• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size nostaljik gelen tatlar neler ?

edayildiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
14
11
8
32
Herkese selam,

Kızlar ya ne zamandır anneannemin yaptığı gibi o salçalı ekmekten istiyordum ama hiç istediğim gibi o yorgun yorgun eve döndüğüm günlerde yediğime benzemiyordu. Tam ümidi kesmişken carrefoursanın domates salçasıyla yaptım ve tam olarak istediğim gibi oldu tadı o kadar güzel oldu ki gözlerim doldu o günleri düşününce. sizinde var mı öyle gözlerinizi dolduran tatlar?

Oooo çok. 😊salçalı ekmek,külahta siyah küçük çekirdek,peynir helvası,sulugöz sakız bile 😄ah benim çocukluğum...

Herkese selam,

Kızlar ya ne zamandır anneannemin yaptığı gibi o salçalı ekmekten istiyordum ama hiç istediğim gibi o yorgun yorgun eve döndüğüm günlerde yediğime benzemiyordu. Tam ümidi kesmişken carrefoursanın domates salçasıyla yaptım ve tam olarak istediğim gibi oldu tadı o kadar güzel oldu ki gözlerim doldu o günleri düşününce. sizinde var mı öyle gözlerinizi dolduran tatlar?
Leblebi tozu çocukluğumun en güzel atıştırmalığıydı

Kunefe sevilmez mi yaaaa? 🥹🫠😋

Peki bundan şeyin haberi var mı,memleketinin?🤭
En sevdiğin tatlı ne pekisi?
Valla serbetli seyler sevmiyorum .
Evet bibliim memleketimde beni sevmiyor bu yüzden oraya ait yemeklerin hicbirini sevmiyorum 😂 Et yemiyorum et. Hatayin her yemegi etli 🤣 İcli kofteyide sevmem mesela. Ben sutlu- cikolatali yımışacık tatlılar seviyom 😋

Back