovecek kisi cogaldi sana
O galiba reklamciydi ondan banlanmis msjlarina baktim carrefoursadan baska bir sy yokKaç kaç, künefe sevmeyeni dövüyorlar burda. Konu sahibi de banlanmış galiba, sahipsiz kaldık. İzbe bir inşaata topu kaçmış çocuk korkusu var üzerimde şu an
Teker teker gelsinlerKaç kaç, künefe sevmeyeni dövüyorlar burda. Konu sahibi de banlanmış galiba, sahipsiz kaldık. İzbe bir inşaata topu kaçmış çocuk korkusu var üzerimde şu an
Teker teker gelinWOMAN dovecek kisi cogaldi sana
Deme be, bizim sokağın sonuna Carrefour açılmış, niye böyle zamansız gitti. İndirim broşürü paylaşırdı belki.O galiba reklamciydi ondan banlanmis msjlarina baktim carrefoursadan baska bir sy yok
biz sendeniz sakin ol Woman hepimize dalacakti vazgectiTeker teker gelin
Azmin zaferi işte bebişim.Mavi Mucize biz kazandik
iste bunlarKaymak dondurma, horoz şeker, cino ve aşık olduğum rulo kapığın içinde çekirdek
yinede hepsi demeyelim peynirli irmik helvasi cogzellllAzmin zaferi işte bebişim.
Kahrolsun bağzı peynirli tatlılar
Bak şimdi ya. İcat çıkarmayinede hepsi demeyelim peynirli irmik helvasi cogzellll
Offf demiKünefeyi peynirli yiyeceksin üzerine de kaymak offff
Kebabını yaparım yulafın seninle iki gün takılsam cicikısAdım çıkmış yulafa inmez obura
Ya evet.Aslında işin şakası bir yana bizim çocukken yediğimiz içtiğimiz herşey çok güzeldi. O zamanlar sebzenin meyvenin tadı kokusu bir başkaydı
Yok beeeyinede hepsi demeyelim peynirli irmik helvasi cogzellll
Nedense kendimi yaşlanmış hissettimYa evet.
Çok tatlı geliyordu her şeyin tadı o tozun toprağın içinde bile.
Leblebi tozu,sulugöz,yumiyum,piknik bisküvi.
Bugünde içine kakao, badem, üzeri için kurutulmuş muz, çilek ekledim oyy çok güzeldi. Bana takıl hayatını yaşaKebabını yaparım yulafın seninle iki gün takılsam cicikıs
Bu tarifi denemedim hiç.Deneyesim yokBugünde içine kakao, badem, üzeri için kurutulmuş muz, çilek ekledim oyy çok güzeldi. Bana takıl hayatını yaşa